Bucurii de sept-oct 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aaa, fetelor, ce dragute ati fost ca v-ati adus aminte de aniversarile noastre de casatorie, va multumesc din suflet
mai adaug pe lista de cunostinte casatorite pe data de 19 iunie o buna prietena casatorita anul acesta, tot pe 19 iunie, dar stabilita in Dubai si insarcinata in 4 luni

gata, acum chiar ca trebuie sa fug

o zi minunata

PS: mexxa, te pupic

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Hello

Hop si eu putin pe fir

Cata felicitari pentru bebei ... sa-ti traiasca, sa fie sanatosi ! Sunteti acum o familie implinita! Multa sanatate si fericire tuturor!

Monique_new iti dau reteta mea, asa cum o aplic eu si cei care fac acest tratament. Aconitum 4 -10 granule / 2 ore,3 zile, Belladonna 5-10 granule / zi, Anais Barbarie 7 - 20 granule / zi, Streptococinum 15 - 1/2 flacon / zi - prima zi, Streptococinum 30 1/2 flacon / zi - a doua zi, Pyrogenium 30 1/2 flacon / zi, Pyrogenium 200 1/2 flacon / zi, Influenzium 30 10 granule / zi. Primele trei se dau in cazuri usoare de raceli, cand deja a intervenit si febra atunci se dau toate. Eu ii faceam un program si ii dadeam din 2 in 2 ore asa cum sunt ele enumerate, respectand cifra de dupa numele produsului (in ordine crescatoare, cu mentiunea ca ultimul Influenzium este pentru cresterea imunitatii si de da 10 zile. Sper ca nu te-am zapacit prea tare

Roxana01, da, suntem norocosi cu parintii. Si intradevar ne gandim si la al doilea bebe. De fapt ni-l dorim cu totii, nu numai ca ne gandim. Luna asta chiar ziceam ca s-a intamplat minunea - dupa o intarziere de 16 zile - dar nu a fost sa fie. Nu-i nimic! Tata are o vorba: "Copiii si ploaia sa nu-i ceri ca vin ei". Ai mei si-ar dori chiar trei nepoti. Acuma 'om trai si 'om vedea! Doamne ajuta!

Din pacate acum cinci ani noi am trecut printr-o tragedie. Am pierdut-o pe sora mea ... in niste circumstante nu tocmai clare ... si poate si din acest motiv ai mei ar face totul pentru nepoata lor si isi mai doresc si altii.

lilina - Casa de piatra prietenei tale ! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos! Cat despre "gradinar"-ul tau ... sa-ti traiasca si sa fie sanatos, ca de nazdravenii s-o' lasa la un moment dat .

Si cam atat deocamdata, ca doar sunt la munca ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Salutare, dragutelor!

Am vorbit, in urma, cu o ora cu Andreea la telefon. Sebicu abia ce adormise, a spus ca a inceput sa manance...era multumita de acest lucru. Analizele i-au iesit bine, considerand ca, totusi, e bolnavior... La tomograf, din pacate, au localizat cateva puncte de infectie...dar in spatele locatiei unde tot curata, pana acum, medicul...are sa va povesteasca ea mai multe (e in masura...), maine, cand va ajunge in Bucuresti.
A pus cateva poze, de ieri, cu Bibi la joaca, in Copou...Pentru cine vrea sa le vada sunt in link-ul ei cu poze...de la semnatura

Eu am o veste SUPER BUNAAAAA!!!!
Vineri dimineata, am indraznit sa trimit un mesaj cu povestea lui Bibi la ACASA TV< pentru POVESTIRI ADEVARATE. Luni m-au contactat si mi-au cerut numarul de telefon al Andreei ca sa poata lua legatura cu parintii...Am sunat-o pe Andreea, am intrebat-o daca e de acord- mi-a spus ca da, normal,...si, imediat am trimis un mail cu numarul ei.

Cum am vazut ca nu mai dadaeau nici un semn de viata, aseara, am indraznit sa trimit, iar un mail si sa-i rog ca "BUCURIA SA NU SE TERMINE BRUSC" si sa fie in continuare alaturi de micut. Merita aceasta sansa!
Si, azi mi-a trimis Andreea mesaj cum ca au sunat-o cei de la ACASA TV si poimaine se intalnesc sa faca un reportaj cu ei.
Sunt sigura ca in urma acestui reportaj se vor strange banutii necesari, mai repejor si ca Andreea si Bibi vor pleca la clinica, cat mai repede.
Sunt extrem de bucuroasa! Nu va puteti da seama!

