fa-ti copilul vedeta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Subiect care miroase a reclama mascata. Va fi monitorizat.
Din nefericire, atitudinea parintilor care isi vor copii Monicutze sau Botezati de la 2 ani nu prea e monitorizata de nimeni.
In ceea ce ma priveste, prefer subiecte de genul "fa-ti copilul intelectual"......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Sheannamp, nu m-am gandit niciodata sa fac reclama vreunei firme.
Vroiam doar sa stiu parerile mamicilor, ele ce ar face in locul meu.
Imi pare rau ca ai inteles gresit mesajul meu.
Multumesc tuturor mamicilor care mi-au dat un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mai bine mi-as duce copilul la aer curat, in parc, in gradina Botanica, oriunde altundeva decat la o sedinta foto... haideti mai fratilor !!! chiar s-au terminat plastelinele, cuburile si toboganele?

teodora, Ariana e capsunica de-a noastra ! Va dar te rog sa imi spui ce motiv ai avea sa o duci la o sedinta foto. sincer. sa promovezi ce? daca vrei sa iti vezi copilul la televizor, sau in reclame, mai bine inscri-o intr-o baza de date la o agentie de casting. si asa exista posibilitatea sa fie aleasa pt reclame...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Kay, ce ma bucur sa aud de tine :)
Ce mai face Sosonica?
Pentru a aparea in reclame trebuia inscrisa, iar sedinta foto a fost gratis. Am zis sa-i fac si ei niste poze profesioniste.
Si apropos de parcuri...ei bine, eu m-am mutat in orasul meu natal unde nu exista nici un parc!
Va vine sa credeti?!
Nu sunt decat 3 tobogane in tot orasul, la gradinita, care sunt inchise dupa amiaza.
Asa ca...de cate ori putem, venim cate un weekend in Timisoara pentru a merge in parc.
Cu o astfel de ocazie am ajuns si prin centru la porumbei si la agentie pentru album si promovare.
Nu-mi pare rau, cum vi-am spus, vroiam niste poze frumoase, doar ca nu stiu daca as mai repeta experienta.
Pana acum procentajul este:90% contra din partea mamicilor care mi-au raspuns :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Oricum am inteles pe la nush ce emisiune TV ca se discuta o lege ce nu le va mai da voie parintilor sa supuna/implice copii in orice activitati de genul, fara evaluare psihologica a copilului. Si la 2 ani nu cred ca un psiholog isi poate da seama daca copilul vrea sau nu...deci nu ii va da voie...gandesc eu

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput