Bucurii de sept-oct 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Cata, felicitari pentru cei mici, sa fiti toti patru sanatosi!

Mini-me, sarcina usoara in continuare!

Princess, vad ca Dudu seamana destul de mult cu Rares. Si din punct de vedere comportamental vreau sa zic. Cand este doar cu un singur adult, ne intelegem de minune cu el. Atunci cand apare si a doua persoana, incepe sa "limitele", iar cand mergem in vizita la bunici (sau in concediu) deja incep problemutzele. Noi incercam sa fim mai relaxati cand plecam undeva, in ideea ca ne face bine sa mai iesim din cand in cand toti trei din rutina zilnica.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Acum am ajuns acasa....Sebi este foarte nervos,i s-a recoltat iar din ureche + aspiratie.
La 13.00 mergem sa se puna branula deoarece va incepe tratamentul iv din 8 in 8 ore. Vom merge noi la spital pentru injectie.
Am decis cu medicu ca e mai bine pentru el sa stea acasa in mediul lui, mai ales la cat de traumatizat e.

all

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

of mexxa, multa sanatate lui Bibi

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!

Ieri...am avut o zi...de "toata bafta"! De alaltaseara...net-ul cazut...asa ca, ieri dimineatza...de de sa-si fi revenit?! Asa ca...pun'te, madame, pe telefon...discuta pentru a 'nspea oara problema... Urla, pana la urma...la responsabilii lui Peste... no...ca altfel nu se poate, FRATE!!!! Deh...asta nu ar fi nimic...pe langa ce a urmat...
Marti, dupa-amiaza, am fost cu fii-mea la ORL-ist, la control...Intrucat a fost foarte aglomerat, am reusit sa intram in cabinetul dr. abia la ora 20.00..Daaa!!! Si, nu eram ultimii pacienti! In fine! Am plecat si de la medic, cu o reteta (normala-necompensata etc) notata cu doua medicamente, pentru gatutul si nasucul lui Mitzu. Ne oprim la farmacie...de unde nu putem sa cumparam decat un singur medicament...cel pentru gat...al doilea fiind un unguent pentru nasuc, pe care il prepara doar cateva laboratoare in Bacau si aceasta farmacie nu-l aveau...Normal, cumpar primul produs...pentru ca sa incep tratamentul din acea seara...si , ieri, ma postez, in farmacia care prepara si vinde al doilea produs...So:

"Buna ziua!"
Din spatele geamului, un mosulica ridica ochii, plictisit, si ramane fixat cu privirea dincolo de "prezenta" mea. Intorc, din reflex, capul...nu era nimeni in spatele meu... Dau din nou "Buna ziua!" si imping, usor, reteta prin deschizatura gemuletului...si, il rog, politicos sa ma serveasca doar cu al doilea produs...
Satul, parca de mine, ia reteta, o citeste si, fara sa spuna nimic, imi pregateste AMANDOUA produsele...
Eu, in naivitatea mea , consider ca nu a auzit rugamintea mea...si, repet, politicos, "doleantza"... Deh...pana aici a fost...
Isi pune ochelarii, se ridica...sa faca impresie, cred......si incepe:
"Pai...cum va permiteti sa veniti, aici, sa cumparati doar un singur produs, din doua?"
Cred ca glumeste si zambesc usor...in coltul gurii...
"Ah...mai aveti nepolitetea sa mai si radeti... Deci, ori cumparati amandoua produsele-ori niciunul..."
"WHAAAAATTT?!" Bey...gata cu fazele astea...ca se ingroasa gluma... "Draga domnule, continui, pe un ton amabil, primul produs l-am cumparat, deja..."
"Pai...de ce l-ati luat? Ce inseamna asta? Ce e cu tupeul asta?"

"In primul rand...nu stiu ce e cu atatea intrebari...si pentru ce atatea intrebari...Cum adica: de ce l-am cumparat?! "...spun, inca...destul de calma...
"Pai...trebuia sa veniti sa le luati pe amandoua de aici si gata...Ca ce..e asta" si-mi inainteaza punga cu amandoua produsele in ea...
Gata...deja incepusem sa clocotesc... ghearele tasneau una cate una, coama era in flacari... pregateam ragetul ...
"Mey...nene (gata cu frumosul...)...nu ca ar trebui sa ma justific in fata TA...dar, sunt draguta sa explic...aseara,dupa ce am iesit de la medic...am cumparat primul medicament pentru ca sa incep tratamentul copilului...Aici era inchis..."
"Eh...daca vii cu explicatii de genul asta...La revedere!" si-mi inapoiaza reteta...
Am vazut negru in fata ochilor!
"Bey, mosulica...in primul rand, nu vad unde scrie ca trebuie sa fi cumparat amandoua produsele din aceasta farmacie...Gata cu justificarile... Esti atat de batut in cap...incat banii sunt mai presus decat sanatatea unui copil...Ai imbatranit degeaba! Lasa-te de meserie..."constipat" mintal ce esti!" si, ma intorc sa plec...
Se uita, socat, la mine...clipind des...
"Dupa ce ca sunteti vinovata...mai aveti si tupeu sa vorbiti!", adauga, destul de tare...inact sa poata fi auzit...

M-am oprit...am facut stanga imprejur...am strans din pumni si am "aruncat": "Daca ajung in spatele geamului iti fac guler ochelarii!" In mometul acela...s-a auzit tzauitul senzorilor usii de la intrare...Respir adanc, realizez ca nu e momentul sa continui... (nu ca nu mi-ar fi facut mare placere...) si plec...cu ganduri pline de planuri de genul...cum ma voi intoarce si ii voi da un bobarnac mosului, cum ii voi sparge, geamurile la cosmelie...etc...Deh...n-am facut nimic din toate acestea...
...m-am calmat intre timp...dar...acu', dupa ce am retrait momentul...mai-mai ca m-as intoarce cu o reteta... doar-doar sa-l stresez pe mosh...
Am gasit pana la urma, la alt laborator...produsul respectiv...inca o data, norocul mosului...ca altfel...
Ziua a continuat pe "plantatia" sora-mii...si, seara s-a incheiat (adica 12 noaptea) cu o repriza de tuse, din partea fii-mii...concluzionata cu varsatura...Asa ca, in miez de noapte, schimbam lenjerii...curatam...si injuram de mama focului...
Si, acum, sunt plina de nervi...abia ce ii trecuse, oarecum tusea...si, aseara iar a apucat-o... Si, acum "behaie" de mi se ridica parul in varful capului... Si...e atat de incapatanata... sta fara papucei...pe gresie, pe unde apuca...ma doare gura de atata explicat cum sa stea incaltata... am febra musculara de la atata aplecat sa o incalt...si ea nimic... cum sa nu se imbolnaveasca?!

Offf....ca v-am zapacit! Ma scuzati...simteam nevoia sa ma descarc...

Ma apuc sa citesc din urma...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Am aparut.
Andreea, of, il pupam pe Bibi. Iar tratament
Lilico, imi pare rau ca ai ramas fara job. Sper sa gasesti repede altul, mai bine platit, si care sa iti placa.
Ioana, multa sanatate lui Mitzu!!
Itzyshor, frumoasa surpriza! Ce mai, le-ai facut-o fetelor, domnule Dinulescu! Mr. D
Adriana, cum mai e Dudu, i-au trecut bubitele? I-au iesit si Narcisei cateva, deja incep sa se treaca, mai mult ca sigur e o insecta vinovata.
Alina, felicitari lui Rares, pentru pampers!! Noi mai avem pana acolo, momentan ne luptam cu o constipatie rebela.
Ramo, e haioasa Patri. Si Narcisa are una, "papucii tai", de care trebuie sa scape. O are de la mine, dintr-o zi de aia cand toate merg pe dos. Si a bagat-o la cap imediat.
Lexi, e nazdravana Maria, am mai spus, se poate lua de mana cu Narcisa. Oare, daca se vor intalni vreodata, ce idei vor avea? Noi le vom face fata? Of, n-am eu timp sa povestesc ce face mandra mea.
Mini_me, sarcina usoara!
Gety, spor la slabit!
Elenia, drum bun spre casa!
Ancuta, nu am apucat sa intru pe mess pana acum.
Monica se balaceste de zor, cred

Mergi la inceput

Ioana, am postat cam odata. Ce scena ai povestit, eu cred ca a scapat ieftin mosulica. Ce om! Nu-l poti reclama nicaieri?
Uite si Pavlova, sa te mai indulcesti un pic; si aici ai o poza cu Narcisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Xan, lui Dudu au inceput sa i se usuce bubitzele, si nu au mai aparut altele. Deci cu siguranta nu a fost boala contacioasa.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yoanna, moooaaaama, cat tupeu pe mos! Eu zic ca ai fost prea draguta, pe bune de nu ma duceam la prima sectie de politie. Multa sanatate lui Mitzu, stiu cum e sa vomite din cauza tusei!
Xan, ce duuuulce e Narci si ce mult a crescut! Mai vrem poze, te rooog! Ir Pavlova arata bestial, poate imi dai si mie reteta cand ai timp, te rog, desi nu stiu cand voi apuca s-o fac...
Mini_me, ma bucur ca ai reusit sa ne mai povestesti de tine. Sarcina usoara in continuare!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Lexi, uite reteta la rulada cu banane:
Ingrediente:
Foaia de biscuiti: 300 g zahar, 300 ml apa, 2 linguri margarina, 2 linguri cacao, 1/2 kg biscuiti.
Crema: 1 pachet margarina, 200 g zahar, 2-3 linguri cacao, 2-3 plicuri zahar vanilat, esenta de rom.
2-3 banane.

Mod de preparare:
Zaharul, apa, margarina si cacaua se amesteca si se pun la fiert. Cand da in clocot se trage oala de pe foc. Biscuitii se dau prin masina sau se sfarma cu sucitorul (eu i-am dat prin robot) si se incorporeaza in siropul de mai sus. Se lasa la racit.
Se freaca spuma margarina cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua si esenta de rom (cateva picaturi).
Se intinde pe un celofan compozitia de biscuiti, dandu-i-se forma dreptunghiulara. Se unge foaia cu crema, se aseaza pe lungime 2-3 banane decojite si se ruleaza.
Se da la rece, pana a doua zi.
Acum, uite reteta la Pavlova:
Ingrediente: 4 albusuri, 250 g zahar, un praf de sare, 4 linguri apa rece, esenta de vanilie, o lingurita amidon, 1 lingurita otet sau zeama de lamaie; 400 ml frisca lichida, 250 g capsuni, 1 kiwi.
Mod de preparare: se bat albusurile spuma, cu praful de sare, pana rezulta o spuma tare si lucioasa (eu am folosit mixerul). Se adauga pe rand lingura cu lingura, apa rece si se mixeaza in continuare. Se adauga si zaharul, treptat, cam o lingura cu varf, de fiecare data si se mixeaza foarte bine, sa se topeasca zaharul; nu se adauga urmatoarea lingura de zahar pana precedenta nu s-a incorporat bine in spuma de albus. Se adauga si esenta de vanilie (sau zahar vanilat), se mai mixeaza putin. Se adauga si amidonul si otetul (sau zeama de lamaie) si se mai mixeaza inca 15 minute. Daca se intoarce castronul cu fundul in sus bezeaua nu curge.
Se deseneaza pe hartie de copt un cerc cu diametrul de 24 cm si se rastoarna bezeaua, urmarind desenul (i se da forma unui blat de tort). Am pastrat putina bezea, pe care am aplicat-o cu spritul pe marginea cercului de bezea, sub forma de floricele. Se da la cuptor (hartia este asezata intr-o tava), cam 1 ora, la 120 de grade (sau cea mai mica treapta). Daca e cazul cuptorul poate fi lasat intredeschis. Atentie! Cuptorul trebuie sa fie preincalzit.
Se mai verifica blatul din cand in cand, e gata cand bezeaua e tare la exterior (caci interiorul ii ramane moale) si ramane de culoare alba. (A mea s-a bronzat putin, a fost prima oara cand am facut prajitura).
Se bate frisca lichida. Capsunile se zdrobesc cu mixerul, avand grija sa se pastreze cateva pentru decor. Jumatate din frisca se amesteca cu piureul de capsuni si se pune peste blatul de bezea, care este racit complet. Daca e nevoie in restul de frisca lichida se pune si un plic de intaritor, eventual 2 linguri de zahar, pentru cine doreste mai dulce. Se pune cu spritul frisca, peste compozitia cu capsuni si se orneaza cu capsuni si kiwi.
Se tine la rece pana in momentul servirii. Daca te hotarasti s-o faci si ai nelamuriri vorbim pe mess.

Adriana, ma bucur ca Dudu scapa de bubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xan, saru-mana mult!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 9 zile

Mergi la inceput