Bucurii de sept-oct 2006 (167)
Raspunsuri - Pagina 9
ramomar spune:
wow ce surpriza le-ai facut fetelor, itzysorrrr
! mie nu-mi faci o surpriza din asta?
Bine ca Roxana nu a intalnit vreu domn care sa se apropie descrierilor tale si sa-l intrebe daca nu e Dinulescu! 
Ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca papusik a fost asa cuminte! Pe langa ca e isteata si frumoasa e si foarte cuminte
Roxana chiar e intinerita si super sexy cu noul look!
, iar copilasii ei doi frumosi! 
Cata ce emotionant! ma bucur mult ca Erik a reactionat bine cand si-a vazut fratiorul si surioara! crestere mare va dorim! 
mexxa, imi pare tare rau. groaznic prin ce a trecut iar puiul mic.
lilina imi pare rau si pt frumosul Vladone si manuta lui! 

yoanna vazut si pozele voastre, doar ca desi am zis ca revin numai asa nu a mai fost. Vazut Mitzu blondina frumoasa
in actiune, dar si pe mamica ei, care zici ca e o pustioaica
, iar sora sa stapaneasca sanatoasa "mosia" ![]()
lexi, felicitari pentru examen
. Ma bucur ca ai revenit cu beutura
pupici la toate fetele!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Wow, Itzy, ce surpriza frumoasa!!! Cat ma bucur ca ne vom putea vedea!
Lili
, noi stam din 13 pana pe 31 iulie. Cred ca pe 31 ar fi indicat sa plecam, ca sa am si eu macar 1 zi de odihna la dispozitie pentru ca pe 3.08 voi reincepe serviciul.
Roxana, arati SUPERB!!! De copii nu mai spun!
Victoras e bucatica rupta din tine, doar culoarea ochilor cred ca o are de la tati, asa-i? Iar Dariuta e inalta la 1 m, serios!
Maria mea e destul de pitica si cam indesata as indrazni sa spun. De cand am trecut-o pe lapte de vaca a luat in greutate bine de tot. Cred ca vreo 600-700 de grame in vreo 3 luni.
Eu nu prea sunt in apele mele azi, m-au intristat si vestile despre Sebi si altele...
Si ma mai complexati si voi
. Aratati prea bine. Eu ma declar cea mai lipsita de ambitie mamica. Nu reusesc sub nicio forma sa renunt la dulce. Am incercat sa inlocuiesc dulcele cu fructe, am incercat cu guma de mestecat, cu tic-tac, cu apa, cu ceai... Nimic nu merge. Efectiv sunt dependenta.

Asa ca evident ca arat ca o balena esuata si e clar ca n-o sa-mi mai revin niciodata la forma de dinainte de maritis.
Sotul meu mi-a impus ca saptamana asta sa nu inghit nimic dulce, nici macar iaurt cu fructe. Si eu deja ma gandesc la dropsuri
. Se va alege praful de ceea ce mi-am propus.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 12 zile
anangel_lexi spune:
Itzy, am uitat sa spun ca mi-ai facut o pofta de plecat acasaaaaaa... De parca nu era de ajuns ca numaram zilele deja.
Zau daca imi mai vine sa mai misc vreo hartiuta pe la birou, desi, din cauza lipsei de activitate, venim doar jumatate de zi la servici... Imi vine numai sa ma apuc de impachetat bagaje, chiar azi am inceput, i-am impachetat Mariei chiloteii in speranta ca la Bucuresti vom reusi sa scapam de pampersi. De altfel am hotarat cu sotul ca nu-i vom lua cu noi pampersi decat strict pentru drum. Diseara cred ca voi continua impachetatul. Asa greu mi se pare ca trec zilele astea...
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 12 zile
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor!
in prima faza...am avut intentia sa va spun Buna seara si chiar si...somnic usor! 
Abia ce am "cascat" ochii...m-a adormit fii-mea (varianta oficiala: am adormit-o, eu, pe ea...
)...pe la 13.00...si, in pat, "m-a uitat"...soarta...
... Nu mai spun ca, si acum, am o stare...
...mi-s sarita de pe frecventa...Si, afara e o vreme de tot........