Ma apuc sa citesc din urma...
Va pup pe toate!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Cata, felicitari, sa va traiasca gemeneii, sa fie sanatosi, veseli si cuminti, impreuna cu fratiorul mai mare si sa va aduca multe, multe bucurii!
Monique, spe sa reusim sa scapam macar de pampers...
Lilina, La multi ani pentru cei 4 ani aniversati zilele trecute, la cat mai multi! Aceleasi urari si pentru Itzy si Roxana!
Uff, maine am examen la franceza, sper sa-l iau cu bine ca sa ma pot inscrie la nivelul urmator. Dupa aceea, vineri, am ultima zi de curs. Asa ca ma retrag, poate reusesc sa mai repet ceva ca acasa nu am nicio sansa.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata14

Buna fetelor,

am intrat sa va spun doar ca am nascut pe 2/06/09 la Angliss Hospital, Melbourne, Au.
Theodor s-a nascut la 8.59 am, 2.60 kg, 45 cm
Rebecca Maya s-a nascut la 8.57 am, 2.4 kg, 45 cm.

Copiii sunt bine dar mama e cam rupta de oboseala asa ca va reveni curand cu alte detalii si sa citeasca din urma.

Cata

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Cata, felicitari! Crestere usoara, multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancuta_eu

Xandrutza n-ai mai zis nimic de carte. Maine ajung pe langa libraria Adevarul, vrei sa o caut? Era vorba de 101 dalmatieni, nu-i asa? Pupici voua tuturor si bucurati-va de curtea si aerul curat pe care-l aveti

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Daa, vreau cartea! Dar cred ca e tarziu acum, sa-mi vezi mesajul in timp util. Celelalte vad ca le-a gasit cumnata, a avut noroc, doar dalmatienii imi lipsesc pana acum...
Daca poti, iti raman datoare!! Multumesc oricum, pentru grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare fetele!

Cata, multe felicitari! Multa sanatate si fericire intregii familii!
La multi ani Victor si Anna, sa fiti sanatosi si o copilarie minunata sa aveti!
Yoanna, wow ce veste! multe felicitari pt initiativa! Multumim pt vestiile despre Andreea si Sebi! Doamne ajuta sa fie bine!
Lexi, multa vafta la franceza! hai ca vei reusii, eu sunt convinsa!
Casa de piatra si la multi ani fericiti impreuna tuturor ce si-au aniversat casatoriile! Noi sarbatorim de 3 ori pe an, 11 mai ziua cand ne-am cunoscut, 21 iunie cununia religioasa si 31 octombrie cununia civila
Mai vroiam s ascriu ecva dar nu mai stiu!
aaaAdriana, ti-am raspuns dincolo! Lilina,felicitari lui Vlad pt biberon! La noi cred ca asta o s afie o mare problema, dar mai astept deocamdata!
Insanatosire grabnica bucuriilor bolnave! Va pup pe toate de la A la Z vorbaXandrutzei

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Eu scriu intre doua treburi...
Lexi, multa bafta maine!!
Ioana, ce ma bucur, buna idee ai avut, ce bine ca a dat rezultate!
Lilico, felicitari lui Vladone! Si sarcina usoara prietenei tale!
Beatrix, hi-hi, nu mi-ai uitat vorba...
Va las, sper sa intru maine dimi.
Aaa, uitam, si Narcisa e constipata, exact asa cum a povestit Ramo de Patri...
Va pup pe toate, de la A la Z

Mergi la inceput

Beatrix, Xan !

