Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)
Raspunsuri - Pagina 14
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika kiki, tie ti s-a confirmat ca ai 2 baieti? Sau e doar feeling-ul tau? 28+ Alexandru Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti |
KIKI
25+
si
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Ramsan multumesc pentru sfaturi. Am plecat la control, va pup pe toate. + 28 |
Bafta!!!

KIKI
25+
si
laura78nico spune:
| citat din mesajul lui adela2006 buna fetele , de azi-dimineata ma chinui sa va prind din urma eu sunt tot la lucru cu tot medicalul meu oricum era ultima saptamana si mai vin doar maine si gata ![]() acasa nu apuc sa intru pe forum de alexia cum ma asez la calculator cum apare si ea si vrea pe youtube cu bebe sau veronica biaz sper ca esti mai bine ![]() va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 30+ cu razvan andrei POZELE NOASTRE![]() |
Adela subscriu la fel patesc si eu cu Ramona vrea poze si filmulete cu ea si de pe youtube niste chestii haioase cu hamsteri, pisici si cai
Si nu prea stiu cum sa o fac sa uite de calculator
poate are cineva vreo idee?Laura
22+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
mimika spune:
kiki, sa fie cum vrei tu. Dar daca e sa fie asa, deja am fi 3 mamici de gemenuti numai baieti. Poate ne face si Anco vreo surpriza cu 2 baieti. ![]()
28+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
monikus spune:
| citat din mesajul lui mimika kiki, sa fie cum vrei tu. Dar daca e sa fie asa, deja am fi 3 mamici de gemenuti numai baieti. Poate ne face si Anco vreo surpriza cu 2 baieti. 28+ Alexandru Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti |
Si uite asa noroc cu voi ca mai micsoram diferenta dintre nr mare de fete si nr mic de baieti existent pana acum
Monica
21+ cu
selen80 spune:
Liliac, ai fost tare!! eu una nu ma mai intorc la fluieraturi, claxoane, ca stiu ca oricum nu-s pt mine
bine, pe la 4-5 luni de sarcina, cand imi mai puneam un sarafan mai scurt, iar burtica nu prea se vedea, am mai observat si eu priviri....dar acum, cine se mai uita dupa o ratza cu burta pe strada?!
iar legat de inamicul nr 1....ce mai conteaza daca fata isi expusese tot ce avea?! stiti ca la noi este apreciata mai mult goliciunea decat alte calitati ale femeilor....si mai ales pt "pustanii" de 18-20 de ani.....
Anamaria 
!
29+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
monica_dicut spune:
Hihi ce-au aparut fetele. Incep concediile...
Adela,
deja 30 de saptamani. Ai schimbat prefixul... mama ce trece timpul. Acum incepem cu AMR-ul...
Si ca sa fiu in ton cu voi am luat de la piata dovlecei rosii si marar sa fac o mancarica de dovlecei dietetica cu niste copanele la gratar, nah!
Da am mai luat ceva
CHiar aseara ii spuneam sotului ca as manca si el era trist ca n-are de un' sa se duca sa-mi cumpere....
iaste vorba di porumb. Era plin in piata, nu-mi venea sa cred...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui monikus Si uite asa noroc cu voi ca mai micsoram diferenta dintre nr mare de fete si nr mic de baieti existent pana acum |
Mai, eu nu cred in "statistica" asta. Asa se spunea odata...dar cred ca balanta este echilibrata de multa vreme.
Cand am nascut-o pe Andra...au mai avut loc inca 11 nasteri...si noi am fost singura fetita! Acum, daca ne uitam la odisee, sunt mai multi baieti, pe strazi ma uit, predomina baietii...si ca sa inchei apoteotic, cand am vrut sa dau hainele mici ale fetei n-aveam cui ca toti prietenii/cunoscutii au baieti.
Liliana,
Andra-Maria &
cu
22+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
alex25 spune:
Va pup, ma pregatesc sa plec spre casa, sa aveti o zi buna in continuare!
----------------------------------------------
Alexandra
25+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia ... 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui mimika kiki, sa fie cum vrei tu. Dar daca e sa fie asa, deja am fi 3 mamici de gemenuti numai baieti. Poate ne face si Anco vreo surpriza cu 2 baieti. 28+ Alexandru Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti |
Mersi Mimika, eu tot ce imi doresc e sa fie sanatosi, in rest chiar nu a contat nici o clipa daca sunt fete sau baietei.Anco zicea parca la un moment dat ca puiutii ei ar fi fetite.
KIKI
25+
si

de