ZODIA FECIOARELOR * * 15 * *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui SoriLea

SALUT FECIORICI DRAGI

Ce mai face-ti, care ami e viata voastra?
Eu nu mai am timp nici sa respir, alerg toata ziuluca, dupa tot felul de hartoage si la munca si in particular, aproape ca n mai am timp sa stau cu bondarelul meu, acum dupa multe si toate, mi-a mai facut si febra de m-a speriat rau, sper sa-i fie mai bn in noaptea asta.

Guzelnico, ai primit PM-ul de la mn?

Va salut si sa aud numai de bn.

Cu mii de scuze urez LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele FECIAREI MARIA si cate un buchet pt fiecare MARIE.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Ooooo, da, impresionanta povestea! Am ramas fara cuvinte, de aceea nu ti-am scris. Ati foarte curajosi in decizia pe care ati luat-o. Sa va dea DD in continuare sanatate si putere sa-l cresteti pe juniorul fericit.

Mergi la inceput

FECIOARA- 18 august

Energia ta va fi la limita superioara, dar vei avea dificultati in a ti-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce te caracterizeaza in ultimul timp te-ar putea determina sa te certi cu cineva. Vei munci mult in aceasta perioada, dar nu vei reusi sa finalizezi tot ce ti-ai propus. Este nevoie de mai multa perseverenta. Graba nu face decat sa incurce lucrurile si sa complice situatiile.

Mergi la inceput

FECIOARA- 19 august

Vei avea o nesperata ocazie de a-ti pune in practica proiectele mai vechi. Discretia se cere a fi pusa pe primul plan, dar asta nu este o problema pentru tine. Relatia cu prietenii te intereseaza parca mai mult decat in mod obisnuit. De realizarile acestora te bucuri si nu pierzi ocazia de a sarbatori impreuna cu acestia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ia uitatio ce am gasit pentru luna august la fecioare :

Horoscop august Fecioara

Horoscop Fecioara, august 2009: Iubire si cuplu

Sunt putine sanse sa ai o viata sentimentala armonioasa in august 2009. Marte agita niste ape deja involburate de mai multa vreme, in conditiile in care stapanul casei cuplului, Jupiter, este conjunct cu Neptun: deruta, neclaritati si deceptie.

Pe de alta parte, probabil ca ai si pretentii foarte mari de la omul de alaturi. Poate ar fi timpul sa-i arati mai multa toleranta...

Horoscop Fecioara, august 2009: Cariera si bani

Relatia dintre Saturn in Fecioara si Uranus in Pesti, care te streseaza de 2 ani, este invrajbita de Marte, aflat in casa sferei socio-profesionale. Pot aparea inconveniente legate de cariera, autoritate, prestigiu, statut social, colaborari.

Nu ai probleme cu banii, iar priceperea in meserie este jokerul care poate intoarce lucrurile in favoarea ta. Dar trebuie sa faci unele schimbari necesare.

Horoscop Fecioara, august 2009: Forma fizica si echilibru psihic

Nervii iti sunt intinsi la maximum, starea de spirit este sumbra, iar sanatatea da rateuri. Poti avea probleme cardiace, hepato-biliare, dentare ori osteo-articulare, iar bolile deja existente se pot accentua.

In plus, ai predispozitie la accidente. Asadar, atentie! Excesele si imprudentele sunt platite scump.

Horoscop Fecioara, august 2009: Sfatul eAstrolog.ro

Ia-o usor, calm, diplomat si prudent! Luna august este una dintre cele mai complicate perioade din 2009.

Deci, prea bine nu se arata ... cam asa e la mine ...

Sa vedem ce va fi in septembrie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Horoscop zodia fecioara luna septembrie

Iubire si cuplu

Septembrie 2009 este o perioada complicata in plan relational. Opozitia Saturn-Uranus induce tensiuni si poate forta aparitia unor intamplari care sa clarifice cumva situatia.

Pentru unele Fecioare poate fi vorba de o limpezire si de luarea unor decizii pentru asezarea relatiei pe o baza mai sanatoasa. Pentru altele, ar putea fi vorba chiar de o ruptura.

De asemenea, circumstantele pot aduce la lumina sentimente nemarturisite, ajutandu-i sa se apropie pe cei care ezitau sa se exprime.

Horoscop Fecioara, septembrie 2009: Cariera si bani

Septembrie pare a fi cea mai importanta luna din 2009 si sunt de asteptat concluzii sau finalitati privind unele circumstante din ultimii ani. Poate ca renunti la ceva si incerci o innoire. Nu este simplu, dar este necesar.

Actiunile de grup sunt stimulante si se poate sa joci un rol activ, chiar de lider, intr-o activitate de acest gen sau in organizarea unui eveniment care priveste mai multi oameni.

Retrogradarea lui Mercur te poate incomoda financiar intre 7 si 18 septembrie 2009, dar pentru ultima decada perspectivele sunt frumoase.

Horoscop Fecioara, septembrie 2009: Forma fizica si echilibru psihic

Poate ca este timpul sa-ti faci un bilant sub raport fizic si/sau psihologic, sa constati ce anume nu pare tocmai in ordine si sa gasesti solutii de remediere.

S-ar parea ca este nevoie sa schimbi ceva in stilul de viata sau in atitudine...

Horoscop Fecioara, septembrie 2009: Sfatul eAstrolog.ro

Prudenta marita daca te-ai nascut dupa 12 septembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
am citi horoscopul pe august si septembrie
io nu mai vreau zodia asta...pt doua luni o schimb

pup toate fecioarele

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

La multi ani!!! fecioarelor care azi isi sarbatoresc ziua de nastere

fetelor,pai ce faceti?
nici in zodia noastra nu suntem active?

Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Violeta, ai mare dreptate, c-am multa liniste pe aici.

Heeeiii Guzelnico, pe unde umbli...ia iesi la interval cu horoscopul pt joi, ca ma intereseaza rau de tot cum imi v-a merge, am infatisarea la tribunal si mi-e frica de mor, sunt agitata, nu pot sa ma odihnesc, nu pot sa mananc...hai vin-o cu vesti, poate ma mai linistesc si eu putin

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

'neata!

La multi ani!!! si azi fecioricilor care-si sarbatoresc ziua

asteptam zodiacul
si prezenta

Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

FECIOARA- 26 august

Este o perioada buna pentru tine din punct de vedere sentimental. Relatia cu persoanele de sex opus va evolua cat se poate de bine. Vei face o buna impresie oriunde te vei duce, ti se vor face complimente si propuneri interesante de petrecere a timpului liber. Profita de conjunctura favorabila pentru a-ti consolida relatia cu partenerul. Pentru un eventual tratament, incearca unul naturist!

Mergi la inceput