Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai da-me si noua pontul. unde? cum?
ce reclama?eu cum imi iau cate o porcarioara cum va anunt si pe voi,poate mai ajuta pe cineva. mai ales ca nu ne mai plimbam asa mult prin magazine acum.

multumim mult

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dupa ce am postat am vazut mesajul alinei. exact asa arata

Ok, Intreb pt ca stiu pe cineva care importa din Italia produse de la o firma care fabrica si pt chicco (nu vreau sa fac reclama) eu am luat alte chestii de la ea pt ca sunt la pret f.bun si calitative .
Am vazut ca aceste suzete le avea la 8lei/set de 2buc_ deci foarte ieftine am sa ma interesrez pt voi daca mai aduce sau are in sk. si va anunt.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Manuela multumesc pt. raspuns

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

numai,gata,ca m-am potolit. de 3 nopti oame 8 ore si un pic,mananca si dupa aia mai baga 3 ore de somn. sunt ca o floare. si am observat ca nu are legatura cu cantitatea sau felul laptelui.de la 11.30-12pm la 11am are program de somn.
sunt in culmea fericirii

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ARIS - uitai de la un subiect la altul - ziceai ca te gandesti sa ii dai o ratie de lapte praf seara ca sa doarma mai bine. Parerea mea, de mama care indoapa curcanelul (si) cu lapte praf: nu conteaza cat mananca inainte de somn, conteaza daca intra pe "sleep mode". Ex: al meu haleste de obicei din bibe cam 100 ml; aseara abia daca a halit 40 si a dormit de la 11 la 6 jumate. Apoi daca nici asta nu-i boierie, nu stiu ce mai e!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Aris, are dreptate Monica. al meu nu papa dupa baita si doarme pana dimi, aseara a papat - bonus ca ne-a prins furtuna si am zis ca nu strica niste anticorpi - si s-a trezit noaptea. si s-a mai intamplat asa.

Monica, 'dezertare" usoara!

Monica (Ayla), spunem o rugaciune pentru maine. Ciupercuta este

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Sa va spun la ce ma gandam azi-noapte. Maine e 24 iunie. Pe 24 iunie 2008 am avut UM, ziua aia magica de care te intreaba doctorul la fiecare control, o sarcina intreaga. Ok, azi s-a intamplat in 23 iunie, dar peste 15 zile cade exact data probabila a conceptie, la un an de la data probabila a conceptiei de anul trecut. Asa ca in 2009, la un an, voi fi mama cu drepturi egale a doi copilasi. Parca e prea batator la ochi sa fie intamplator. Si asta chiar ma sperie.
Azi am cunoscut mai bine pe mami lui Clau. Mai bine... poate nu. Ca o cunosc, si am petrecut cu ea si alte zile. Voi care sunteti sotii de-a doilea, cum va intelegeti cu fostele? Eu fatza de nici o fosta (in general ma refer) nu am nici un fel de resentiment, conteaza ca am ajuns in finala.
Dar azi am vazut-o vulnerabila, si, fiind acum la randul meu mama, mi-a fost mila. Chiar simteam ca-i iau ceva. De fapt asa si este. Ii iau ceva de pret. Dar o sa il pretuiesc mai mult ca ea. Si asta ma face sa am pretentia ca pot si merit. Cred ca este o femeie buna, pt ca altfel nu o iubea el atat, dar totul e in interesul suprem al copilului. Si nu din orgoliu cred ca ii e mai bine acolo unde a crescut si unde stie ca este casa lui. I-am promis ei ca n-o sa-i vorbesc niciodata urat despre ea, si ca odata va stii... adevarul. Probabil ca-mi voi tine promisunea. Si sper sa il cresc in asa fel incat sa n-o urasca, nici pe ea, si nici pe mine ca l-am vrut in defavoarea ei.
Il iubesc, pur si simplu il iubesc atata de mult, incat nici daca m-as desparti de tatal lui, nu as putea accepta sa il pierd. Pt mine Alex nu a fost un barbat cu obligatii, pt ca fiul lui il completa pana la perfectiune.
Scuze daca am fost off-topic.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Sa va spun la ce ma gandam azi-noapte. Maine e 24 iunie. Pe 24 iunie 2008 am avut UM, ziua aia magica de care te intreaba doctorul la fiecare control, o sarcina intreaga. Ok, azi s-a intamplat in 23 iunie, dar peste 15 zile cade exact data probabila a conceptie, la un an de la data probabila a conceptiei de anul trecut. Asa ca in 2009, la un an, voi fi mama cu drepturi egale a doi copilasi. Parca e prea batator la ochi sa fie intamplator. Si asta chiar ma sperie.
Azi am cunoscut mai bine pe mami lui Clau. Mai bine... poate nu. Ca o cunosc, si am petrecut cu ea si alte zile. Voi care sunteti sotii de-a doilea, cum va intelegeti cu fostele? Eu fatza de nici o fosta (in general ma refer) nu am nici un fel de resentiment, conteaza ca am ajuns in finala.
Dar azi am vazut-o vulnerabila, si, fiind acum la randul meu mama, mi-a fost mila. Chiar simteam ca-i iau ceva. De fapt asa si este. Ii iau ceva de pret. Dar o sa il pretuiesc mai mult ca ea. Si asta ma face sa am pretentia ca pot si merit. Cred ca este o femeie buna, pt ca altfel nu o iubea el atat, dar totul e in interesul suprem al copilului. Si nu din orgoliu cred ca ii e mai bine acolo unde a crescut si unde stie ca este casa lui. I-am promis ei ca n-o sa-i vorbesc niciodata urat despre ea, si ca odata va stii... adevarul. Probabil ca-mi voi tine promisunea. Si sper sa il cresc in asa fel incat sa n-o urasca, nici pe ea, si nici pe mine ca l-am vrut in defavoarea ei.
Il iubesc, pur si simplu il iubesc atata de mult, incat nici daca m-as desparti de tatal lui, nu as putea accepta sa il pierd. Pt mine Alex nu a fost un barbat cu obligatii, pt ca fiul lui il completa pana la perfectiune.
Scuze daca am fost off-topic.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Monica nu stiu ce sa spun, nu am toate datele problemei.Stiu ca Clau locuia cu tatal lui cand tu i-ai cunoscut si ca te iubeste enorm. E baietelul tau deja demult.
Eu pot sa gandesc DOAR din perspectiva mea, de mama si pot sa ma gandesc doar la fiul meu si la tot ce simt pentru el...dar stiu ca daca cineva l-ar lua de langa mine....mai bine mi-ar lua viata....

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Fetelor v-am promis o poza cu un dintisor in devenire. Nu stiu cat de bine se vede:

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Manuella77?locked=true#5350541775923445586

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Iata poze cu Pitonul azi:

http://picasaweb.google.com/luciapirlog/Week13#

A primit un balansoar anticipat...pentru cele 3 lunite pe care le va implini pe 30.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

ayla - eu i-am gasit deja destul de mari si le-am spus mereu ca mama lor e mama lor,eu sunt un fel de bonus. nu zic ca de multe ori am simtit ca ash fi putut sa fac o treaba mai buna decat EA si ca au fost ocazii cand ei au spus ca shi-ar fi dorit sa fie copii nostri dar nu mi-am psu nicodata problema sa devina ai mei. dar la noi a fost cu totul alta situatie.copii au ramas la ea de la bun inceput. ar fi fost si ciudat,intre cel mare si mine e mai mica diferenta decat intre mine si tatal lui
cat despre cum ma inteleg cu fost.... mi-ar scoate ochii,m-ar calca cu mashina. deshi eu aveam vreo 13 ani cand casnicia lor s-a dus pe apa sambetii
iti doresc sa decurga totul asa cum iti doresti si sa reushesti sa aplici ceea ce spui,baiatul sa creasca armonios si sa nu regretati nicodata decizia luata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ERAM SIGURAAAAA CA DESPRE ASTA ERA VORBAAA MONY
Felicitari

Este superb costumasul.Multumesc

Pe mine ma omoara infectia asta...am drum la baie din 5 in 5 minutee .Maine ma duc la doctor

Ies afara acum..

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Noua cred ca ne ies canini,astia nu ar trebui sa iasa ceva mai tarziu?

pun si eu o poza cu buburuza mea ,poate so gasi sa o peteasca si pe ea vre-un cavaler
http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/?newest=1

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput