Bucurii de sept-oct 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Hey...revin cu 2, 3...9 pozici... de la plimbarica de aseara...

Pentru cine are placere si timp, poftiti

aici

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yoanna, super frumoase pozele. Mitzu are o fetisoara asa angelica...nici n-ai spune ca e asa nazdravana. Dar stim noi...
Eu sunt complet data peste cap, a postat mexxa la Ajutor Umanitar. Sunt coplesita pur si simplu...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Yoanna, tare scumpa e mitzu

DPN- Dec 21
"Louli"

Mergi la inceput

Toata lumea savureaza weekend-ul...

Ancuta, mi-am adus aminte ca vroiai cizmulite de cauciuc rosii, vezi ca ti-am trimis un PM referitor la asta.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Banuiesc ca sunt singura insomniaca care bantuie pe-aici. Ca sa fac lucrurile si mai si, ma uit la o defilare de moda de costume de baie (TVE) ca sa ma amarasc si mai mult uitandu-ma la silueta fetelor care defileza. Eu deja am inceput sa iau proportii si in fiecare seara dupa dus ii spun sotului la ce operatie noua ma programez eu dupa ce nasc.
Pana acum rezista cu stoicism si nu zice nu, imi canta un struna

DPN- Dec 21
"Louli"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salutare,

Nu am mai dat nici un semn de viata de ceva timp. Suntem bine...Reby creste...doar ca eu am inceput serviciul si nu am prea mai avut timp de nimic. Lucrez ca secretara medicala in chirurgie cardiaca la un mare spital din Montreal. Serviciul m-a cam consumat in ultima vreme. E mult de lucru...si cand ajung acasa sunt preocupata numai sa stau si sa imi petrec cu Reby putinul timp care imi mai ramane.
Momentan, Reby sta acasa cu buni...insa cam peste 2 saptamani va incepe din nou gradinita (nu stiu daca v-am spus ca prima incercare s-a soldat cu un esec). Sper sa fie ok de data asta.
In rest, toate sunt bune pentru noi. Reby creste, e sanatoasa (multumim lui Dumnezeu)...si devine din ce in ce mai smechera .
Nu am citit de mai mult de 2 luni nimic din capitolele bucuriilor. O sa incerc sa recuperez
Va pup pe toate si le doresc numai sanatate micutelor bucurii.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Lakioana, felicitari pentru job! Ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne mai scrii de voi!
Mini_me, iar ai inceput cu insomniile?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Haideti la , mamici!

Eu nu sunt tocmai OK azi, Maria a facut febra mare dupa baita de aseara, fara sa aiba simptome de rosu in gat sau sa-i curga nasucul.
De mancat, a mancat, dar spre seara ardea ca o sobita. N-a stat nici in soare, asteptam sa ne lamureasca dr. dupa amiaza ce are.

Yoanna, pupam fetita blonda cu ochi albastri!

Lakioana, felicitari pentru noul job. Pare sa fie destul de important si interesant, dupa descriere. Dar vreo 2 pozici cu fetita ta nu ne arati?

Mini_me, ai curaj daca te gandesti la operatie. Mie mi-e asa de frica de taieturi... Sarcina usoara in continuare.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,71.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna ziua dragutelor.Am revenit si noi de la mare ieri.

A fost frumos, am avut vreme buna, ne-am si bronzat asa in limita bunului simt fara sa exageram. Cosmi a fost tare incantata de mare, plaja, copii. Facea orice sa le atraga atentia numai sa se joace impreuna. Am fost si la Delfinariul din Varna, plin de copii tare frumos spectacolul, am prins locuri chiar pe primul rand deci Cosmi a fost aproape de ei.

Am apucat sa citesc asa fugitiv.

Alina bine ati revenit in tara. Pai unde e mai bine ca acasa in mijlocul familiei, cred si eu ca Ana se simte super bine.

Lili imi pare tare rau de manuta lui Vladone. sa scape de ghips repede. Cum ramai fara job ??? Am inteles eu bine ?

Ramo .

Roxana vazut si pozicile voastre de la motul lui Victoras....o sa aibe mami un doctoras. Apropos de " ce vrei mami sa te faci cand o sa fi mare ?" Cosmi spune ca " politist " daca eu nu am reusit poate ea.

Andreea....offf ce rau imi pare ca Sebicu nu este bine.

Gety pupam Maria bolnavioara

Yoana inca nu am reusit sa ma uit la pozici dar promit ca recuperez. Avem si noi sute de poze de la mare dar nu am apucat sa ma ocup de ele.

Sa va spun una din perlele pe care le-a scos Cosmi inainte sa plecam la mare . Statea cu mainile la urechi in timp ce eu cautam ceva pe net si o intreb de ce stai mami asa, ce credeti ca raspunde " pun mainile la urechi sa nu ma auzi ce gandesc "M-a cam lasat muta.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Yoana vazut pozicile cu cele doua mandre mama - fiica, in curand o sa fiti ca doua surori

Mini sarcina usoara in continuare Esti tare curajoasa daca te incumeti la operatii estetice

lakioanama bucur ca sunteti bine si ca ai mai dat un semn, asteptam ceva pozici cu frumusetea de Reby.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput