Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pana sa citesc eu din urma s-a trezit piticu'
de abia am ajuns la pagina 5...si capitolul trecut u l-am terminat.
asa ca am rspuns repede
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de astazi. Multi ghiocei s-au hotarat sa iasa la lumina pe data asta

Carmenada, imi pare tare rau de Inuta, multa sanatate. Eu merg la Grigore, dar la o alta doctorita, de care sunt f f f multumita. Singura problema este ca de joia asta pana pe 6 iulie ea este in concediu. Ea e chiar la urgente sugari si nou nascuti, acolo au multe sectii, chiar nu am auzit nimic de cei trei mentionati de tine. Daca crezi ca te pot ajuta cu doctorita mea, sa imi spui.

Manuela, si eu zic sa deschizi butic on-line, ca la oni e jale u hainele de bebe. la mothercare sunt duble fata de aceleasi magazine de afara, nu mai zic de altele. De pachete cadou nici vorba
Ca sa nu va zic ca innotul pt bebei e 7 mil pt 8 sedinte, iar in Timisoara am auzit ca este 3 mil pt 12 sedinte
Bucurestiul e mai ceva ca Parisul la preturi, ca al altceva, vai de noi....

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Raaluca, ce privire serioasa are fetita ta! Carmenada, imi pare asa de rau pt suferintele voastre dar cu credinta in DUmnezeu se va rezolva si aceasta problema. La multi ani sarbatoritilor zilei si mamicilor! Ca vorbeati de dintisori, fetita mea saliveaza ingrozitor si molfaie pumnisorii de mama, mama. Sa fie vreun semn si sa ma uit in gurita ei? Parca nu as vrea sa avem surprize de acum...mami de Silvia Ioanahttp://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/NewFolder#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Aaaa, si inca ceva.
Ma termina cu pachete cadou! De cand am ramas insarcinata am primit vreo 3. Cred ca iau numele si adresa de la moase, sau nu stiu cum.
Chiar acum am primit inca o scrisorica sa ma prezint la un magazin pana in 11 iulie ca am un pachet cadou in valoare de 45 de euro (oare?)...plin cu mostre de tot felul.
Am primit gratis un pachet de NAN2 (aici nu au voie sa faca reclama la formula decat pentru varsta 6+), sticle, biberoane si suzete, linguritze, cosmetice etc. de la tot felul de producatori. Am primit un bax de Pampers gratis...am fost sa aleg eu marimea.

Mamica de Radu (01.04.2009)

La noi nici peste 100 de ani nu o sa fie asa.
Pe la inceputul anilor 2000 se dadea 4 cutii de lapte praf(bebelac)gratui/luna(pt copii care erau alaptati artificial) si acum exista aceasta pe hartie...dar nu mai sunt bani...

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Dyana uite aici nora cu cirese
http://family.webshots.com/album/573113421GRsjDK

E suuuuper sa fie sanatoasa

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mda..Dodo..si eu am reteta..si o tin in buzunar..pt ca cei de la directia de sanatate nu au primit bani sa faca licitatia pt lapte pt anul astaprobabil cand vor face gemenii mei 2 ani vom primi si laptele....

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

manuela ne mutam la tiiineeeeeeeee!

Carmenada, lasa ca trece si asta, speram sa fie alrma falsa, prea repede asa cu antibiotik, sanatate mult puisorului tau!

a mea nu mai doarme pe burta, fitoasa...ca tac-su...

Ariana-lugojana

http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Carmenada,
imi pare tare rau ca aveti necazuri, dar cum ziceau si fetele, poate mergeti la bucuresti "degeaba" si sinteti ok. Totusi, eu ca dr de ciini si mitze, ma intreb niste treburi
1. Ina are cistita sau nefrita?
2. cum s-a recoltat urina, ca se poate contamina si in mom recoltarii; stiu ca pina la o anumita concentratie de E coli, prezenta bacteriei e considerata normala
3. cistografie nu e cumva devreme sa faceti? adica ..a recidivat, de trebuie analize suplimentare?

Manuela....am stirnit lumea. uite-asa te faci business-woman

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Manuela spune-mi te rog de la ce magazin cumperi hainutele ieftine ,cum se numeste ?ca si al meu sot tot prin Nl bantuie si poate o gasi si el sa-i cumpere printesei noastre.

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

mda..Dodo..si eu am reteta..si o tin in buzunar..pt ca cei de la directia de sanatate nu au primit bani sa faca licitatia pt lapte pt anul astaprobabil cand vor face gemenii mei 2 ani vom primi si laptele....

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

si atunci faci prajituri de el...

http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM

Mergi la inceput