Go, Ridzi!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Noul ministru al Ministerului Tineretului si Sportului este doamna PLACINTA SORINA.A absolvit Facultatea de Tehnologie si Chimie TEXTILA IASI si este proprietara unei fabrici de confectii la Focsani.
s-a ales prafu..........

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Oare cat ne mai ia Basescu de prosti? Ma uit la el ca la muppets, sa vad ce mai scorneste

Cica s-a prins inca de pe 29 iunie de "smenozeala" si si-a retras fiica din "jocul murdar" , dar cine (m... naibii) chefuia pe 30 iunie, dupa alegeri, la masa cu coruptia?????? Nu cumva el cu Ridzi, de care spune acum ca a provocat nici mai mult, nici mai putin, decat o "criza morala"?

Go Basescu, gooooooooo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

eu nu pot sa inteleg atitudinea lui basescu, ce a vrut sa obtina. cred ca nu obtine nimic bun..

oricum iar am avut dreptate:

Citat:
ritzi sigur va pleca, dar nu cred ca au sa il puna pe belu. au sa puna pe unul care sta la coada dupa functie ca sa isi recupereze donatiile din campania electorala. cred ca e o coada foarte lunga.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Wow, am ajuns si ziua cand parerile mele si ale lui Basescu coincid :

Asta afirmam eu cu ceva vreme:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Si rolul Ministerului Turismului care e? Sa promoveze turismul si asta pe timp de recesiune?!? In Vest, turismul este promovat de catre mediul privat! Bineinteles, si statul sprijina turismul, dar prin alte cai, masuri, nu prin infiintarea unui minister!!!

Alina

Iar astazi, Baselu www.hotnews.ro/stiri-politic-5979233-traian-basescu-peste-cativa-ani-probabil-nu-mai-nevoie-minister-turismului.htm" target="_blank">declara urmatoarele:

"Turismul, ca segment economic suta la suta privat, nu are nevoie de un minister"

_

Bine, el spune ca e nevoie de un astfel de minister, dar doar pentru cativa ani (cat sa-si satisfaca ei, probabil, clientela flamanda, si cat sa mai castige Baselu un mandat ).

Alina

Mergi la inceput