Pana acum cateva minute, a plouat torential- nu se putea distinge nimic la un metru in fata , intuneric...cat curpinde (de aici si "noapte buna"...cred...
)...
... fulgere, tunete...Si, e abia, ora 17:30...
Azi, dimineata, am fost cu Mitzu la pediatru... Aseara, a avut 39,4- febra, in conditiile in care, ieri dimineata...totul era in ordine... Un 37,8 la amiaza si...seara
... Am sunat, aseara, imediat, la pediatru si am programat, la prima ora, o consultatie...Toata noaptea am stat sa o supraveghez... Azi a inceput sa si tuseasca "usor"... Pediatrul mi-a spus ca are o usoara viroza...nu a prescris antibiotic...doar Eurespal, pentru tuse...si mi-a recomandat sa-i fac, IAR, analizele la urina...
In schimb, s-a uitat in urechiuse si mi-a spus ca cea la care a avut otita... nu arata chiar cum ar trebui si, mi-a recomandat sa merg, iar, la ORL, la control...Maine o sa ajungem si la ORL...
Stau cu teama, pana mine...sincer...
Ma gandesc si la rezultatul analizelor...
Nu stiu...dar, parca, nu se mai termina cu bolile astea...Nu stiu ce sa mai fac...
Am citit din urma si... "bag mare"...
Titlu de capitol: Cearsaf!!!
Itzy
...mey, dar ce SURPRIZAAAA PLACUTAAAA!
Si...faina "farsa"...
"Bine ati revenit, ACAAAAASAAAAA (cu intonatia si "floricelele" specifice, in glas si interpretare...)!!!!"
(sunt buna pentru "gingle" la postul TV...
)
Mey, dar ati "zburat" ceva, nu gluma...
pustoaica frumusica si cumintica... domnisoara, ce mai...
Eu cu fii-mea, si pana la piatza, cand merg, traiesc o adevarata aventura...daramite sa mai stam, cateva ore, in aeroport... Ne-ar lega pancarte de carton, de gat, cu measjul: "Teleoristii" !!!!- dupa cum spune o ruda "rurala" de-a sotului...
(in traducere libera-teroristii)...
Deh...e fata mamei...ma "plangeam" sora-mii, acum cateva zile, oare cui seamana fii-mea, asa de energica si cu o asa personalitate ?! La care ea raspunde: "am in fata...PROTOTIPUL!!!! Cunosc ce-i poate capul..."!!! Eeeeei...
si sora-mea, "invidioasa" acum, na...eram si eu "copil naiv" ( pleonasm intentionat) si...imi traiam copilaria...nah...Oare "asta" are sa ma "ierte" vreodata pentru adrenalina oferita?! ![]()
Iar...m-am indepartat de la subiect...
Ah...despre intalnire...cand "se pune" ?, ca ne urnim... Sanatosi sa fim....
Gety,
!
!
Sper, cat de curand, sa fie mediatizat cazul lui Sebicu...! 
Lilina,
! Mercic pentru aprecieri!
Imi pare rau pentru Vladone! Un
mare ca sa-i treaca repede!!!!
Cat despre M
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! "
"
anangel_lexi spune:
Yoanna, OK, tu stii cu cine seamana copilul tau, dar eu, sa ma bati daca stiu cu cine seamana a mea. De fapt am asa o vaga banuiala ca seamana cu bunica-mea, ca ea, cand era mica ii stalcea pe toti in bataie. La fel face si fii-mea. Iar bunica-mea cand ii povestesc ce face stranepoata se ia cu mainile de cap la propriu. Ieri faceam clatite si o vad pe fii-mea ca misuna pe la spatele meu la frigider dupa care tusti in sufragerie. Eu concentrata la ce faceam nu-i dau atentie. Dupa vreo 10 minute vad ca vine iar fuga la frigider, deschide usa si ce credeti? O vad ca scoate din cratita cu mancare gatita una din cele mai bune bluze ale ei.
Sincer nu-mi fac mari sperante ca voi reusi sa scot petele de sos...
Editez: Yoanna, cred ca in mesajul anterior mai vroiai sa spui ceva, nu-i asa?

