Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Manu, da, poate fi dintisor, dar poate dura cateva sapt pana sa iasa. Nu-mi dau seama daca albul e altceva decat blit pe baluta , ca prea e pe mijloc.

Ai dreptate. Mai bine nu detaliem, asa e mai bine.
Dar tocmai pt e cum spui tu, nici eu nu as accepta sa fie luat de langa mine, ca eu l-am crescut de la 1 an si ceva. Chiar daca in acte ea, nu eu, e mama lui, l-a vazut de cateva ori in acest 4 ani jumate, asa ca, n-o muri de dor. Si daca ii va fi dor, din punctul meu de vedere poate veni sa-l vada, Alex n-o lasa si nici poze nu vroia sa ii dea. Pt mine e mai important ce-i bine pt copil, eu nu ma las prinsa in razboiul dintre ei. Si tocmai de aia, daca, Doamne fereste ar pati Alex ceva, n-as vrea sa-mi tai venele ca am ramas si vaduva si-mi pierd si copilul, ca, deh, in Ro, asa crede legea. Ca as lupta pt el pana in panzele albe. Ca daca i-ar fi asa bine copilului langa ea, poate as ceda, dar cum sa ii fie bine langa cineva pe care nici nu cunoaste? Numai ca statul nu-si pune asa problema, si pana nu scrie negru pe alb mama ca renunta, tot ea, cum o fi, are drepturi.
Eu nu as accepta sa o pierd pe Luana, si normal ca nici nu as pune problema vreodata ca ar avea tatal vreun avantaj, si daca ar avea vreo pretentie, cred ca l-as strange de gat cu mainile mele. O fi tata bun, dar tot nu pot concepe ca poate suplini rolul meu. Si nici daca am 23 de ani, si mai am fluturi in cap, tot nu cred ca am alte prioritati decat copilul meu.
Ea nu si-a dorit copilul de cand a ramas insarcinata, nu l-a abandonat, dar l-a lasat in grija tatalui pe semnatura ca accepta incredintarea copilului, fiind sigura ca el are grija de copil mai bine decat ar avea ea, ca ea avea alte prioritati.
Acum daca Claudiu are o familie, si are o mama de care stie, e normal sa fiu mama lui si legal. Mi-am dorit asta inainte sa am copiii mei, nu are nici o legatura ca as vrea sa o inlocuiesc pe Alma. Asta e o rautate. Tocmai faptul ca am pierduit-o pe Alma m-a facut sa dau inapoi, pt ca nu am nici un motiv sa o fac sa sufere. Dar multumesc Domnului ca a inteles, am fost diplomata azi cu ea, am vorbit, i-am explicat ce Alex mai cu vorba mai cu forta (de cuvinte) nu a reusit, si cred ca a inteles ca face pt binele lui Clau. Cum a spus ea "nu stiu daca mai pot recupera ce am pierdut, si daca mai pot face ceva pt el, poate asta e cel mai bun lucru". Din punctul meu de vedere voi avea toata viata motive sa ii multumesc. Ca l-a adus pe lume, si ca a stiut cand sa se dea la o parte.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

simina - ce infectie??? sa nu imi zici ca urinara. neaparat maine la doct

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Iata poze cu Pitonul azi:

http://picasaweb.google.com/luciapirlog/Week13#

A primit un balansoar anticipat...pentru cele 3 lunite pe care le va implini pe 30.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Ce se rasafata pitonasul.
Ce-a mai crescut si Victor, dragul de el.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui millie

Noua cred ca ne ies canini,astia nu ar trebui sa iasa ceva mai tarziu?
pun si eu o poza cu buburuza mea ,poate so gasi sa o peteasca si pe ea vre-un cavaler
http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?newest=1

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Monica, ai albumul privat, ne dai te rog si parola?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

cat despre cum ma inteleg cu fost.... mi-ar scoate ochii,m-ar calca cu mashina.

O, da, din punctul asta de vedere am fost si sper sa fiu, o fericita.
Ca madam e departe si nu i s-a simtit niciodata prezenta... fizica cel putin.
Mereu ma gandesc, si-mi spun ca ma rog, daca eu am ceva, ea sa aiba de 3 ori mai mult, si sa-i fie bine acolo unde e plecata, sa nu aiba motive sa vina inapoi in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Nu mi-am dat seama ca e pe privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Manu, da, poate fi dintisor, dar poate dura cateva sapt pana sa iasa. Nu-mi dau seama daca albul e altceva decat blit pe baluta , ca prea e pe mijloc.

Ai dreptate. Mai bine nu detaliem, asa e mai bine.
Dar tocmai pt e cum spui tu, nici eu nu as accepta sa fie luat de langa mine, ca eu l-am crescut de la 1 an si ceva. Chiar daca in acte ea, nu eu, e mama lui, l-a vazut de cateva ori in acest 4 ani jumate, asa ca, n-o muri de dor. Si daca ii va fi dor, din punctul meu de vedere poate veni sa-l vada, Alex n-o lasa si nici poze nu vroia sa ii dea. Pt mine e mai important ce-i bine pt copil, eu nu ma las prinsa in razboiul dintre ei. Si tocmai de aia, daca, Doamne fereste ar pati Alex ceva, n-as vrea sa-mi tai venele ca am ramas si vaduva si-mi pierd si copilul, ca, deh, in Ro, asa crede legea. Ca as lupta pt el pana in panzele albe. Ca daca i-ar fi asa bine copilului langa ea, poate as ceda, dar cum sa ii fie bine langa cineva pe care nici nu cunoaste? Numai ca statul nu-si pune asa problema, si pana nu scrie negru pe alb mama ca renunta, tot ea, cum o fi, are drepturi.
Eu nu as accepta sa o pierd pe Luana, si normal ca nici nu as pune problema vreodata ca ar avea tatal vreun avantaj, si daca ar avea vreo pretentie, cred ca l-as strange de gat cu mainile mele. O fi tata bun, dar tot nu pot concepe ca poate suplini rolul meu. Si nici daca am 23 de ani, si mai am fluturi in cap, tot nu cred ca am alte prioritati decat copilul meu.
Ea nu si-a dorit copilul de cand a ramas insarcinata, nu l-a abandonat, dar l-a lasat in grija tatalui pe semnatura ca accepta incredintarea copilului, fiind sigura ca el are grija de copil mai bine decat ar avea ea, ca ea avea alte prioritati.
Acum daca Claudiu are o familie, si are o mama de care stie, e normal sa fiu mama lui si legal. Mi-am dorit asta inainte sa am copiii mei, nu are nici o legatura ca as vrea sa o inlocuiesc pe Alma. Asta e o rautate. Tocmai faptul ca am pierduit-o pe Alma m-a facut sa dau inapoi, pt ca nu am nici un motiv sa o fac sa sufere. Dar multumesc Domnului ca a inteles, am fost diplomata azi cu ea, am vorbit, i-am explicat ce Alex mai cu vorba mai cu forta (de cuvinte) nu a reusit, si cred ca a inteles ca face pt binele lui Clau. Cum a spus ea "nu stiu daca mai pot recupera ce am pierdut, si daca mai pot face ceva pt el, poate asta e cel mai bun lucru". Din punctul meu de vedere voi avea toata viata motive sa ii multumesc. Ca l-a adus pe lume, si ca a stiut cand sa se dea la o parte.

Monica, chiar daca numai virtual eu te-am cunoscut ca o persoana speciala si o mama exemplara. Felul in care vorbesti de 'ea' e demn de o doamna, de o persoana diplomata si cu mult discernamant.
Sunt convinsa ca decizia de astazi a fost cea fireasca si cu totii, inclusiv 'mama' lui biologica se asteptau sa fie asa. Esti mamica lui pentru ca ai fost si esti langa el de cate ori are nevoie. El pe tine te striga mami!
Stiu ca o sa-l iubesti mereu si o sa aiba langa el un sprijin si un prieten!
Eu va doresc numai sa fiti sanatosi sa va puteti bucura de puiutzii vostri!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Nu mi-am dat seama ca e pe privat

ce papusa frumoasa si mareee

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pai da-me si noua pontul. unde? cum?
ce reclama?eu cum imi iau cate o porcarioara cum va anunt si pe voi,poate mai ajuta pe cineva. mai ales ca nu ne mai plimbam asa mult prin magazine acum.

Sigur iata link-ul cu produse sper ca nu se va considera reclama, eu de aici de pe forum l-am luat:( iar adresa tipei este niculaelaura@yahoo.com )

http://picasaweb.google.ro/elena79alex/CatalogCuProdusePoupy#

Vorbiti direct cu ea pe mail sa vedeti exact ce are sau ce mai poate aduce.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Fetelor!!!!!!! Pentru voi, cu dedicatie!!!!!

http://www.noob.us/humor/partly-cloudy-new-pixar-short-film/

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput