S-a intamplat o minune!
Raspunsuri - Pagina 2
sorinake spune:
felicitari, perl! o sarcina la termen si un bb sanatos!
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara80 =am o intrebare:de ce ai luat mastodynon?ce rol are? mara |
-INDICATII:
-Tulburari menstruale bazate pe o insufucienta luteala permanenta sau temporara
-Infertlitate datorata insuficientei luteale
-Indispozitii care pot aparea inaintea perioadei menstruale (Sindrom Premenstrual – PMS), ca de exemplu : mastodinii, labilitate psihica, edeme ale mainilor si picioarelor, constipatie, precum si dureri de cap (cefalee), migrene
-Afectiuni dureroase benigne ale sanilor (Mastopatie Fibrochistica)
coltul meu de rai
perl spune:
Salutare,
Raspuns pentru Dent:
Tratamentul lui Andritoiu l-am tinut cat se poate de intocmai (cu exceptia ceaiurilor) - am luat toate combinatiile de miere si f important apa cu otet de mere cu miere+ reflexoterapie pe pietre de rau.
Asta a fost anul trecut in iulie-august-septembrie. Tot atunci am fost si la Sovata, apoi in octombrie am facut laparoscopie diagnostica si totul era OK, apoi decembrie, ianuarie, februarie am facut stimulari nereusite,,, apoi am luat 3 luni doar mastodynon ( si o luna Vitex Fruit)- e progesteron natural. Si asta a fost.
Rezultatele trat. Lui Andritoiu s-au vazut cel mai bine la sot (numarul de gigelusi s-a triplat!)
Cam asta! Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!
Va pup!
dent spune:
Perl,multumesc mult pt raspuns! Voi incerca sa-l tin,sper sa mai fie in garantia de valabilitate otetul si mierea,avind in vedere ca le am din iunie anul trecut. Te
si mult succes !
iazminn spune:
Tratamentul lui Andritoiu, da rezultate si la barbati? Ca si sotul meu are oligospermie si sunt direct interesata.
gaba-rema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui perl Dupa 3 ani de incercari si asteptari s-a intamplat in cele din urma minunea si am ramas insarcinata. Am avut un FIV nereusit, tratament la Sovata, tratament Andritoiu, 3 luni stimulare clomifen si apoi dupa alte 3 luni fara tratamente (doar mastodynon) am aflat vestea cea buna! Speranta moare ultima, chiar daca dupa o cale asa lunga ne este frica sa ne bucuram si sa fim fericiti de cele intamplate - asteptam cu ardoare sa fie totul bine pana la capat. Acest mesaj doresc sa fie un pasaport spre speranta pentru cele care traiesc momente prein care am trecut si eu! Perl + Minunea = 5 sapt si 4 zile! |
Sa fie cu noroc, tinem pumnii, cu bucurie sa auzim vesti bune
.Dar sa stii ca, strict stiintific vorbind, nu e o minune... ci doar eventual subfertilitate individuala sau de cuplu.
eu am încercat 6 ani, am trompele slab pozitive la proba Cotte, si am ramas însarcinata natural, fara sa ne straduim macar... dar n-a fost sa fie (oprire în evolutie...).
Dar e bine sa stie toate fetele care se chinuie de mai multa vreme: se poate si dupa 3 ani, si dupa 6... rar, dar se întâmpla!
Înca o data, numai bine si un BB sanatos!
Ninia81 spune:
Felicitari! Sa ai o sarcina perfecta si sa te bucuri de un bebe sanatos! Ne dai mare incredere!
Visul nostru
perl spune:
Pentru Iazminn!
Da tratamentul este bun si pentru Barbati. La noi s-a vazut foarte bine efectul numarul s-a triplat! Asa ca eu zic ca a fost foarte bun!
Bafta!
Multumesc tuturor pentru urari! Acum 2 zile am auzit si primele batai ale inimii!...o inima de speranta!