S-a intamplat o minune!

S-a intamplat o minune! | Autor: perl

Link direct la acest mesaj

Dupa 3 ani de incercari si asteptari s-a intamplat in cele din urma minunea si am ramas insarcinata.

Am avut un FIV nereusit, tratament la Sovata, tratament Andritoiu, 3 luni stimulare clomifen si apoi dupa alte 3 luni fara tratamente (doar mastodynon) am aflat vestea cea buna!

Speranta moare ultima, chiar daca dupa o cale asa lunga ne este frica sa ne bucuram si sa fim fericiti de cele intamplate - asteptam cu ardoare sa fie totul bine pana la capat.

Acest mesaj doresc sa fie un pasaport spre speranta pentru cele care traiesc momente prein care am trecut si eu!

Perl + Minunea = 5 sapt si 4 zile!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Felicitari Perl si o sarcina la termen i-ti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Felicitari perl !!!! Multa sanatate tie si bebicului si Doamne da sa fie totul bine pana la capat.
Ai foarte mare dreptate "Speranta moare ultima"

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Felicitari!!!Sarcina usoara si un bebic sanatos!!!!

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bravo perl. Dumnezeu sa te ajute si sa iti fie alaturi pana la sfarsit.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Felicitari perl,minunea exista si speranta nu moare,deci sarcina usoara si fericire maxima,
Si tocmai am mai aflat de o iubita aspiranta ca e graviduta ,da nu spui cine pana nu se declara ea oficial,desi e claaaar,

http://lt1f.lilypie.com/Jk5vp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Va multumesc, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Felicitari!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Perl,felicitari si mult noroc in continuare! Am cateva intrebari in legatura cu tratamentul lui Andritoiu. La cat timp dupa tratam lui ai ramas insarcinata? Ai tinut intocmai cum zice el,inclusiv cu reflexoterapia talpilor?Apoi baile de sezut? Si eu am un fiv la activ si am coletul de la Andritoiu de anul trecut in iunie,dar nu l-am tinut,ma stresa acest program. Multumesc anticipat si !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

felicitari perl!sarcina usoara si sa ai parte de un bebelus sanatos si frumos!
am o intrebare:de ce ai luat mastodynon?ce rol are?

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Perl felicitari si sa te bucuri de

Mergi la inceput