Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)
Raspunsuri - Pagina 5

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:
 huh dana sa stii ca pana ieri am fumat (acum nu mai am tigari si cum saptamana asta sunt singura acasa nici nu imi cumpar) si cand m-a intrebat daca sunt fumatoare nu a zis nimic si nu imi stia situatia , si nici nu zice nimic in continuare. Culmea e ca e un medic consacrat la noi si si-a deschis clinica , de fapt a fost dat si la tv acum 3 luni parca si ieri am fost pe etaje sa vad ce si cum ... si acolo m-am intalnit cu asistenta care ma monitoriza si ... nu ca m-ar fi convins sau mi-ar fi pus noi semne de intrebare , dar am zis sa incerc acum cat sunt singura ... merge bine , nu merge , oricum nu ma pot impotrivi. Si daca as trece si peste ziua de maine ... probabil o sa pot sa trec peste orice ...
monica zau ca nu mai stiu nimic din ce e bine si ce nu si nimic nu mi se mai pare important , cat despre grija si ca ala are sau nu dreptate ... hm , si cred ca stii foarte bine ce vorbesc 
... si totusi , nu faceti ca mine 
va  si o zi buna sa aveti
 si o zi buna sa aveti 
 Alaturi de Sebi 
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine 

alex25 spune:
alex25 spune:
 Buna dimineata si de la noi!
Ce bine ca e mai racoare afara ca nu mai puteam de cald, dar sa nu mai ploua ca tare mi-e greu cand vin cu bestiile de afara, ca au parul lung
----------------------------------------------
Alexandra  25+ se pare ca fluturasul va fi
 25+ se pare ca fluturasul va fi  Alessia ...
 Alessia ... 
 Da Doamne sa ne nastem sanatoase
 Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Ellenuta spune:
Ellenuta spune:

neataa
dau si o o  .. cine doreste, cine pofteste ..
 .. cine doreste, cine pofteste ..
liliana esti mortala .. cum sa iti spargi capul uitandu-te dupa un barbat .. p-asta n-am mai auzit-o .. 
dana si eu am dat acum in patima pepenilor .. dupa cea a cireselor .. am mancat aseara singura 1 kil de pepene .. nu am avut probleme peste noapte ..
danutza concediu placut! vreme frumoasa la mare, odihna si distractie multa!
aida dr meu nu e atat de strict .. nu are probleme cu vopsitul, epilatul, dar are cu soarele .. sa nu stau la plaja ca inainte, sa ma dau cu creme de protectie. iar cu controalele .. 1 data pe luna si eco mai fac la 32s ...
Elena, mami de  Eva Maria (14.01.2008)
 Eva Maria (14.01.2008)  Eva
 Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
  papa bun
  papa bun

laura78nico spune:
laura78nico spune:
 Buna dimineata si de la noi!
Va invit si eu la  !
!
Danangie distractie placuta! Abia astept sa plec si eu!!!
Fug si eu sa citesc din urma!
Laura  22+
 22+  si
 si  Ramona Cristiana 20.03.2007
 Ramona Cristiana 20.03.2007

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 aida... stiu... ce-o vrea Dumnezeu...
SI eu sunt singura azi si maine si imi este atat de greu.. uff
Dana, concediu placut, sa uiti de stres si de tot si sa te intorci cu bateriile incarcate 
ACESTIA SUNTEM NOI 
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
 Monica  27+  cu
 27+  cu  

Mamica de INGERAS in ceruri  
Si minunea bebe 2 din burtica  
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
 O noua viata
O noua viata  

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Neata si de la mine, beau deja cafeluta, va multumesc.
Este iar pe stomacul gol si vor urma arsurile groaznice dar imi place sa ma chinui singura 
Raluka16 cred ca a fost faina iesirea si sa stapaniti sanatosi tot ce ati cumparat iar posesorul lor sa fie mandru de ele.
Cat despre faza cu baietelul, speranta moare ultima  dar recunosc ca ma simt foarte bine cand spuneti ca banuiti si voi ca e cu puta.
 dar recunosc ca ma simt foarte bine cand spuneti ca banuiti si voi ca e cu puta.
Monica apropos de plecat la mare intri si tu in categoria noastra: "si noi ce facem ?? " cum a zis asa bine Dana.
Dana15 daca ai posibilitatea eu zic sa mergi 2 zile si sa si vizitezi pentru ca eu mereu mi-am dorit sa vizitez Budapesta si nu am ajuns. Dar am cativa prieteni care au fost, genul nostru de vizitatori de tot ce misca intr-un oras, care au fost super impresionati.
Si asa si asa tot faci o cheltuiala macar ramai si cu niste amintiri si poti sa-i spui fetitei: te-a dus mami la Budapesta cand erai in burtica 
Alex25 eu zic sa nu te arunci prea tare cu leaganul, ma refer la pret pentru ca s-a scris pe aici si am mai auzit si eu ca sunt copilasi care nu-l suporta si risti sa-l fi cumparat degeaba.
Mie imi da mana sa vorbesc ca am primit unul moca....si de i-o place si de nu ....tot aia e. 
 Cea mai fericita    28 +  cu
    28 +  cu    

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 Raluka esti tare amuzanta cu bagajul de spital....eu inca am un singur si imens stres, sa-mi cumpar naibii o camasa de noapte ca nu am si nu cred ca pot sa nasc in pantaloni scurti 
Restul nu ma apasa asa tare....niste tampoane si o scufie pentru ala mic le cumpar de la primul magazin 
Dar deh..fiecare are pasarelele lui ....
 Cea mai fericita    28 +  cu
    28 +  cu    

devylla spune:
devylla spune:
 Neata dragelor,
Pe fuga caci inca mai am treaba la birou.
am vazut buritca magnifica si frumoasa de Iulika.Sa-ti traiasca mai si sa fii asa mandra de ea si in 40 de saptamani .A crescut f frumos in ultima luna.
.A crescut f frumos in ultima luna.
Si ca ziceati de forma burtii si sexul copilulul,ascultati la baba N-au nimic in comun!!!
eu am avut burta la Erika tuguiata si toata lumea imi spunea ca e baiat.O tipa mai in varsta chiar a ramas stupefiata cand i-am zis ca e fata si se jura ca o sa iasa baiat ..asa ca...
..asa ca...
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
 siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

devylla spune:
devylla spune:
 ...daaaarrrr ca tot e si Lucia pe-aici...si io am un feeling ca e cu puta!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
 siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

lutoniana spune:
lutoniana spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui devylla ...daaaarrrr ca tot e si Lucia pe-aici...si io am un feeling ca e cu puta!  | 

Cea mai fericita
 28 +  cu
    28 +  cu