Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)
Raspunsuri - Pagina 6
devylla spune:
Biaz sunteti bine?
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
santorini spune:
'Neata!
Am intrat un pic, inainte sa ma apuc de teancul de dosare care ma asteapta

. Acum in ultimele trei saptamani la servici am de munca cat in ultimele trei luni offfffffff. Dar sa stiti ca de citit am incercat sa citesc cam tot. Am vazut ca Manga si lutoniana m-au dat disparuta (un pupic special ca nu m-ati uitat
).
Eu sunt bine si bebele la fel. Am fost si la control si era destul de maricel (1200g). Mi-a dat sa iau calciu cu vitamina D (ca mi-au iesit analizele sub limita). Voi luati? Ca eu stiam ca nu e chiar indicat! Singura problema pe care o am este faptul ca ma doare in fiecare zi (ceva intre durere si arsura de fapt) in partea dreapta sus (imediat sub sani). Doctorul mi-a zis ca probabil impinge bebele in ficat si de aia. Voi ati patit asa ceva? Ca nu prea mi se pare normal sa ma doara in fiecare zi!
De abia astept sa ma eliberez de munca si sa termin si cu renovarea (nu credeam ca zugravitul in doua camere poate sa dureze atat si sa coste atat
) ca sa pot sa stau iar pe forum
!
Pupici
si multa sanatate pentru toate fetele si bebei lor.
A si ma intreb si eu ce mai face Madalina, sper ca e bine!
26+ cu 
nazdravanul meu
adela2006 spune:
si uite ca a venit si ultima zi de lucru
nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul
acusica nasc ![]()
imi spuneti si mie cui trebuia sa trimit datele mele ( telefon , adresa de mail ) ca am uitat 
si nu se stie cand nasc ![]()
ma bag la citit si revin
aida de olaru e vorba ? ai zis ca are clinica si m-am gandit la el , o sa nasti la clinica lui ?
orice medic ginecolog iti va spune ca poti fuma maxim 5 tigari pe zi in cazul in care esti fumatoare si poftesti la tigari
depresia ca nu fumezi afecteaza mai tare bebelul decat cele 5 tigari , cel putin asa mi-a spus mie doctorita
eu m-am lasat si la alexia si acum
dupa ce am terminat cu alaptatul la alexia m-am apucat iara de fumat
acum sper sa nu mai apuc
ieri m-am intalnit cu o vecina graviduta si ea si fuma
si m-am trezit salivand la propriu ![]()
deci nu stiu cat voi rezista dupa ce voi termina si acum cu alaptul ![]()
incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta ![]()
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
30+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
adela2006 spune:
acuma mi-am dat seama ca ultima zi de lucru corespunde cu ziua cand fac 30 de saptamani , ca sa vezi ce coincidenta ![]()
30 de saptamani
ce trece timpul 
va pupaceste adela
de
30+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
mary_07 spune:
Buna dimineata
M-ati innebunit cu cafeaua,de cand citesc ultimele 5 pagini,la fiecare a patra postare se scrie de cafea si eu
aici..imediat fug sa-mi fac una![]()
God,eu mai am 2 zile pana fac 30 de sapt...cum a trecut timpul asta..
Apropo,va ziceam de dr Muresan de la Cj,am sunat la el dar n-am gasit liber decat pe 27 iulie,muult prea tarziu. Norocul meu a fost insa ca am intalnit la niste cunostinte un medic chirurg din sibiu si am vb cu el despre dilema mea...si a zis ca la orice dr. as merge,nicunul nu-mi va zice ca voi putea naste normal datorita faptului ca operatia e facuta pe verticala
si muschii astfel taiati se vindeca muult mai greu. A zis ca daca ar fi fost 5 ani intre nasteri atunci altfel s-ar fi pus problema.
Ce sa-i fac ,asta e,macar is impacata cu mine ca am mai cerut si alta parere a altui medic
Vik,multumesc inca o data pt lamuriri

Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
29+, cu
-Razvan
alex25 spune:
Lutoniana, pai si la mine ar vrea cineva sa imi ia cadou, nu vreau sa ma arunc la pret, dar macar sa fie bun si nu stiu ce sa aleg.![]()
----------------------------------------------
Alexandra
25+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia ... 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
adela2006 spune:
monica-dicut dovlecei rosii ??? cum is aia ?
da a aparut porumbu
in fiecare zi manc ma bat cu fi-mea pe ei ![]()
laura78nico asa-i uitasem de pozele cu ea
si alexia vrea sa le vada , la noi daca nu e deschis calculatorul nu il baga in seama in schimb cum ma asez eu vine si incepe " vreau in brate , pune cu veronica" sau mai stiu eu ce filmulet sau cantecel ( a descoperit acum cutiutele muzicale pe youtube ), de la taica-su nu are asemenea pretentii ca stie ca el lucreaza pe calculator , nu ca mama ![]()
thea22 a scris Anul trecut vorbeam cu niste vecini care ni se confesau cat e de mare schimbarea in viata unui cuplu dupa aparitia unui copil...Incep sa inteleg ca nu e vorba numai de prioritati raportate altfel, de timpul tau personal care se modifica, de adaptarea la nevoile noului-nascut. E mai mult de atat...ni se schimba sufletul. Ieri am avut oarecum straniul sentiment ca mi s-a dezvoltat un simt in plus, ca prin ochii mei vede copilul meu, ca prin mainile mele care aseaza, trantesc, mangaie, isi misca si el impulsul lui de a lua in stapanire lumea.Sotul meu isi intorcea din cand in cand privirile spre mine,ca si cum ar fi banuit ce simt, si ma cuprindea fiorul sentimentului neobisnuit ca si prin ochii lui blanzi ma privea copilul nostru. E mai mult decat omenesc ceea ce se leaga intre noi, chiar inaintea venirii propriu-zise pe lume a fiului nostru si nu ma indoiesc ca experienta aceasta o poarta fiecare dintre voi in suflet. Am simtit numai nevoia sa o impartasim...
mi-a placut foarte mult ce ai scris 
lutoniana legat de ce ziceai tu cu grijile pe care o sa ti le faci de acum pana la sfarsitul vietii , anul trecut stateam cu al meu si nu minunam ce subiecte de discutii avem cu prietenii ( care au la randul lor copii , normal , ca sa putem vorbi aceasi limba
) si anume de pampersi / kk , lapte , mancare , era chiar distractiv ![]()
trimit asta sa nu am surprize si sa raman fara mesaj
totusi sunt inca la lucru ![]()
va pupaceste adela
de
30+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
monikus spune:
Neata si de la noi burtici, peste cafeluta eu sar, dar probabil ca un fruct va merge.
Lullaby
.
Dana15, multumesc pt ajutorul dat. Plimbarica placuta.
Mimika, felicitari pt grasi si multumesc frumos pt caruciorul cu putza, pt ca am inteles ca tu m-ai ajutat.
Danangie, concediu placut. O sa iti simtim lipsa dar asteptam pozutze.
Anamaria, felicitari pt bebeloi. Sa fie sanatos.
Iulika, foarte frumoasa si burtica si pisica.
Techila, m-a lasat cu gura cascata freza ta. Eu zic ca o sa iti fie foarte bine cu freza vara asta.
Santorini, ma bucur ca avem vesti si de la tine si ca sunteti amandoi bine.
Adela, ce fericire pe tine ca scapi de munca. Datele personale trebuie sa i le trimiti ramonei, adica lui ramsan.
Mary 07, chiar ma bucur ca ai mai consultat un medic pt ca eu m-am invatat minte sa nu mai cred un singur medic. Pacat ca rezultatul nu a fost cel dorit dar eu zic ca important e sa fiti sanatosi amandoi si nu modul prin care vei aduce pe lume bebelul.
Gata deocamdata. Mai iau o pauza. Acum trebuie sa ma duc sa incerc sa imi conving seful sa imi dea si mie o zi libera. La noi e foarte problematic sa iti iei o zi libera. Sper sa reusesc sa il conving.
Va doresc o zi excelenta in continuare mai ales ca e mai racoare, cel putin in Bucuresti, si multi
pe burtici.
Monica
22+ cu 
mimika spune:
Netza!!
santorini, si pe mine ma doare-arde-mananca tot asa sub sani, incepand de sub stern si continua sub sanul drept. Nu l-am mai intrebat pe doctor, insa este capul lui Luca pe ficat, sus de tot, deci asta trebuie sa fie explicatia. Cat despre renovare, nu-mi spune ca eu deabia am terminat. ma rog, ar mai fi de vopsit tocurile usilor, ca sotului nu i se indemana si eu nu cred ca sunt recomandata. Dar speram sa gasim pe cineva sa o faca
Si nu inultimul rand, felicitari pentru bebe sanatos
Intreba cineva de crisarh. Eu nu stiu nimic de ea...
Si nu mai vb de cafea

ca eu cica nu as mai avea voie sa beau, daca iau Gynipral.
Nu beam eu multa si nici chiar in fiecare zi, dar acum cand stiu ca nu am voie...
ce-as mai beeeeaaaaa....
28+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti