Salutare tuturori,
Baietelul meu Ralph are 16 luni si inca nu i-am luat motul. Noi locuim in Olanda doar noi trei nasa locuieste in Anglia si restul familiei in Romania. Nu putem sa ajungem nici in Anglia nici in Romania anul acesta. Intrebarea mea este: Poate sa ii ia motul o alta persoana decat nasa si daca persoana respectiva este Katolica si noi Ortodoxi?
Buna ziua, mamaluiRalph
Din cate stiu eu, doar nasa ia motzul, dar mai stiu ca se poate lua pana la varsta de 3 ani (la 1an, 1 1/2an, 2ani, 2 1/2ani sau la 3 ani), dar poate mai intra si alte mamici si iti pot spune ce stiu si ele.
Sa-ti traiasca puiutzul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
noi i-am luat motul 'finutului' ptr ca e adoptat si nu se stie cine i-a fost nasa, noi fiind nasii parinilor lui actuali...deci se poate...sa fie sanatos..si parerea mea e ca nu poti tine copilul pana la 3 ani fara sa il tunzi
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Luarea motului tine de traditii, n-are legatura cu religia.
Poate sa-l ia oricine. Se obisnuieste sa-l ia nasa pentru ca este un prilej de a petrece si a marca oarecum varsta de 1 an.
Deci nu conteaza nici varsta la care se ia.
Luatul motului e doar prilej de distractie (pt adulti ) si nu are nici o implicatie religioasa. Il poate lua oricine, daca tineti neaparat sa o faceti.
Dana mama lu'Radu Stefan
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=BY2OFztWiuY" target="_blank">Melodia mea de azi :-)
Multumesc tuturor
Acum stiu ce am de facut, pana la 3 anisori mi se pare foarte mult este foarte cald si imi este mila de Ralph sa il tin asa mult cu parul lung.
Voi apela la prietena mea.