Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Elena bine ai revenit! m-am gandit la tine..stiam ca mai este o mamica din cluj cu probleme...ce bine ca te-ai linistit! Doamne ajuta in continuare!

Monica tu spune-mi ce nelamurire ai vis a vis de praji si eu citesc de dimineata..acum este ora de nani la mine; te avertizez ca eu inca nu am incercat prajitura, dar am mancat we acesta facuta de mama soacra..mi-a placut (mai ales ca e simplu de facut) si am notat-o;

Sa aveti noapte buuuna!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna seara si de la noi!
Elena bine ai revenit!
Mihaela bine ca sunteti bine nu pot sa-mi imchipui cum a fost.Si eu am avut experienta cu impinsul din spate dar nu eram gravida...La multi ani sotului!
Va doresc o saptamana usoara!

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

elenuta Doamne ce ma bucur. Nu te-a uitat nimeni si mereu ne-am intrebat de tine ce faci si ce face piticutza mica
Ma bucur din suflet pentru vestea buna, este minunat

Dana, ma interesa daca biscuitii trebuie doar de ovaz si la partea cu amestecat cu unt topit.. se refera la unt topit pe foc sau pur si simplu lasat sa se topeasca la temp camerei si amestecat cu el asa ? Sarumana

Si totusi si eu as vrea o veste despre mariaanna Te rog din suflet intra si spune-ne ca sunteti bine

ButterflySim eu tin minte ca a intrat si a spus ca are probleme cu contractii si col scurtat parca si trebuie sa stea la pat. Sper ca este bine si ea

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

elenuta ce veste extraordinara ne-ai dat!!! Cred ca nu stiai daca sa te enervezi pe doctori ca ti-au creat asa emotii sau sa te bucuri de vestile bune. Doamne ajuta sa fii bine si mai departe!

Mihaela vai, prin ce sperietura ai trecut! Bine ca a trecut cu bine. Si eu dupa ce trec peste un mare pericol, mai ales acum in sarcina, imi izbucnesc lacrimile de nu ma pot calma.

Dana astept orice intrebari despre excursia mea la Budapesta.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

elenuta bv, bv, bv!!!!!

mihaela, nici nu vreau sa ma-mi inchipui prin ce ai trecut. Bine ca a fost doar o sperietura. La inceputul anului, adica la vreo 2 zile de la testul pozitiv, cand ne intorceam in Bucuresti de la mama, a avut loc un accident pe sosea nationala chiar in fata noastra. Noi eram prima masina in spate. 3 masini au intrat in coliziune. Nimeni nu a fost ranit din fericire, dar tabloul a fost infiorator si m-am gandit ca puteam fi noi acolo...Nasol!

Eu mi-am convin sotul si am fost la cumparaturi. Pentru bebici evident. M-am mai usurat un pic de banuti , dar am mai taiat cate ceva de pe listuta.
Pupici

28+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi burtici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva
interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara!

Ma gandeam sa va intreb pe unde nasteti...in special pe fetele din Bucuresti...ca as prefera sa aiba loc evenimentul pe langa casa.

Andrutza 28 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Asta pentru ca doctorita mea e si la Polizu si Euroclinic pt nastere. Si nush ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

andra, vezi ca pe prima pagina scrie la unele fete la ce spitale or sa nasca. Eu o sa nasc la Elias. Au mai fost ceva discutii legat de spitalele de stat versus particulare, au fost pareri si pro si contra de ambele parti. Se pare ca spitalele particulare nu pot face mare lucru in caz de probleme, te trimit tot la cele de stat. In schimb esti tratata omeneste, in cele de stat...dupa noroc. Eu n-am avut dileme de genul asta, redau ce am citit si eu pe aici, poate se gaseste cineva sa iti zica mai multe.

28+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Merci mult, Mimika.

Da...stiu ca au mai fost discutii, dar nu am reusit sa le localizez si in plus poate s-a mai schimbat cate ceva. Ma gandeam la un sfat si din partea unora dintre fete care au si ajuns intr-un spital sau in altul la o nastere anterioara.

Mergi la inceput