Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
Am vazut ochisori superbi de Alexandra, fetita de Nouvs..mama...o sa puna baietii pe jar

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

si pe tasu' o sa-l puna pe jar !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra,Ian Alexandru, Alexandru Paul, Izia, Ana Miruna, bebe de Kea,Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor

si multi si un buchet de pt mamicile lor !!!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
Am vazut ochisori superbi de Alexandra, fetita de Nouvs..mama...o sa puna baietii pe jar

Fa un gest umanitar

POZE

si pe tasu' o sa-l puna pe jar !!!

face gard electric..

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia, Ana Miruna, Keutu, Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor!!!

Ayla, Doamne ajuta sa fie cum iti doresti!

Noi raportam o noapte linistita, cu somn de la 22.30 pana la 5, papa si apoi somnic pana la 9.
Am vazut ca deja isi fac prezenta primii dintisori! Si noi avem 2 mugurasi in gingia de jos: un incisiv si unul cred ca va fi canin. Ne supara si roadem pumnisorii, am facut si putina febra 37.6-37.7. Mie totusi nu imi vine sa cred ca pot aparea asa devreme...sper sa mai stea in stand-by, caci nu imi doresc deloc sa ma muste piticul de san.
Puisorul meu e foarte sportiv, da din toate cele isi tine rezonabil caputzul dar inca nu are tendina sa se rostogoleasca.
Pormin la o tura de shopping ca au inceput reducerile...Am vazut ieri intr-un magazin de copii: tricouri la 1-1.5 euro si blugi sau tot felul de salopete cam la 3-5 euro e la 10-15, deci pe ei!!!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

manuela canin acum???caninii ies dupa ce apar toti incisivii....

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui novus
Citat:
citat din mesajul lui petreanAm vazut ochisori superbi de Alexandra, fetita de Nouvs..mama...o sa puna baietii pe jarVlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitarPOZE
si pe tasu' o sa-l puna pe jar !!! Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
face gard electric..Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitarPOZE
Si al meu isi ia pistol mami de Silvia Ioanahttp://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/NewFolder#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

neata fetelor!

la multe luni sanatoase tuturor!

vai ce urat este afara..voi ce faceti pe o vreme ca asta? k noi am fi vrut sa mergem sa vizitam o galerie foto de la muzeul de istorie..credeti k e ok sa ies cu bebe pe vremea asta ploioasa?

Monica ma [rog] si eu pt tine sa fie asa cum iti doresti!

p.s. va rog spuneti-mi si mie daca vedeti pozele noi cu Tudor de pe adresa de mai jos1`

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Manuela, fa poze si un blog cu hainute de-alea de le iei la 1 euro si vinde-ni-le noua cu 2-3 euro. Cit e gluma-i panarama, da eu citeodata tare ma enervez, ca aici toate hainutele de bebelaci sint parca facute dupa acelasi "model", greu gasesti ceva mai deosebit. Numai turcisme si chinezisme cu animale si in culori pastelate. Se duce naibii planul meu cu Pisilinca rockeritza. Gasisem la un moment dat un site f dragut cu hainute nonconformiste pt astia mici: hippie, rocker etc...numai ca nu livreaza in RO. Si m-am saturat de ursuleti, girafutze, catzei si floricele de numa-numa!. Cu pisici as mai accepta, dar nu prea am vazut...

Ayla, sa ne spui si noua daca a iesit bine ce trebuia sa se rezolve azi

La multi ani sarbatoritilor! Muuuulti v-ati mai nascut intr-o zi de 23

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Hai ca mai stau asa ca mai scriu putin din ce vroiam sa zic. Florinela, am zis ca-l studiez pe cheliosul meu cand se trezeste. Pumnii cei drept nu-i mai tine stransi decat cand se "joaca" cu trapezul sau cand imi trage cate una ca sa pricep ca-i e foame. Capul si-l tine bine cand il tinem pe umar sa ragaie, n-am grija lui, dar in rest nu si-l tine. Dar nu-mi fac griji, 3 luni inseamna si 3 luni si o saptamana si 3 luni jumate. Cand tu te-ai dus la control cred ca Victor abia implinise 3 luni, asa-i? Revin

11 saptamani si 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Leeloo eu nu vad adresa si tare as vrea sa vad poze cu Tudor

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput