Scandinavii... se intoarce (9)
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
aaa, daca-i de laudat cu d-astea, am terminat si noi de decorat bucataria si camera copiilor la munte
Adica ikea sa traiasca:)
pupezam:) si la anu cred ca vin io la Bistrita, intr-o tabara foto. Anu asta nu ma duc...am iesit printre primii la curs, da nu pot sa parasesc famelia 11 zile.E crima si pedeapsa traiul langa Ghoerghe, pe cat de zen cat a fost bebe, pe atat de duracell acuma:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
Da da Mara, m-am intors si de data asta primesc si bani , pacat ca numai vreo 3 saptamani...dar bine si atat. Deh, e mai greu decat atunci cand eram numai la practica, dar e si fain.
Felicitari pentru casutza, sa traiti fericiti in ea! Sa pui si poze cand ai timp...Ce zice Tudor de curte si de spatiu?
Sabina, faine de tot! Ma inspir si eu cu bucataria, ca urmeaza si la noi...nu stiu cand, dar urmeaza . Cine doarme sus si cine jos?
orangeman, pai ai de unde alege, lume buna pe aici, nu?
Io va fac cunostinta cu Morgan si daca aveti timp puteti citi prima parte a Norvegiei. Daca inca va ramane timp puteti viziona si fotografii aici si aici.
scandinavii originali si pe cei adoptati deopotriva!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mara03 da, da, semne bune vara are. eu sunt la a 3-a noapte petrecuta la casa. nu e gata totul, dar 95% e gata si se poate locui in conditii bun la noi. va astept pe la mine! |
noi, noi! zburam vineri spre ro, pregateste berea, micii si terasa! felicitari pt casuta!
mihaela, vazui mai demult pozele din norvegia, super excursie avuserati! de motanel nici nu mai zic, e un scump! seamana un pic cu Mitica al nostru numai ca asta are un an deja si face numai prostii matzesti, nu mai stim ce oprelisti sa-i punem ca sa nu mai sara pe balconu vecinei si sa-i manance florile.
restu
mai viu io (poate de pe dambovita)
lilanda spune:
Bonjurica!
Mara, Sabina felicitari pentru mutat si mobilat. Vad ca spatiu aveti, paturi aveti. Oaspeti va lipsesc deci
mihaela, sa va fie de bine vacanta...n-am vazut inca pozele din Norvegia, dar l-am admirat pe domnul Morgan. Acu' aveti de toate pe linga casa, inclusiv broasca cccare o sa va supravietuiasca!! Btw, cind furam la Venetia, am stat la o vila in Lido, iar proprietarii aveau o testoasa de 110 ani, mostentita de la stra-strabunici
doru, drum buna si vacanta placuta; vezi poate ajungi si la teambuilding :))
Si de caldura sa n-aud ca pe-acilea iar sint 17 grade si le plooaaa, ploooaaa! Aseara, intre doua dusuri, am ajuns la plaja sa plimbam catoiu si mi se facu mila de nemtii aflati in vacanta. Stateau pe plaja infasurati in paturi si prosoape, unii incercau si apa, care oricum e mai calda...ce shiiit de vara! Bine ca nu-mi luai vacanta!! Oricum, muncesc de-acasa :))
Sabina spune:
chiar asa, dorulet, cat stai?
poate vb pe mail, eu o sa mai am drum la bucuresti...sau poate vrea Aca sus la crucea caraimanului:)
doruletz spune:
citat din mesajul lui aecnaran nici o intilnire prin Romania ? dupa ani si ani ... |
pai vere esti in ro? de ce nu zici asa? n-ai pm-ul activat, cum facem sa schimbam detalii? ca daca nu apucaram sa ne vedem in paris pe sena poate ajungem pe dambovita:)
Io ajung maine in Buc, stau f putin in capitala da' ma intorc acolo dupa 7-8 august cand vine si coinjointu ca sa reintregim familia (ca maine decolez doar io cu aca). Tu pe unde esti?
sabina, valabil si pt tine, noi dupa 7-8 august stam cateva zile in Buc , ne vedem daca sunteti p'acolo
mai viu
Sabina spune:
aham carevasazica;)
atunci imi fac eu drum in jur 8-9 august:D
Doru, tabara foto de anu asta se tine la Pojejena, Clisura Dunarii.
Ma oftic de mor ca nu ma duc...cunosti zona?
doruletz spune:
citat din mesajul lui aecnaran pai ce sa fiu, ca m-am mutat aici, cu serviciu nene expat in Romania |
oau expat in ro, aia da meserie! vreau si io!
am notat nr si iti trimisei p'al meu
sabina, am vazut zona aia de pe malul sarbesc. E f frumoasa. Da' de ce nu te duci? ia-ti famelia si duceti-va toti. tu ai acelasi nr de tel?
am plecat, mai viu io