ZODIA FECIOARELOR * * 15 * *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Prezenta la datorie.
Am avut o perioada nu tocmai linistita dar, incet-incet reintru in normal. Se cam potrivesc si la mine predictiile pt august. In ansamblu, nu-s prea fericite dar, daca o vom lua metodic (ca doar suntem Fecioare) si ne vom concentra atentia spre previziunile zilnice, iesim noi si din lunile acestea.

SoriLea, esti o persoana altruista si curajoasa! Nimic nu-ti va sta in cale.
Conform previziunilor de azi, daca-i faci cu ochiul judecatorului, este ca si rezolvata problema ta.
Maine, dis-de- dimineata, intra pe forum, ciocneste o cupa de sampanie (dau io de baut maine), ia o felie de tort, citeste horoscopul si du-te increzatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI GUZELNICO DRAGA, sa fii sanatoasa, iubita si fericita si un brat de

iti urez din seara asta ca sa fiu sigura ca nu te-am uitat, maine o sa am ozi plina si nu stiu cand si cum am sa intru, sper din suflet sa vin cu o veste buna si apoi am sa dau si eu chef mareeee, ca doar baiatul lui mama merita tot efortul si tensiunea in care stam acum.
LA MULTI ANI

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

FECIOARA- 27 AUGUST

Chestiunile profesionale vor fi prioritare si pentru tine, caci este posibil sa aiba loc schimbari in cadrul institutiei la care lucrezi. N-ar fi exclus nici sa ti se repartizeze noi responsabilitati, semn ca superiorii ierarhici iti apreciaza eforturile. La sfarsitul zilei vei avea parte de o surpriza extrem de placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, Guzelnico... sa fi fericita si toate dorintele sa ti se indeplineasca
Am o perioada tare grea la munca, stau si peste 12 ore, Luca insa e bine alaturi de bunici, vine duminica. Marti incepem gradinita, am emotii cat casa..
Din pacate nu am prea profitat cum mi-am propus eu de timpul fara Luca; in prima saptamana da, dar apoi venind la 21.30 acasa cadeam lata la somn.
O zi frumoasa va urez!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Va multumesc pentru gandurile voastre frumoase!

Sa curga sampania! Sa vina tortul!

La multi ani si celorlalte sarbatorite de astazi!

O zi minunata va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

La multi ani Nico!!

tot ce-ti doresti sa se implineasca anul asta
sa fii sanatoasa si iubita si fericita

va pe toate,

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Multumesc si tie Vio pentru urari. Iti ofer si tie tort si sampanie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua fetelor vreau sa ma inscriu si eu in randurile voastre .Eu sunt o fecioara veritabila sunt nascuta pe 17.09 si nu fac abatere de la nicio descriere a zodiei. Sunt exact ca la carte

17+

Mergi la inceput

Bin3 ai v3nit, Al3csa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Se pare ca asa e, la fecioare nu le merge bn in august, ma inscriu si eu printre ele.
Azi am avut infatisarea la tibunal si ne-a amanat pana pe 17 sept pt ac DUDUITA nu a catadicsit sa vina, am fost intr-o tensiune maxima, puls 1000, dar acum mi-am mai revenit putin si incerc sa-mi intru in normal, mai ales ca maine plecam in vacanta la munte, primul concediu in 3. Abia asteptam.
LA MULTI ANI inca o data GUZELNICO si tot ce-ti doresti tu as se implineasca

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput