Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
millie spune:
Teodor Constantin,Fabian,Iulia Alexandra,Ian Alexandru,Alexandru Raul,Izia,Ana Miruna,Keut bebe de Kea,Eva Maria,Teodora,Monica,Tudor
Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Bebelina mea iar si-a schimbat programul !! se culca mai devreme adica pe la 22, doarme pana pe la 1.30 manaca, apoi iar la 04.30 si in final trezirea pe la 08-08.30, ma gandesc ca o fi ceva puseu de crestere sau pur si simplu asa,nu?? Nu de alta dar inainte dormea de pe la 23 pana la 06 si apoi pana la 09, imi convenea mai mult Moonvas, Ayla , tinem pumnii sa iasa totul cum vreti voi !! Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
La 3 luni mai exita un pusem de crestere
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
La multi ani!
Ian Alexandru,
bebe de Inapreda,
Alexandru Raul,
bebe de carla28,
Izia,
bebe de Chatonel
Ana Miruna,
bebe de claudela,
bebe,
bebe de Kea
Eva Maria,
bebe de anamariame,
Teodora,
bebe de Crisis81,
Monica,
bebe de Sirimie
Tudor,
bebe de Rnico
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
petrean spune:
Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra,Ian Alexandru, Alexandru Paul, Izia, Ana Miruna, bebe de Kea,Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor
Am vazut ochisori superbi de Alexandra, fetita de Nouvs..mama...o sa puna baietii pe jar
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia, Ana Miruna, Keutu, Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor!!!
Ralu sunt suuuper pozele cu Lena si ciresele Mi-au placut atat de mult
Novus imi pare rau ca nu mai dormiti ca inainte. Sper sa-si revina frumoasa ochioasa Da face asa de mai multe zile sau doar in aceasta noapte? Poate intr-adevar este puseul de crestere
Sunt fericita. M-am trezit de dimineata (de fapt m-a trezit David ) si nu ma mai durea sanul Nu am mai luat nici antibioticul. Sper sa fi trecut de tot.
Ayla si Monnvas multa bafta!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
ADA1974 spune:
'Neata fetelor,
In primul rand, tinem pumnii stransi si spunem si o rugaciune pt Ayla si pt cine mai are azi o zi importanta (Monvas).
LA MULTI ANI:
Teodor Constantin,Fabian,Iulia Alexandra,Ian Alexandru,Alexandru Raul,Izia,Ana Miruna,Keut bebe de Kea,Eva Maria,Teodora,Monica,Tudor
Saby, ce a mai crescut printesa de cand am vazut-o in spital. M-am gandit sa te mai sun, sa vad ce mai faci, dar mereu ma luam cu altceva .
Acum incerc sa ma concentrez pe scris, Sophia doarme si Gabi plange langa mine sa opresc calculatorul si sa o duc la loc de joaca pt copii (afara ploua, asa ca i-am promis ca o duc la Auchan ).
Fug sa ma imbrac ca bazaie Gabi .....
ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#
Kea spune:
Pupam sarbatoritii: cheliutu mamii drag ,Teodor Constantin, FabianAna Miruna,Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor. Sa cresteti mari, sanatosi si sa ne umpleti mereu sufletele de bucurie, ca si acum!
Multumim mult pentru urari fetelor!
Noi o astepam pe Oma (bunica) cu cadouri.
Sarbatoritul e marait, asa ca poate-l scot la plimbare.
Dodo, nu gresesti!
Mai vreau sa scriu dar nu ma lasa! O stergem la plimbare, desi e frig!
11 saptamani si 6 kg
florinela79 spune:
Sasha, Dodo, Pisi, va multumesc pentru opinii si incurajari.
Ma deranjeaza la medic felul cum imi spune, ca si cand ar fi trebuit sa stiu si ma mai deranjeaza ca se contrazice in ceea ce-mi spune.
Este un medic considerat bun si cu experienta.....dar atitudinea nu-mi place deloc.
Pe 25 se intoarce din concediu medicul care m-a ajutat sa obtin sarcina, care mi-a recomandat un ginecolog bun....si sper sa-mi recomande si un pediatru bun.
Eu numai de ciudatenii am dat.
lysbeth spune:
LA MULTI ANI Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia, Ana Miruna, Keutu, Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor!!!
Si tinem pumnii pt ayla si moonvas azi
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
dyana27 spune:
Teodor Constantin, Fabian, Iulia Alexandra, Ian Alexandru, Alexandru Raul, Izia, Ana Miruna, Keutu, Eva Maria, Teodora, Monica, Tudor
novus si mutunelul meu face la fel de vreo 3-4 nopti; si asa bine era cand ne trezeam la 6 si papam si bagam iar somn pana la 9.... ce vremuri; acuma papa si de 2-3 ori pe noapte, si e din nou in picioare la 6 si pa pa somnic; n-ar fi problema dar e asa maraiiiiiiiiiiiittt pana apuca sa mai bage vreo juma de ora de somn, de ma urc pe pereti de mila lui.
ralu care poze cu cireseeeeeeeeeeeee?????? eu de ce nu stiu de eleee??? imi pitesti nora de mine sa nu o vaaaaaaddddd????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David