In urma cu ceva timp, am intrebat-o pe Andreea daca a prezentat ,cazul micutului, massmediei...inclusiv, AcasaTv...stiind ca ei au ajutat la rezolvarea multor situatii asemanatoare...
Andreea mi-a spus ca a trimis la majoritatea presei, in urma cu ceva timp, dar nu a primit nici un raspuns. Fapt ce m-a determinat sa incerc si eu...Mi-am spus: trebuie sa existe sansa aceasta pentru Sebicu ...Asa ca, vineri, m-am pus pe cautat adrese, am gasit si am scris in mail, exact, ce cred si ce simt pentru Bibi si Andreea...Am atasat si povestea micutului, postata pe prima pagina, intrucat prezenta "episoadele" prin care a trecut micutul...
Si, multumim lui Dumnezeu, bucuria nu a intarziat sa rasara, luni !!! In weekend, mi-am verificat mail-ul de zeci de ori...
Credeti-ma, cand am vazut luni, mail-ul primit de la ei, prin care imi cereau numarul de telefon al familiei, pentru ca sa-i poata contacta...am inceput sa zburd de fericire... Mi-am luat sotul in brate, am pupat pe toata lumea... Imediat am sunat-o si pe Andreea...
Ma bucuram pentru Sebicu!
Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine, sa se stranga suma cat mai curand, pentru ca ei sa poata sa plece la clinica in Austria.
Asta e cel mai important, pana la urma!
Ca micutul sa fie vindecat!

Andreea suntem alaturi de voi!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Mergi la inceput

Revin...sa postez si restul raspunsurilor...am vrut sa vizualizez si am trimis raspunsul, din greseala...aiurita mai sunt......Lexi...cunoaste... ...

Ce-i drept, am intrat ieri, am vrut sa postez dar...fii-mea a avut grija sa nu pot duce pana la capat planul...Ba in spatele meu, calare, ba ma trezeam cu o minge in cap (bine ca nu a mai dat cu paleta... ), ba mi-a inchis computerul, de la butonul unitatii, mi-a impins scaunul cu piciorul, inainte sa apuc sa ma asez...de mi s-au lipit "partile dorsale" ca o ventuza de mocheta...nu mai spun ca si acum ma doare...dosul, sa ma exprim elegant, caci...pana mea, sunt o do...amna (in spatiile punctate se cunoaste completarea...)...deh..."e grele", am imbatranit, am ajuns de rasul fii-mii...
Deh...si ma gandesc la un al doilea bebe... sado-maso...mi-s...

Pregatiti-va de cearsaf la ceas matinal....

In primul rand, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, urez
LA MULTI ANI!!!! domnisorului Victoras
Sa fii sanatos, sa cresti frumos si sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata!

Petrecere frumoasa si, Roxana sa ne spui ce a ales, cavalerul, de pe tavita si, bineinteles, sa pui multe poze de la eveniment...
Sa-ti traiasca feciorul!

La multi aniI!!!, Anna Alicia!

Lexi, !
Referitor la pampersi... Luni, am spus ca o termin cu pampersii, de tot... Dar, pana am iesit noi la plimbare, de fapt am fost pe mosia sora-mii...a disparut soarele si nu m-am incumetat sa ies cu fii-mea, cu, chilotei pe ea...de teama sa nu raceasca... era seara, cat de cat, racoare etc...Asa ca, i-am pus, iar pampers...
Marti, a plouat cu nervi in Bacau, si a trebuit sa mergem sa rezolvam unele-altele si i-am pus, iarasi, pampers...cu toate ca ne-am deplasat cu masina...dar sa nu raceasca, m-am gandit...Asa ca, vad ca iar usor-usor, ne intoarcem la pampersi...desi as vrea sa scapam de ei... Nu mai spun ca, luni, nici o sansa sa stea pe olitza- o singura data a nimerit...a udat 5 perechi de chilotei, pe jos, nu mai spun... iar, treaba mare, a refuzat sa faca fara pampersi......
Nu stiu ce am sa ma fac...caci la gradi' nu o accepta cu pampersi...si fii-mea nu da semne cum ca ar vrea sa se desparta de ei...

Sper sa reusesti, in Romania, sa scapati, definitv, de ei...de PAMPERSI... Bafta!

Bafta la examen!

Monique, ai mare dreptate cu "ameteala" cu pampersii... Dealtfel si pediatrul tot la fel mi-a spus: odata scosi...scosi sa ramana...nici urma de ambalaj prin casa...
M-am aprovizionat si cu aleze ca. deh. trece fii-mea la chilotei definitiv... I-am comandat, pe net, o duzina de chilotei cu Barbie, Fifi, in speranta ca o vor atrage... No chance!
Dar... deh...nu mai spun nimic...oricum, crede-ma, parerea ta e buna... sunt constienta...
Daca as putea si sa ma tin tare...
Va felicit!
Cum se mai simte Cosmi?

Ramo, multumim pentru tinutul pumnilor!
Mercic si pentru ca m-ai lamurit cu platouasele... ...
Mercic si pentru urarile pentru "olitza"... Despre PAMPERSI...daaaa...ai dreptate..."e bine daca ai inceput sa nu dai inapoi."...eu am cedat...dupa nici o zi...
Bafta si voua! Sa scapati de pampers-ul, in timpul noptii, cat mai curand... Oricum, va felicit ca ati reusit sa scapati in timpul zilei...

[b}Adriana, nu stiu ce sa spun... Fii-mea, daca are pampers pe ea, face nevoia mare...daca nu...nici o sansa... urla numai cat o intreb, cand vad ca ii vine sa faca, daca sa o pun pe oala... Se inhiba...
Dar, stiu ca, atunci cand a fost Mitzu constipata (caci am avut si noi perioade...), i-am dat Lactulose...sau, iaurt Activia... a facut minuni, pe bune...si pediatrul nu l-a interzis...
Cum se mai simte Dudu?

Ancuta, multumesc!
Cat despre gratare...Vara, sunt la ordinea weekend-ului, la noi... dealtfel si iarna nu ratam sa iesim...avem si o vorba: iesim la iarba alba...

La multi ani!, pentru cei 3 ani de casnicie! La cat mai multi sanatosi si plini de iubire si intelegere!

Multumim pentru sfaturile tratamentelor homeopatice! Eu, in fara, de Oscilococcinum si Stodal, nu i-am dat Mariei...Ca si medicamente homeopate...ma refer...
Dar...invat...
Eu am mare incredere in remediile homeopatice...am simtit-o pe pielea mea, pe bune...

Imi pare rau pentru tragedia pe care ati trait-o... Dumnezeu sa o odihneasca in pace, pe sora ta...
Imi pare rau si pentru ca nu a fost sa vina un al doilea bebe...dar...bafta, in continuare... Perseverand...se intampla..."intamplarea"...

Gety, drept sa-ti spun...si eu, am crezut ca voi trimite, vineri, cand a luat sotul salariul, banuti in cont...Dar...a trebuit sa achitam datoriile (banci, facturi curente, aprovizionare pentru casa si micuta...etc) si, am ramas cam pe muchie...Ne-am bazat, pe o suma ce trebuia sa o primim, ieri-miercuri...si, din pacate, aceasta intarzie sa apara...
Oricum nu renunt...si voi trimite, sper cat de curand, bani in contul micutului...
Multa sanatate Mariei!

Cata, felicitari, mamico draga! Sa-ti traiasca minunile, sa fie sanatosi, sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viata!

Lilina, felicitari pentru "by-by pampers"! Super tare si cu "situatia" biberonului!
Super haios...cuvantul "gradinitar" !

La multi ani!!! pentru implinirea anilor de casnicie!
La multi ani si prietenei tale si sarcina usoara!

Beatrix, ... scrie mai des...daca poti...
La multi ani! (pentru 21 iunie...) Plini de impliniri, fericire si sanatate!
Si noi sarbatorim...de doua ori... pe 1 iunie, ziua cand am pasit in aceasta relatie...si 8 octombrie, ziua cand ne-am casatorit...
Ce chestie...cam in aceleasi luni...ca voi...

Xan, scumpa mea, ma "omori"...auzi..."intre doua treburi"...hai spune-mi...te rog, ce ai mai cofetarit, in ultima vreme...caci, sigur, nu ai stat, tu, degeaba...moooor dupa retetele tale...ce bine ar fi sa le pot pune si in practica...dar daca mi-s aiurita si "far' de spor..." Am ajuns, eu, o mare cunoscatoare , la concluzia ca, aragazul, de fapt, cuptorul de la aragaz e de vina...de nu-mi ies "cofetarelile"...
Nah...pai...sa mai ia si el din vina...
fetele!
Multa sanatate Narcisei!

Itzy, scumpo, unde esti?! Hai, te rog, mai scrie ceva de voi!
La multi ani!!!!!! multi, multi, plini de fericire, intelegere, sanatate si tot ce va doriti!

Scumpele mele, atasez cateva pozici, pentru cine are timp, chef etc sa le vada... Activitati din weekend...

POZE

Princess, Martha, Flavia, Elenia, Pufymic, Eunice, Oanacn, ?![/b]

Va urez o zi buna, tuturor mamicilor si bucuriilor!

Mitzu si...perlutzele...

Mergi la inceput