Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Da,da, sa stii ca ai dreptate...pe prima pag sunt cateva.

Andrutza 28 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Hello, everyone !

Am avut o zi relaxanta, cu teatru (care azi a fost cu papusi trase de fir si a fost genial!!!), plimbare, vizita, vreme racoroasa comparativ cu cea de ieri, apoi intors acasa, frecat menta si dormit la pranz... Dupa-amiaza, aceeasi vreme racoroasa, stat pe terasa si supravegheat copilul la activitati...
Mai vreau asa zile, dar simt ca odata cu nasterea pruncului, ma ling pe botic si cred ca pe langa multe altele, nici aici nu voi mai apuca sa intru zilnic sa citesc.

elenuta, nu am uitat de voi, ne-am gandit mult la tine si comoara din burtica, stiindu-te cu stresul legat de inimioara. Ne bucuram ca ne-ai dat de veste si ca sunteti bine, Doamne ajuta in continuare si sa va fie de bine in casa noua !

mimika, eu i-am spalat hainutele Dariei cu detergent obisnuit si am apasat mereu butonul de "clatire abundenta" si nu am folosit balsamul. Ca si claucia, spal si acum hainutele nou cumparate, doar cele care vin direct pe piele (chilotei, body-uri/maieuri, ciorapei lungi sau scurti, bluzele de corp si ce o mai fi). De fapt, asta cu spalatul, e valabila si la hainele cumparate pt noi, cei mari.
Legat de marsupii, eu stiu ca nu is asa indicate pt ca ar solicita coloana bebelusului. Eu nici nu am avut la Daria si daca zici ca veti iesi in doi la plimbare, nu e mai buna ideea wrap-urilor ? Sunt o gramada de pozitii in care poate fi folosit, inclusiv de la 0 luni.

mihaela, uof, eu am un mare stres legat de accidentele de masina, pe fondul unor evenimente tragice (nu intru in detalii sa nu supar/deranjez) din anturaj.
Chiar daca s-a lasat cu multa umblatura, ma bucur mult ca sunteti bine amandoi si tinem pumnii pt maine sa ti se confirme inca o data ca totul e in regula !

De maine, o luam de la capat. Noapte buna, vise placute si sa ne citim cu spor !

Geani 28+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata fetelor! Haideti sa incepem o saptamana frumoasa!

Mihaela bine ca ai scapat cu bine si ca tu si puiutul sunteti ok! La Multi ani samuraiului! (ce-mi place cand ii zici asa..mi-l si inchipui..)

Monica biscuitii de ovaz nu sunt regula (eu am notat-o asa cum era in revista)..soacra mea a folosit din aceea digestivi (noua ne plac..) ca asta avea in casa; si untul a fost lasat sa se topeasca la temp la camerei (nu trebuie sa ajunga lichid- lichid, e suficient sa devina asa, mai pastos, sa-l poti amesteca); cam asta este, daca o faci sa-mi spui cum ti-a iesit

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi, sa aveti o saptamana minunata si o zi cat mai buna!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineta si de la noi!
Andra eu voi naste la Spitalul Municipal.Prima nastere tot acolo a avut loc desi locuiesc in Baneasa, dar acolo este domnul doctor.Vreau sa-ti spun ca la prima nastere eu nici macar nu ma asteptam sa nasc am plecat la un control si dl.doctor m-a oprit sa nasc.
Conditiile tin sa-ti spun ca au fost bune, nu foarte dar bune si dupa 2 zile mi-a dat drumul acasa. La Municipal ai tot timpul copilul langa tine.
Sper sa-ti fiu de folos.

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata burticilor!

Pentru fetele cu piciorusele umflate uitati cateva sfaturi care la mine au dat roade. Fara prea multa sare, picioarele tinute in pat pe niste perne sau paturici sa fie la un nivel mai inalt decat restul corpului si multa odihna. Eu am dat si cu o crema de de la Dr. Fischer pentru perioada prenatala ptr picioare umflate si chiar mi-a facut bine. Bine acum sunt in concediu de odihna si ma pot rasfata cu somnul ptr ca la servici eram deja un butoias dupa-amiaza din cauza caldurii. Bere am baut fara alcool sa stiti.

elenuta, stiindu-te cu problemele legat de inimioara ale bebelusei ma bucur ca ne-ai dat de veste si ca sunteti bine, Doamne ajuta!
+ 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Laura la ce saptamana ti s-a intamplat prima ora sa te opreasca ca sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata si de la noi! Si o cafeluta pt toata lumea!!!Citesc si revin.

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ellenuta, ma bucur mult ca sunteti bine si ati scapat de stres, tinem pumnii sa fiti bine in continuare!

Monica, am citit pe undeva ca te interesa daca mai vrea cineva ceva de pe site-ul ala din Italia, sa imi spui cand te hotarasti sa faci comanda, ca pana atunci apuc si eu sa vad ce vreau, par interesante preturile!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna dimineata!

Bine v-am regasit! Am fost in concediu si am vazut cat de harnicute ati fost la scris, o sa incerc sa recuperez. Am facut si morfo inainte de vacanta si am aflat ca bebe este sigur baietel, asa ca ma pot apuca de cumparat hainute albastre Am vazut niste botosei tare draguti ...

Elenuta23 ma bucur ca sunteti ok, m-am gandit la voi si tare am sperat sa fie totul bine.

Anamaria1979 multumim pentru sfaturi. Ce am observat eu: tot timpul cat am stat la mare am fost ok, insa de pe drumul de intoarcere au inceput din nou sa se umfle picioarele de nu mai incapeau in sandale, o fi fost de la statul in masina, desi drumul n-a fost prea lung. Daca manac mai sarat stiu ce ma steapta dupa, asa ca evit mancarurile sarate in ultima vreme.

23 cu

Mergi la inceput