Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Pt cuscra Gogoasha, Gogosica alias Bestiocul Junior:
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/632009?authkey=Gv1sRgCPKOqcvTs9691wE#5350099815075502306
Sper sa mearga linkul

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Super falcute si gusita!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Multamim... pui de ardelean ced sa-i faci:D Zdravan ...

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
am intrat pt ca vreau sa impart bucuria mea cu voi, azi e ziua mea si e cea mai frumoasa zi pe care am avut-o vreodata. Ma simt atat de implinita ca mamica incat e cel mai frumos cadou.

La multi ani!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Va arat si eu ciupercuta mea si niste ochisori superbi si ma duc si eu la culcare ca sunt rupta de oboseala.
Somnic linistit va doresc!

Moni imi dai voie sa pup falcutele ale frumoase, cat este de frumoasa

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
Si nu in ultimul rand am intrat pt ca vreau sa impart bucuria mea cu voi, azi e ziua mea si e cea mai frumoasa zi pe care am avut-o vreodata. Ma simt atat de implinita ca mamica incat e cel mai frumos cadou. Asa ca dau o felie maaaaaaare de tort cu ciocolata si visine si un pahar de sampanie. Puuuuup mult si aveti grija de vo si de bebei sa aud numai vesti bune cand revin. acum astept cu nerabdare sa vad ce surprize mi-a pregatit tati pt ziua de azi
si sper ca nu m-ati uitat.

Mami de Gazii mica si frumoasa am implinit o lunita.

La multi ani !!! Gaza bine ai revenit , deja ma gandesc la tortul ala bun cu cioco si visine

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Buna ziua fetelor.
In sfarsit am recuperat si eu ce ati scris in weekend, si acum incep:

LA MULTI ANI GAZA, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bb.

Nici la mine nu a venit Mosul, si chiar am vost vineri la controlul de 3 luni, si totul e OK. Eu alaptez, dar de 1 luna i-am dat si supliment, oricum sanse pt o noua odisee nu am, sau sper sa nu am (mi-am facut sterilizare chirurgicala, ca am zis ca 2 copii imi ajung ).

Si a mea a inceput sa aiba crize de plans , mai ales seara, si nici nu stiu ce sa ii mai fac: nu vrea tit, nu vrea bibe, nu vrea apa, cateodata mai bea ceai Baby drink - ca de, e dulce. Ieri am fost la tara la bunicii sotului si a apucat-o iar criza, dar i-au zis bunicii de deochi si s-a linistit si a dormit vreo 2 ore dusa. Mai devreme iar a avut o criza, si pana la urma am reusit sa o adorm pe picioare .

De asemenea, se sperie f. rau la zgomote mai puternice: la tara la bunici s-a speriat de cantatul cocosului, ca a trebuit sa il duca in spatele case: cum canta cocosul, cum urla Sophia. Vreau sa incerc sa o obisnuiesc cu galagie: acum (doarme)i-am lasat televizorul sa mearga mai tare.

Alocatia mie mi-a venit prin mandat postal in mai pt aprilie. Pt martie nu am luat, in schimb am luat ajutorul pt nastere si trusoul copilului. Indemnizatia de 85% nu stiu exact cand o sa imi intre pe card, cred ca peste 2 luni, ca abia am depus dosarul. Oricum, cred ca 6 mil vin numai la fetele care au nascut anul trecut si au cerut recalcularea, si cand recalculeaza le vine si diferenta (parca asa scrie in norme).

AYLA, intr-adevar are LUANA niste ochi superbi .

Si noi vom face saptamana aceasta ROTARIX si PREVENAR.

Am sa mai pun si eu poze din weekend, cu Gabi care a chinuit pisoii de la tara si vroia sa ii dea si Sophiei unul , noroc ca am fost pe faza, ca altfel cred ca il punea in brate .

Multa sanatate la fetele cu probleme si la bebei.

Dintii, cred ca e cam devreme sa le dea acum, oricum stiu de la Gabi, ca poate sa ii chinuie si 3 luni pana apar , asa ca rabdare fetelor. Si cred ca pot sa ii dea si 2 odata, si oricum nu e obligatoriu sa respecte ordinea de aparitie din carti, la Gabi nu a fost asa.

Nici Sophia nu isi tine capul foarte bine, mai tine pumnii stransi, dar a cam inceput sa vrea sa apuce jucariile pe care i le dau. I-am mai pus si eu in mana jucarii de plastic mai usoare (sa nu-si dea cu ele in cap), pe unele le mai duce la gurita si da cu limba pe ele. Si nu se intoarce de pe spate pe nici o parte, iar daca o pun pe o parte nu prea sta, se zbate pana ajunge tot pe spate .

Cred ca am spus tot ce aveam .

Aaa, si LA MULTI ANI daca avem bbi nascuti pe 22 (RARES-CODRUT).

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Dodo nu primim alocatia pt luna in care s-a nascut bebe, acum ai primit doar pt mai.Cica pt aprilie vei primi banii abia la sfarsit cand se ia ultima alocatie

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

sa fim sanatosi ...eu habar nu aveam ...dar cum e nascuta pe 1 aprilie cum o sa fie...sunt curioasa

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Florinela, ce carti ai luat? M-ar interesa si pe mine. Eva isi mai tine pumnul strans, insa cu degetelul mare peste celelalte. Uneori o mai curat intre degetute ca se aduna puf si adoarme cu manuta intinsa si cudegetele rasfirate. E asa dulce!Zici ca e periculos Vigantolul daca se? Eu ii dadeam doua pe zi, desi recomandarea neonatologului din maternitate a fost de 3/zi pana la 1 an, dar chiar aseara am discutat cu medicul de familie, care mi-a zis ca au inceput pediatrii sa recomande si 4 picaturi pe zi.Eu ii picur pe lingurita impreuna cu Sab Simplex, dar si varianta cu lapticul mi se pare ok. Lysbeth, dar ce grasunel ai acolo! Frumos foc!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Alina, Dodo-felicitari pentru printesele frumoase!

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Monica, merci de comentariile de pe Picasa, ai vazut ca si noi avem manute interesante? Si sa vezi si ce limbuta avem - incarc acum.

Mergi la inceput

VIGANTOLUL, sau Vit D3, trebuie schimbata cam la 1 luna, altfel pierde din calitati si degeaba mai dati copilului. E recomandat sa se dea in gurita, pt ca in bibe sau in lingurita se mai pierde, daca dati in bibe poate puneti 1 picatura in plus, chiar daca e cu lapte. Nu mai stiu sigur, daca e recomandat sau nu sa amestecati cu lapte, sau trebuie numai in apa sau ceai???!!!!

Mergi la inceput