Analize laborator unde??

Analize laborator unde?? | Autor: Delalex

Link direct la acest mesaj

Buna seara!
Trebuie sa-i fac niste analize fetitei de 9 luni si nu stiu unde sa merg, adica un laborator de incredere.
De obicei mergeam la Medlife (in sarcina am facut analizele acolo) dar mai nou am auzit de la cineva cum ca nu sunt prea siguri cu rezultatele.....ma rog, persoana respectiva a zis ca nu s-ar mai duce acolo pt. analize.
Eu trebuie sa merg neaparat cu fetita si nu stiu unde??Daca tot o intep sa iasa "bine".Am cautat pe net si am gasit mai multe centre : Sanador, V.Babes, Romar...etc.
Imi puteti recomanda ceva??
MULTUMESC

are mama doua fete!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi le facem la centrul medical Matei Basarab...sunt foarte multumita, se poarta foarte frumos cu copiii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Eu recomand Centrul Medical Basarab si laboratoarele Synevo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu l-am dus la biolumimedica, dupa ce ininte am fost la victor babes si rezultatele au fost negative in mai multe rinduri.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput