S-a intamplat o minune!
Raspunsuri - Pagina 3

sophie76 spune:
Draga perl, inca o data felicitari pt sarcina!!
Am si eu o intrebare: cind ai inceput tratamentul cu mastodynon ai avut vreo dereglare de menstruatie?
Am inceput si eu sa iau mastodynon , am inceput tratametul in ziua 12 a ciclului si dupa 5 zile de tratament mi a venit iar menstruatia, deci cu aproape 2 saptamini mai repede.Acum sunt debusolata nu stiu sigur daca mastodynonul e de vina ,oricum l am intrerupt. Mentionez ca am un ciclu regulat la aprox 28zile.
sophie

perl spune:
Buna,
am citit si eu despre dereglari in timpul trat. cu Mastodynon, dar la mine a fost altceva. Eu am inceput chiar din prima zi a ciclului. Luna a doua am combinat cu Female Hormone Blend care cred ca nu a fost tocmai potrivit pentru ca mi-a produs o intarzaiere mare (38 zile!). Dar in rest am luat non stop Moastodynon si ultima luna l-am luat simplu pentru ca mi-am dat seama ca la prima luna cand luasem tot simplu am simtit ovulatia foarte bine. Deci combinatia cu Female Hormone Blend nu cred ca a fost potrivita!
Sunt foarte multe articole despre Vitex si in germania in special s-au facut multe studii si acolo se acorda o importanta deosebita acestei plante: 1. pentru ca e foarte sigura (fara reactii adverse) si 2. pentru efectele foarte bune (pe termen mai lung minim 3 luni).
Acolo medicatia de electie pentru PCOS si alte probleme si dereglari menstruale e Vitexul si combinatiile sale spre deosebire de la noi unde doctorilor le este frica parca sa recomande si plante?!
Culmea ca cele mai bune medicamente de sinteza pentru aceste probleme sunt produse tot in afara (Organon-germania) dar revistele lor sunt pline de recomandari pentru produsele pe baza de Vitex si chiar si industria farmaceutica are o ramura specializata pentru a produce astfel de extracte standardizate foarte eficiente!
Daca veti cauta pe google despre Monks Pepper sau Chaste Tree sunt foarte multe de citit (mai ales in germana/engleza) - si numai de bine!

sophie76 spune:
perl , multumesc de raspuns, am sa ma documentez si eu mai in amanunt ca sa vad daca reincep sau nu tratamentul cu mastodynon.
Toate cele bune iti doresc.
sophie