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 12 zile
mexxa spune:
Buna dimineata...
pentru cine doreste!
all
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
lilina spune:
neatza, multumim Andreea pt. cafea
ce face Sebi ????
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo
lilina spune:
da, mai fetelor, ce surpriza ne-a facut Alina, noi am ajuns in curtea Bisericii unde trebuia sa ne intalnim cu "Dl.Dinulescu" exact cand a inceput ploaia si am ajuns odata cu Roxana. toti eram un pic plouati si imediat a ajuns si Alina cu Ana-Maria, amandoua udate bine de ploaia torentiala, am fost shokata, nu ma asteptam, desi imi spusese ca vrea sa vina in Romania din iulie
ar merita s-o strig "dl.Dinulescuuuu" nu ? ![]()
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor! Din Bacau, orasul ploii !!!!
De ieri, "toarna" incontinuu...dar cu simt de raspundere, nu gluma...Picurii-s mari si furiosi...Sa nu mai spun de fulgere si tunete...Si...e friiiig...Brrrr!!!! Numai lunile iunie-iulie...nu par a fi!!!
Va rog sa ma scuzati pentru ieri...nu stiu ce facui...
de am reusit sa postez, doar, un sfert (promitator,nu?!
) din mesaj... Deh...ati scapat... Cineva, acolo sus, va iubeste! ![]()
Pe urma nici o sansa sa mai pot posta, intrucat a "chicat" net-ul...
Dupa cum spuneam...Providenta...
Am avut o noapte, la fel de activa...intrucat, Mitzu a tusit foarte tare...pana a ajuns sa verse...
...Ii curge nasul...iar, eu, la 2 noaptea eram calare pe aspirator, zburand dupa ea (vrajitoare moderna...), prin casa, in speranta ca ii pot aspira nasucul...
No chance...Asa ca...si acum, sta cu nasul plin de ..., tuseste foarte tare...si eu...nu mai am cuvinte...
Reiau:
Lilina, mercic inca o data! 
Ah...maine scapa Vladut de gips... Bafta! Cum se mai simte?
Lexi,
....te rog, sa ma scuzi, pentru ca ma amuz cu asa pofta...dar Maria e bestiala...Un mare
!!!
Apropos de frigider...si, eu, mi-am gasit telefonul, bine ascuns, intr-una din sertarele in care tin conserve, borcane etc, in frigider ...Si, l-am gasit dupa o saptamana, timp in care, am injurat, m-am enervat, am urlat...ca mi-a fost furat telefonul (la cat mi-s de aiurita..."tat normal"...
)..si, evident, mi-am cumparat altul...
Auzi...referitor la dulciuri...si eu bag...la greu...Dar ale naibii ca nu-si fac efectul...si...raman o slabaturaaaa...SERIOS!!! Nici la concursul de "mise" nu ma primesc astia la cat mi-s de "skinny"... Pana si acolo sunt sub greutate...Nu se prinde nic' de mine... In curand...voi merge cu greutati in buzunar sa nu ma sufle vantul...Pana acum, aveam noroc de carutul fetei...Ma ancoram de el si eram "safe"...
Desi, nu e tarziu nici acum sa mai apelez la acest truc...
. Las', draguto, noi sa fim sanatoase! 
Xan,
mamica de milioane! Mercic! 
Mercic si pentru sfatul "Bioanacid"... nu am mai luat pana acum...il voi "consuma", cu siguranta! 
Ah... VREAAAAAU SI EEEEU PAVLOVA!!!!! Nu stiu cum arata, n-am mai vazut pana acum...dar daca e cu bezea... servesc si cu ochii inchisi!
sa pui pozici da' si reteta...nu ca mi-ar iesi...
da' sa o am, si eu, notata...
Am spus, eu, ca ma "omori" cu bucatarela si cofetareala... TE FELICIT, inca o data! 
fetele!
Adriana, multa sanatate lui Dudu
! Ati "depistat" cauza bubitelor?
Roxana, foarte ff. frumoase pozicile! Ai doi copilasi frumosi, minunati!
Si petrecerea "arata" bine!
Felicitari lui ""Victoras pentru obiectele alese... cu ce siguranta a ales pixul...Se vede clar...ca il atrage...
Promite...multe, ai
?! micutul Don Juan (vorba Lilinei...)
![]()
Mey...si tu...arati super-super! Foarte fain te prinde acest look!!!!
"Sexy mamma!!!
" Nush... da imi inspiri ceva din sex-appeal-ul Patriciei Kaas! 
Andreea, va
! Multa sanatate siinsanatosire grabnica! 

Ramo, mercic, scumpo! 
Da'...nu ne mai spui nimic de tine?! Ce face micuta Patri? Un
dulce pentru ea! 
Scumpelor...acesta e cearsaful...pentru ziua de ieri...![]()
Ah...
La multi ani! tuturor celor care au sarbatorit sau care au avut sarbatoriti, ieri, de Sf. Petru si Pavel! 
Va tzuc si va urez o zi faina, tuturor! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! "
"
Ancuta_eu spune:
Buna fetelor 
Am revenit si eu dupa o absenta de cateva zile. Am fost plecata la tara, sa-mi vad copilu'
. Ca mi-a fost un dor de ea......... de numa' numa'! Duminica la plecare, i-am spus tot povestit ca trebuie sa plecam la serviciu, sa aducem bani, sa-i cumparam cizme de cauciuc, intrucat i-au ramas mici cele pe care le are. Mi-a cerut cizme rosii si si-am promis ca o sa-i aduc, asa ca va rog fetele din Bucuresti, daca vedeti pe undeva cizme de cauciuc rosii, spuneti-mi si mie, ca ma intreaba fii'mea la telefon de fiecare data cand vorbim daca-i aduc cizmele rosii ...![]()
Andreea multumesc de cafea.
Doamne ajuta sa fie mai bine Sebi MARELE luptator!
Da' ce plina de surprize esti, draga Itzy! Asa cum mi-am imaginat! Mi-ar face placere sa ne intalnim, chiar daca voi fi fara piticutza mea. O sa ma straduiesc sa citesc tot timpul sa ma pun la curent cu datele intalnirii ...
Roxana arati superrrrrrr !!!!!!. Iar copiii ... 
nici nu mai spun. Sa traiti, sa fiti sanatosi, voiosi, voinici ... 
Ioana multa sanatate Mariei. Sper sa nu fie grav si sa auzim ca e sanatoasa cat mai repede 
Lilina imi pare rau pentru patania nazdravanului tau
.
pentru Vladone !
Lexi felicitari pentru examen. Bafta in continuare! Ia uite ce putin a ramas pana la plecarea spre Bucuresti!
nazdravana de Maria!
Xandrutza tot pe-afara, prin curte?!
Te inteleg. Si eu cand ajung la ai mei, stau de dimineata pana seara prin curte, prin gradina ... e asa de bine ...![]()
Monique draga, tu esti la mare! eu ti-am trimis un PM! No, nu-i bai, ca l-oi gasi tu, cand te intorci
Si sa va mai povestesc o perla de-a micutei mele: plecam amandoua cu masina, in sat, la magazin. Eu: "Mami, o sa-i cumparam un ou Kinder si Luciei, da?" Fii'mea: "Da, ca Lucia vrea tot timpul oul meu". OK, cumparam oul, pe drumul de intoarcere ii spun: "Mami, cand ajungem acasa, ii dai tu oul Luciei, da?" Ea: "Da, ii dau oul ca , ce naiba, ea il vrea pe-al meu tot timpul". Eu: "Ce-ai spus, mami?" Ea: "ii dau oul, ca ce treaba-i asta, sa il vrea pe-al meu!"
Le invarte si le suceste, de ne ameteste ... vorba mamei mele: "copilul asta face ce vrea cu noi"
Si ma cam opresc pe-aici, ca am avut buna cuviinta de-a bea un martini, doua ... si am cam luat-o pe ulei .... Va rog sa ma iertati si fetele carora nu le-am raspuns. (A plecat o colega draga sufletului meu, azi a fost ultima ei zi aici, si am servit un martini cu masline
) Stiti vorba aia "cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa" - asa si noi - sefii sunt plecati si ne cam facem de cap ![]()
.
Deci mai vorbim... 
http://picasaweb.google.com/ancuta2009