Cismigiul si mamele false
Raspunsuri - Pagina 16
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika atunci eu nu ti-as da mai mult de 16 |
vezi ca par mai tanara...
abramburika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
spune sincer..da fara sa minti...crezi ca are 40 ani si pare de 30 sau nu? |
Sa stii ca ai inceput sa-mi devii simpatic, chiar daca scrii mesaje in 2 peri , macar ai haz.
Eu stiu, mai mereu fac gafe cand e vorba de estimarea varstei ... bine nu cu zecile de ani ca in cazul intrebarii de fata, ci cu 2-3 ani acolo + sau -. Ce varsta o avea lisaelisa?? Poate sa fie si asa cum zice, fizic vorbind, nemachiata, nerujata ... dar dupa ceea ce scrie si glumitele pe care le scrie ... i-as da o varsta de gradinita. Abia astept sa mai creasca oleaca fiica-mea si sa-mi dea replici asemanatoare ...
Zici ca e czul sa facem subiect aparte ca sa-si dea lumea cu parerea ce varsta are lisaelisa sau continuam sa facem varza si bascalie aici, la subiectul asta ... care totusi trateaza o problema serioasa? Sau sa o intrebam si pe OanaP ce prefera ... vazand ca e subiectul ei??
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
loryi1974 spune:
Serios vorbind,eu cred ca postarea initiala nu a fost cea mai fericita.Si nici titlul.Ca vorbe de genul asta se preiau si se prelucreaza si maine-poimaine auzim ca in Cismigiu cine stie ce s-a intamplat
Dar alte pareri exprimate pe teme adiacente(supravegherea copiilor,pupacelile)sunt pertinente.
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui XIO
Adina , copilul este copil. De-aia alearga la straini , de-aia poate sa fie rapit de straini , ca pt. el nu sunt "straini", sunt niste oameni cu care se joaca. Nu cred ca sta bebelusul atarnat de mana parintelui si-si zice" pfuai , cat urasc sa ma mangaie astia pe cap. Abia astept sa pot sa-i spun ceva mamei mele iubite". "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
Ia incearca tu sa iei un copilas chiar mai mic de 1 an de la mama lui din brate. Sa nu te mire daca o sa si planga, ei stiu foarte bine cine e mama si cine e "un strain".
Sunt copii si copii, poate unora le face placere, dar altora sigur nu.
Despre ce vorbim aici? Sigur ca daca alearga un copil in bratele tale e una, doar n-ai sa fugi sa te feresti de el, dar sa te opresti sa mangai pe cap un copil care nu ti-a cerut asta, nu stii daca-i face LUI placere (oricata placere ti-ar face tie) mie mi se pare exagerat. ca-i vorbesti frumos e suficient. Ca si la adulti, de altfel.
Hannen, eu nu cred ca esti marul discordiei, mi-e foarte greu sa mi te inchipui facand vreodata un rau cat de mic unui copil. Discutam aici doar de ideea in sine.
abramburika spune:
Sunt de acord ca exprimarea in ceea ce priveste femeile care nu pot avea copii, de ce nu infiiaza, nu e deloc potrivita. Asa cum spunea cineva, poate o fi luat-o gura pe dinante, la nervi ... dar subiectul adus in atentie si anume mamele false sau rapirea copiilor e cat se poate de serios, din pacate. Au venit fete si au exemplificat (din experienta sau auzite) si imediat au inceput mistourile. Dar pana la urma fiecare mama face ce crede pt. copilul ei, nu? Insa regretele dupa un astfel de moment de neatentie sunt degeaba ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
Guestus spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Mai, putina relaxare e buna pt oricine... Chiar si pt voi, cele mature... lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
relaxare...ca de asta ducem noi lipsa acum.
uite aici ce a spus un mare criminal in serie la proces.
"In the pathetic words of serial killer Ted Bundy "We serial killers are your sons, we are your husbands, we are everywhere. And there will be more of your children dead tomorrow".
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Guestus
relaxare...ca de asta ducem noi lipsa acum. uite aici ce a spus un mare criminal in serie la proces. "In the pathetic words of serial killer Ted Bundy "We serial killers are your sons, we are your husbands, we are everywhere. And there will be more of your children dead tomorrow". |
Hai, mey Guestus, ca ai dat-o in extreme...
Daca ne-am gandi ca cei apropiati noua pot fi criminali in serie, am lua-o razna.
Gandirea pozitiva iti pastreaza spiritul tanar.
OanaP spune:
Draga gabi3604 de unde stii tu ca nu am avut probleme? Vorbesti sa te afli in treaba. Am avut si eu si sotul probleme, stiu ce inseamna sa ti se naruie sperantele in fiecare luna.
Si stiu si ce greu e sa te duci sa iti impartasesti dragostea celor care au efectiv nevoie de ea. Nu asa prin parcuri. Asta e usor si comod.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui OanaP Draga gabi3604 de unde stii tu ca nu am avut probleme? Vorbesti sa te afli in treaba. Am avut si eu si sotul probleme, stiu ce inseamna sa ti se naruie sperantele in fiecare luna. Si stiu si ce greu e sa te duci sa iti impartasesti dragostea celor care au efectiv nevoie de ea. Nu asa prin parcuri. Asta e usor si comod. |
Poate ai avut si tu probleme, Ok. Cu atāt mai mult trebuia sa fii mai delicata īn exprimare, dupa umila mea parere.
Cāte luni la rānd ti s-au naruit sperantele? Nu de alta, dar unele femei numara esecurile cu anii (adesea peste 10)... nu cu lunile! :(
Si daca tot ai citit ce am postat, ma gāndesc ca ai bagat de seama ca am īnceput prin a fi de acord cu tine ca nimeni nu ar trebui sa se-apuce sa ia īn brate, cu atāt mai putin sa pupe, un copil strain, asa, prin parc. M-am legat strict de felul īn care ai intrat cu plugul īn trotuar, cu fraza "daca n-au copii de ce nu-si fac? daca nu pot, de ce nu īnfiaza?"
Edit: mey, e cumva vreun alineat īn regulament care zice ca n-ai voie sa intervii pe un topic daca nu est de acord īntru totul cu initiatorul?