Cismigiul si mamele false

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Am 40 de ani si arat de 30. Si nici macar nu ma fardez. Pana in urma cu cativa ani, mi se vorbea cu domnisoara chiar daca eram cu bebelusul langa mine...

Cred ca unii au o imaginatie prea bogata ,sincer!

Tu ma cunosti mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Eu nu prea ii inteleg pe cei ce se reped sa mangaie un copilas, sau sa-i aranjeze caciulita, pe motiv ca e simpatic.

voua v-ar conveni sa se repeada la voi diverse persoane, domni-doamne, sa va mangaie pe cap, sa va aranjeze bluza, sa va inchida geanta, sa va mangaie pe picioruse, doar pentru ca sunteti frumusele si ei nu se pot abtine?

Mie personal nu-mi face placere sa fiu atinsa de straini. Si un copil are dreptul sa simta exact la fel.

Adina , copilul este copil. De-aia alearga la straini , de-aia poate sa fie rapit de straini , ca pt. el nu sunt "straini", sunt niste oameni cu care se joaca.
Nu cred ca sta bebelusul atarnat de mana parintelui si-si zice" pfuai , cat urasc sa ma mangaie astia pe cap. Abia astept sa pot sa-i spun ceva mamei mele iubite".

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Cred ca deja esenta a fost spusa la acest subiect ... exista persoane ff precaute si atente cu copilasii lor (majoritatea, din fericire) si persoane care isi dau cu parerea aiurea.

lisaelisa - sigur ca ma caracterizeaza ce am la semnatura, altfel nu o puneam. Pana acum nu ne-am intersectat pe nicaieri, desi te-am zarit cam pe la toate subiectele si mai mereu Gica Contra (tu nu ai vazut rampe ocupate de masini parcate aiurea, tu nu ai vazut Bucurestiul "prafuit" etc.). De aia am si rabufnit acum, tocmai ca am gandit prea mult daca sa o zic sau nu ...
Nu-s curioasa deloc in ceea ce te priveste, dar cand e prea mult, e prea mult ..
Acestea fiind spuse, te las sa-ti dai cu parerea linistita pe forum ... forumeala placuta si o zi buna.

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

lisaelisa ... te las sa-ti dai cu parerea linistita pe forum ... forumeala placuta si o zi buna.

Merci la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Cred ca deja esenta a fost spusa la acest subiect ... exista persoane ff precaute si atente cu copilasii lor (majoritatea, din fericire) si persoane care isi dau cu parerea aiurea.

lisaelisa - sigur ca ma caracterizeaza ce am la semnatura, altfel nu o puneam. Pana acum nu ne-am intersectat pe nicaieri, desi te-am zarit cam pe la toate subiectele si mai mereu Gica Contra (tu nu ai vazut rampe ocupate de masini parcate aiurea, tu nu ai vazut Bucurestiul "prafuit" etc.). De aia am si rabufnit acum, tocmai ca am gandit prea mult daca sa o zic sau nu ...
Nu-s curioasa deloc in ceea ce te priveste, dar cand e prea mult, e prea mult ..
Acestea fiind spuse, te las sa-ti dai cu parerea linistita pe forum ... forumeala placuta si o zi buna.

spune sincer..da fara sa minti...crezi ca are 40 ani si pare de 30 sau nu?

Mergi la inceput

Guestus, m-ai facut curioasa; da' tu cam ce varsta crezi ca as avea ?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

(chiar daca nu mi se adreseaza mie)
sa ne luam dupa postari cand facem estimarea varstei, sau dupa ce?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:

(chiar daca nu mi se adreseaza mie)
sa ne luam dupa postari cand facem estimarea varstei, sau dupa ce?

Pai daca va indoiti de afirmatiile mele, hai sa ne jucam de-a ghicitul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

atunci eu nu ti-as da mai mult de 16

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Nu cred ca sta bebelusul atarnat de mana parintelui si-si zice" pfuai , cat urasc sa ma mangaie astia pe cap. Abia astept sa pot sa-i spun ceva mamei mele iubite".

Si daca isi zice in sinea lui asta?

"Uite cine vorbeste acum, si "uite cine cu cine vorbeste acum" 2 filme cand vorbeau picii despre "lume" asta mi-a venit in minte cand te-am citit Xio

aniuei, cred e bine sa fim precaute cu puii nostrii, dar totusi sa pastram niste limite!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput