Licurici de ianuarie-februarie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

CADIAAAA , esti o dulcica!! Imi pare rau ca ai fost suparici...daca intrai mai des pe forum nu te lasam noi sa faci depresie!! Pai sa stii ca nu ai fost singura in aceeasi situatie...au mai fost fete a caror bebelusi au luat mai putin intr-o luna...inclusiv Sabinelu .... Dar trec toate si daca nu este un motiv real de ingrijorare nu ai de ce sa te temi. Poze noi cu Clara nu ai?? Si cu tine! Sa va mai vedem si noi ochisorii...
Multumim de complimente

VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Selene, ma bucur mult pt vestea buna pe care ai primit-o!! te-ai mai linistit acum? O sa fie bine o sa vezi...
Vazut pozele cu Dariuta! O SCUMPETE de fata. Ma uitam la pozele ei aseara si zambeam si m-a vazut sotulache "ce faci, de ce zambesti in fata monitorului"...Zic "Uite vad o bebelusa superba si nu ma pot abtine..." atat imi sunt de dragi bebelusii...daca s-ar putea si ar fi dupa mine cred ca as infia toti bebelusii abandonati. cand ma gandesc cum stau ei singuri si nu au mamica care sa-i aline, sa-i mangaie, sa-i tina lipiti de pieptul ei...ma apuca plansul
Hai ca am luat-o pe aratura...sorry

VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Alina, am ceva poze, le descarc acum dar cum sunt afoana la chestii din astea habar nu am cum sa le atasez sa le vedeti si voi.
Ma invata cineva???

In leg cu greutatea sa vedem acum la 5 luni cum se prezinta situatia, oricum pediatra a zis ca vom incepe diversificarea acum.Mi-e groaza
Stiu ca este "out of topic" dar nu stiu ce blender sa cumpar pentru pasare
Ma gandeam la cel cu vidare de la Braun. Are cineva asa ceva???

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
[crisspy da' pentru ce intepati baietu'?

La ultima vizita a pediatrei ni s-au recomadat niste analize de sange si pt pipi si kk pt ca nu prea are pofta de mancare (asta cand si cand), face verde... etc...

Si ca are o mama nebuna si vrea sa scape de gandurile rele ca copchilu' ar avea ceva in neregula

Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Nu esti singura! Si eu am facut la fel Anei cand era mica...ca nu avea pofta de mancare...asa ca te inteleg..
Desi sunt sigura ca Razvy nu are nimic. facem pariu?

VOTATI SABINUTZA:

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Am ajuns si noi acasa...Copii au fost cumintei, se vede ca sunt fii nostri si le place tare mult la pimbare cu masina... Eu am fost destul de stresata de faptul ca unii tin musai sa iti arate ca stiu mai bine decat tine de ce are nevoie plodul tau.
Inca o data ma bucur enorm ca nu am neamuri aproape ca nu as face fata cu nervii.

In rest i-am luat la Fabi aburitor si ceva vesela dar in continuare suntem pe alaptat excusiv si am de gand tot asa sa o tin in ciuda retetelor de biscuiti rasi si alte minuni ce mi-au fost oferite.
Ba am aflat ca odrasla mea de 4 luni ce a papat numa laptic din dotare proprie care taman de vreo 2 zile a descoperit o plescaiala noua si e incantat sa o repete... face asta ca ii e pofta. Acu ma intreb daca poftea la mici si oare eu chiar trebuia sa ii dau sau cum?

Care mai sunteti pe alaptat excusiv daca oferiti sanul la cerere, le mai dati apa la bebelusi? Ca eu stiam ca tine si de sete si de foame dar....

Dupa asemenea curs intensiv de crescut bebelusi pana si al meu barbat incepuse sa comenteze pe langa subiect asa ca acum il astept la instructaj

celor care aveti zilnic de-a face cu asa binevoitori!! Multa putere va doresc si aveti admiratia mea ca reusiti eu una am fost la un pas de a ceda... nervos si de a le povesti "amintiri din copilarie"

Dark ma bucur pentru reintregirea familiei!
Irina cum fu la Snagov?
Roxana sporuri ca vad ca esti harnica

na ca s-a trezit dupa 5 minute fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mai, mai, mai ce de cupluri s-au format pe aici cat am lipsit noi ...
Eu ma declar foarte multumita cu ginerele Carol, un scump si jumatate.
Pe-a mare am scapat-o din mana ca deja se indragosti de colegu` Alex de la gradi dar pe Nadia o promit solemn gemanutului Carol .

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Maine e zi de vaccin! Ne-am hotarat sa facem acum doar Infanrix penta si Prevenar de la 8 luni, sa fim si mai puternice.

Flowerbee, voi ati gasit la vreo farmacie Infanrix penta? Crisspy mi-a recomandat helpnet-ul, dar nici acolo nu mai este...pediatra mi-a zis ca l-ar fi retras din farmacii din pricina unei probleme cu prospectul...stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor m-ati inebunit!
Am vazut poze de pe mail si de pe linkurile date. Pai lesin aici ce de-a fete frumoase. Ce ne facem ca vad ca sunt luate deja

Si cum si cavalerii sunt superbi nu imi ramane de facut decat sa mai fac o fetita...numa bine o mica diferenta intre ei va fi ok

toti licuricii bestiali. Asta da mod de relaxare, sa vezi poze de bebelusi dragalasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deanny

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Maine e zi de vaccin! Ne-am hotarat sa facem acum doar Infanrix penta si Prevenar de la 8 luni, sa fim si mai puternice.

Flowerbee, voi ati gasit la vreo farmacie Infanrix penta? Crisspy mi-a recomandat helpnet-ul, dar nici acolo nu mai este...pediatra mi-a zis ca l-ar fi retras din farmacii din pricina unei probleme cu prospectul...stiti ceva?

Deanny

Deanny De treaba cu retragerea n-am auzit nimic,iar de gasit l-am gasit in farmacia de la parterul Euroclinicului

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Alina mersi de incurajari ... si eu zic ca Razvi e OK, dar piticii sunt mai multi si cand se pun pe mine .

Numai asa scap de ei...

Deanny, imi pare rau ca nu ai gasit vaccinul... ai sunat la mai multe farmacii??

Eu trebuie sa ma apuc sa caut Rotarixul sa facem rapel... daca aud ceva de Infarix Penta iti zic

Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput