Licurici de ianuarie-februarie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
[crisspy da' pentru ce intepati baietu'?

La ultima vizita a pediatrei ni s-au recomadat niste analize de sange si pt pipi si kk pt ca nu prea are pofta de mancare (asta cand si cand), face verde... etc...

Si ca are o mama nebuna si vrea sa scape de gandurile rele ca copchilu' ar avea ceva in neregula

Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dimineata

LA MULTI ANI Andrew de Anca si Alexandru de Ttenzika!!

In sfarsit suntem in formula completa... deci cu efectivul intreg de madame. Sa vedeti cum a fost. Veneam si noi de la niste prieteni cu graba mare ca era aproape ora de culcare a lui bebe cand, cu 3 case mai sus de noi, vad matza neagra la poarta. Fara zgarda la gat da' totusi hai sa vad ce si cum. O chem pe nume, matza sta. Ma apropii, matza fuge in curte... ii strig lui Niall sa aduca niste papa... iarasi chem matza... apare si parca e a mea. Ii arunc bucatele de sunca... pana reusesc sa o inhat (intre timp tati dusese pe bebe in casa). In hol, pe scari (deci pana sa intram in casa propriu-zisa) luam pisica la analizat... ochiu drept mai mic, este, chip intre umeri, este, miorlait a la Cleo, este, cand o mangai ridica fundicul a la Cleo, ne linge degetele ca si Cleo, zgarda rosie nu mai este da' in rest totul corespunde...si o auzim si pe Shebs cum zgarie la usa ca vrea la sora-sa . Deci, brothers and sisters, Cleo sa intors! Acu' va trebui sa o ducem la vet pentru un control complet, deparazitare (noroc ca fusese deparazitata exact acum 3 saptamani deci prea multe traznai nu ar fi putut sa culeaga) tratament anti-puteci (desi se pare ca nu are, ca am verificat-o sumar)... da' important e ca "fiica ratacitoare s-a intors" sau ma rog... a catadicsit sa se lase recuperata. Drept e ca in ultimele zile a cam plouat... nu mai e soare si bine tot timpul
Multumesc foarte frumos pentru urarile si gandurile bune!

Ingrid, saru-mana pentru update la listuta

Votat licuricii pe Helpnet: Sabinutza, Carol, Razvan si Vladut. Sper ca nu am uitat pe cineva

Aresa, multumim de oferta de mustaciosi, da' uite ca ne-am reintregit familia Apai sa stii ca si noi vrem la Bodrum... distreaza-te la soare si pentru noi, ca aici azi e taaare cenusiu.

La noi inca nu au venit "musafirii lunari", nu ca mi-ar fi dor de ei... Mai am pilule inca pentru o luna dar vreau si eu sa-mi pun sterilet (ca totusi in august fac 35 de ani) inca nu m-am hotarat daca va fi simplu sau Mirena. Mai caut, mai citesc...

Pyc, ma bucur sa te "revad". Ce fain a crescut bebe!!! Si aici se fac vizite mai rar... avem control la 6 luni, apoi pana la un an ne descurcam cum putem Bafta sa iasa bine controlul la ochisori!

La toate bautoarele de bere : SA VA FIE DE BINE!!!

Bebelusi , felicitari pentru kilele pierdute... 54...ufff... au aproape 9 ani de cand aveam greutatea asta ...da' aratam rau de tot, slaaaba rau la fata, ma uit la pozele de atunci si nu-mi plac, eu cel mai bine arat la 58-60kg (ca-s genul care are fund, sani si solduri) dar as fi multumita sa ajung la 64-65 in urmatoarele luni!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

..stai ca am ratat cate ceva din formula

inceputul era cu [url apoi intre " pui link-ul dorit...inchizi paranteza patrata apoi adaugi denumirea dorita si apo [/url]

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare, tuturor maicilor si bebicilor!!!

Alina, te-am auzit cum strigai si n-am putut sa nu spun prezent.

N-am mai intrat de mult.Sotul mi-a acaparat calculatorul
Mi-e dor de voi.

Noi suntem bine acum.Am trecut printr-o depresie destul de nasoala la 4 luni cand dsoara Clara a luat intr-o luna doar 380g.Mi s-a recomandat completare cu lapte praf si eu cum am refuzat categoric, am trecut la muls+sterilizat astfel incat in urmatoarele 2 sapt am luat 300g.
A fost destul de nasol, mi-au iesit niste bubitze pe mine de la stres. Acum asteptam sa facem 5 luni si sa intram pe diversificare.

Ma duc sa incerc sa citesc cate ceva din urma
Va pupicim pe toate si pe toti.

Edit, Alina votat Sabinutza.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am sunat la Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale - Cluj, sa ma interesez de soarta dosarului meu.

Veste buna: dosarul a fost procesat si voi primi in iulie, dupa data de 20, atat alocatia, cat si indemnizatia. Retroactiv, pana in luna iunie, inclusiv. In sfarsit!

Ledi, poate iti foloseste acest raspuns, ca si tu intrebai. Eu am depus dosarul, la Primarie, in data de 22 aprilie, a ajuns la Agentie la inceputul lui mai. Cred ca esti in aceeasi situatie.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetelor,

Ce parere aveti? Seamana fetele mele au ba?
Ana avea 6 luni si un pic si Sabina aproape 6 luni...

http://alina1976.sunphoto.ro/COMPARATIE/KFYQPIEPWBOZBJTSRRO

VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Sti, la ce seamana????
Ca sunt superbe amandoua!!!!!

Mergi la inceput

Referitor la indemnizatie, daca mai intereseaza pe cineva, eu am depus dosarul pe 7 aprilie iar banutzii au venit pe 18 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bee, la mine a mers bine compot facut din prune uscate

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Si eu am depus dosarul pe 30 aprilie si banii au venit acum cateva zile. Decizia aveti idee cand o sa imi vina???

Cadia bine ai revenit , ne-a fost dor de tine. Imi pare rau sa aud ca ai fost suparata, trebuia sa intri ca iti ridicam noi moralul.

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

bebelusi, votat Vladutz.

sper sa intru mai des

Mergi la inceput