Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Carmen sanatate multa Inei

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Aaaa, si inca ceva.
Ma termina cu pachete cadou! De cand am ramas insarcinata am primit vreo 3. Cred ca iau numele si adresa de la moase, sau nu stiu cum.
Chiar acum am primit inca o scrisorica sa ma prezint la un magazin pana in 11 iulie ca am un pachet cadou in valoare de 45 de euro (oare?)...plin cu mostre de tot felul.
Am primit gratis un pachet de NAN2 (aici nu au voie sa faca reclama la formula decat pentru varsta 6+), sticle, biberoane si suzete, linguritze, cosmetice etc. de la tot felul de producatori. Am primit un bax de Pampers gratis...am fost sa aleg eu marimea.

Mamica de Radu (01.04.2009)

Pai si de ce te deranjeaza?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

manuela, te rog eu mult incearca sa faci poza. Vreau sa compar cu ce are bestiocul meu. Si eu am tot asa impresia ca e mai mult spre canin dintisorul care sta a iasa. Desi shtiu sigur ca astia sunt ultimii dinti de lapte care ies

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Intru repede sa va dau raportul: Ina are infectie urinara cu E coli - de asta facea febra si era asa de agitata. Am facut uroculturi peste uroculturi coproparazitare si ecografii la rinichi. De aseara am trecut pe antobiotic pentru ca numarul de germeni din urina era in continuua crestre.. Pediatra mea mi-a recomandat sa-i fac cistografie dar in Craiova nu avem unde, asa ca mi-a facut o trimitere la Bucuresti la Grigore Alexandrescu. Mi-a dat numele a 3 doc de acolo si m-a pus sa aleg si sa iau legatura cu unul din ei, pentru ca procedura trebuie facuta cat mai repede si in perioada cat este pe antibiotic.
Pentru fetele din Bucuresti, poate ma ajutati, va rog mult, cu o parere despre doctorii la care m-a trimis pediatra mea si anume: Daniela Pacurar, Gabriela Ion si Laura Carasava. Azi trebuie sa ma decid si sa sun.
Sunt destul de ingrijorata pentru ca investigatia asta desi este relativ usoara este neplacuta. Se monteaza sonda si se introduce o substanta de constrast apoi se fac radiografii....... Se verifica daca exisat cumva reflux vezicoureteral care se poate sa favorizeze infectiile urinare, iar daca se constata ca exista se face tratament 6 luni cu antibiotic o data pe zi.... sper din suflet sa nu fie vorba de asta si sa fie doar o simpla infectie cu e coli....

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

cauta pe google dupa numele doctorilor, si gasesti opinii despre ei.

dar de ce a facut infectie urinara asa mica ?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Carmen sanatate multa Inei

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Neata zicem si noi si uram Aniversare frumoasa sarbatoritilor de azi:

Teodor Constantin
Fabian
Iulia Alexandra
Ian Alexandru
Alexandru Raul
Izia
Ana Miruna
Keutu
Eva Maria
Monica
Tudor
Teodora

Si pentru mamici

Dyana uite aici nora cu cirese
http://family.webshots.com/album/573113421GRsjDK

Davidutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Intru repede sa va dau raportul: Ina are infectie urinara cu E coli - de asta facea febra si era asa de agitata. Am facut uroculturi peste uroculturi coproparazitare si ecografii la rinichi. De aseara am trecut pe antobiotic pentru ca numarul de germeni din urina era in continuua crestre.. Pediatra mea mi-a recomandat sa-i fac cistografie dar in Craiova nu avem unde, asa ca mi-a facut o trimitere la Bucuresti la Grigore Alexandrescu. Mi-a dat numele a 3 doc de acolo si m-a pus sa aleg si sa iau legatura cu unul din ei, pentru ca procedura trebuie facuta cat mai repede si in perioada cat este pe antibiotic.
Pentru fetele din Bucuresti, poate ma ajutati, va rog mult, cu o parere despre doctorii la care m-a trimis pediatra mea si anume: Daniela Pacurar, Gabriela Ion si Laura Carasava. Azi trebuie sa ma decid si sa sun.
Sunt destul de ingrijorata pentru ca investigatia asta desi este relativ usoara este neplacuta. Se monteaza sonda si se introduce o substanta de constrast apoi se fac radiografii....... Se verifica daca exisat cumva reflux vezicoureteral care se poate sa favorizeze infectiile urinare, iar daca se constata ca exista se face tratament 6 luni cu antibiotic o data pe zi.... sper din suflet sa nu fie vorba de asta si sa fie doar o simpla infectie cu e coli....

Imi pare tare rau ca aveti iarasi probleme. Sper sa veniti degeaba pana la Bucuresti si sa nu aveti nimic grav

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Alina.n putem sa fim un pic invidioase pe voi??? La poza ma refer, nu la bubite

Olga ce bine ca ai scapat de febra! Poate nu mai e nevoie de antibiotic ...

Ayla e nemaipomenita Luana cu palariuta. Mi-a placut si filmuletul unde se joaca cu "prietena" ei

Noi pentru iritatie sub gushita am dat cu bepanthene unguent. N-am avut decat o usoara roseata si a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:

cauta pe google dupa numele doctorilor, si gasesti opinii despre ei.

dar de ce a facut infectie urinara asa mica ?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Am tot cautat dar ma gandeam ca poate vreuna din fete a avut o experienta personala cu vreuna din ele. cat despre modul de infestare chiar nu stiu .... poate a mostenit de la mine sensibilitatea, poate din propriul scaun, sau poate are acest reflux care insemna ca picaturi de urina de intorc de pe ureter spre vezica urinara .... nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Sa dea DD sa treaca totul repede si cu bine
Insanatosire grabnica puiutzei

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput