fa-ti copilul vedeta

fa-ti copilul vedeta | Autor: teodoral

Link direct la acest mesaj

Salut fete,
Deschid aceste subiect sa aud si parerile voastre despre a incerca sa faci copilul vedeta de mic sau...sa il lasi pe el sa aleaga.
Mi-am inscris copilul la firma RECLAMA pentru promovare.
Sedinta foto a fost destul de grea, in sensul ca nu a avut rabdare, a si durat 2.5 ore. Acum, sa inteleg ca este un semn ca nu este facuta pentru asa ceva sau...sa mai am rabdare?
Poate in timp se va obisnui cu ideea?
Vreau sa spun ca fotograful este de nota 10! A avut mai multa rabdare decat mine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fiecare parinte isi doreste ca puiul sau sa fie cel mai-cel mai si in sufletul nostru asa si este.Sunt parinti care nu doresc ca puiul lor sa fie pimul doar in sufletul lor ci vor sa-l considere toata lumea asa.
Personal nu mi-as stresa copilul doar pentru a fi vazut de cat mai multa lume sau pentru a ma simti io mandra.Prefer sa-l las sa-si traiasca copilaria fara sa fie obligat sa reziste la ceva pentru a fi cunoscut sau recunoscut pe strada.

Daca este destul de mare incat sa poata hotari,intreba-ti puiul daca ii palce sau mai vrea sa mearga.In cazul in care nu poate hotari............hotaraste tu!

Nu te judec,fiecare parinte face ce crede ca este mai bine,am spus doar parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Merci doxinu pentru raspuns.
Stii, initial am mers pentru un album foto facut de un profesionist.Vroiam si eu poze mai frumoase cu fata mea.
dar cand mi-au spus ca se poate mai mult...am zis : de ce nu.
Acasa cand ii faceam poze ii placea, stia sa zambeasca, sa se fandoseasca.
Poate acolo erau oameni necunoscuti si de-aia nu a prea vrut.
Oricum, merci si sper sa primesc cat mai multe raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ma intereseaza subiectul si de aceea am cautat info pe net...deocamdata le dau crezare cat tuturor zvonurilor dar astept detalii de la Teodora, sa vad cum i s-a parut ei, cat costa etc..

http://www.roportal.ro/discutii/ftopic57019.html

Mergi la inceput

Dorsilia, cu toata increderea recomand firma.
Acea doamna a scris peste tot unde se putea scrie gratuit, de aceea cred ca este concurenta lor.
Si eu am crezut la fel pana ce m-au contactat si de atunci vb in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Personal nu as face chestia asta Adica mers la agentii, etc.
Totusi am trecut si noi printr-o sedinta foto
Ni s-a intamplat pur si simplu sa fim chemate, dar stiam ca va apare intr-o revista si am considerat ca va fi o amintire frumoasa cand va fi mare.
Recunosc ca n-as mai face-o a doua oara. La noi a durat cam 4-5 ore. Am stat pana la 11 noaptea aproape, am ajuns acasa la 11.30.
Si dimineata scularea si la gradi.
Toata chestia asta pentru 6 poze intr-o revista.
Fi-mea a fost incantata sa pozeze pentru revista dar chiar si asa tot obosise si se plictisise, deja dupa 10 (ora ei de culcare) incepuse sa maraie ...
Nu e de noi, eu n-as repeta experienta.

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Acum am vazut cat de micuta e pustoaica ta ... Nu, n-as fi facut asa ceva ....
Fi-mea avea peste 6 ani la "shooting" si tot mi s-a parut prea mult ....

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Anul trecut, in vara, mi s-a propus sa merg cu fetita la o sedinta pt o reclama tv.
Eu, incantata, ma duc.

Mititica, se uita timid in aparat si nu intelegea ce ar fi trebuit sa faca.
Ciudat mi s-a parut ca eu nu am avut voie sa intru cu ea, dar intrand un angajat in incapere, am reusit sa vad ce se intampla acolo.

Nu a fost aleasa din cauza timiditatii, desi ea este o fetita volubila si prietenoasa.

Totusi,o asemenea experienta, este mult prea stresanta pt un copil.
Am inteles asta dupa ce am inceput sa conversez cu o mamica a carei fetita deja participase la realizarea unei reclame. Statusera la filmari pana la 11 seara !

De curand, am ocolit un individ care incerca sa ma convinga sa ma duc cu fii-mea la o sedinta foto, asigurandu-ma ca va deveni vedeta... Imi intindea si o carte de vizita cu denumirea si telefoanele firmei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Teodora, eu nu mi-as supune copilul la asa ceva.
Las-o sa aleaga, daca te gandesti ca in timp se va obisnui, gandeste-te si la ideea ca poate in timp ii va fi rusine sa iti zica ( ) ca nu ii place defapt, de frica sa nu te dezamageasca.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

De fiecare data cand trec pe la noi prin centru ne "agata" cate un modeling agent sa venim la "o sendinta foto" pentru Adriana. Deci e o chestie nelipsita, incat deja incerc sa evit zona...Asta pentr uca indiferent de potential (pe care oricum nu il aflu pentru ca imi propun ei, ei asta fac..la cat mai multi, nu daor la cei speciali) nu as fi de acord sa o duc pe fie-mea la 2 ani sa ii fac cine stie ce poze in speranta ca e selectata pentru o reclama sau mai stiu eu ce...unde ar trebui chinuita inca o data.

Parerea mea e ca la varsta asta, sau mai devreme, copilul nu poate lua parte la o activitate de genul mai mult de 15-20 min...Sa il obligi, si chiar sa incerci mi se pare aiurea...Sigur imi place cand imi face cineva un compliment legat de ea pe strada...dar de la necunoscuti macar stiu ca sunt sincere...pe cand de la agenti de genul nu sunt.

Ideea e ca nu as fi de acord cu asa ceva decat daca mi-ar cere fata explicit, intelegand despre ce este vorba. Iar ca sa faca asta trebuie sa aibe peste 4 ani sau chiar mai bine....

Acum, tu faci ce vrei, daca cumva te suna te chema la alta sedinta, e decizia ta si doar a ta, caci ea nu poate stii ce vrea in situatia asta...Eu daor nu as face-o, idiferent de vizibilitate sau suma de bani oferita in schimb, nu acum si nu daor pentru ca vreau daor eu.

Later EDIT: Si noi am vrut la 1 an si 4 luni (spet anu trecut) poze facut de un fotograf profesionist...avem un ablum acasa, si nu ne-am dus la shooting adica nici nu as fi conceput. L-am luat pe unu, care ulterior mi-a fost si la nunta fotograf, l-am platit 250 RON si l-am plimbat 3 ore prin parc in Craiova. De banii astia ne-a dat Dvd cu pozele si album de 100 poze. Oricum , i-am facut poze cand a vrut ea, cand a avut alta treaba am lasat-o inpace...Vroiam decat sa evidentiez ca se poate si altfel, daca daor asta vrei.

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Da, ang3lt0uch, vezi, eu nu m-am gandit la asta.
Ar fi fost o idee buna cu aducerea fotografului in parc, pt albumul foto.
Asa a fost si ideea mea, doar album foto si daca mai pica si altceva, bine.
Pozele nu sunt updatate, ea are 2 ani,si cam stie ce-i place si ce nu.
A doua zi cand am intrebat-o daca mergem la nenea sa ne faca poza a zis ca "nu".Dar acum, daca o imbrac mai elegant imi zice "nenea boda". O intreb daca vrea si zice ca da.
Pe noi ne-a lasat inauntru, chiar am facut atmosfera cu baloane de sapun, mingi, floricele, etc.
Om vedea, ce-o fi o fi.
Eu ma bucur pt album.
Multumesc tuuror pentru raspunsuri.

Mergi la inceput