Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico
Hai sa va mai povestesc ceva sa radeti.
Data trecuta cand am nascut la aprox o ora imi suna telefonul.Stiti cine era? O colega de servici sa ma intrebe dac stiu pe unde se afla un dosar....Eu eram obosita vroiam sa dorm si ei nu ma slabeau deloc..
Laura 22+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Si eu ma astept la asa ceva.

Claucia, sper sa rezisti tentatiilor. Daca mai posteaza cineva vreo 5 retete de tarte.....

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

kiki, tie ti s-a confirmat ca ai 2 baieti? Sau e doar feeling-ul tau?

28+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fiind ora de masa pentru mine (pe care o respect cu sfintenie si in care mananc numai porcarii!!) ma duc sa-mi cumpar...foietaje. La un mom dat aud fluieraturi din spatele meu...un grup de baietasi imi ovationau poponeata si eu ma simteam tare bine Numai ca fac greseala sa ma uit totusi la cei ce pareau a-mi aduce osanale si cand colo ce mi-e dat sa vad?? In urma mea o fatuca de vreo 18-20 ani, pe tocuri de 11,5, cu un maiou decoltat destul de "ambitios" si cu niste pantalonasi scurti-scurti... vreo 2-3 cm sub fese... Ar fi fost frumoasa foc daca n-ar fi fost plina de celulita de la brau pana la glezne. Acum...ce sa inteleg?? Poate ca nici nu este importanta prezenta sau absenta inamicului nostru nr 1.

Moama, uite-asa am picat tocmai din varful plopului

Liliana, Andra-Maria & cu 22+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

AA fetelor vorbeati de Copou si acum m-a apucat melancolia..Va jur ca parca am imaginea in ochi si in acelasi timp parca mi-a venit la nasuc mirosul imbietor de tei.Påna si påsårelile le aud....astea sunt de aici..(påsårelile)

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Fiind ora de masa pentru mine (pe care o respect cu sfintenie si in care mananc numai porcarii!!) ma duc sa-mi cumpar...foietaje. La un mom dat aud fluieraturi din spatele meu...un grup de baietasi imi ovationau poponeata si eu ma simteam tare bine Numai ca fac greseala sa ma uit totusi la cei ce pareau a-mi aduce osanale si cand colo ce mi-e dat sa vad?? In urma mea o fatuca de vreo 18-20 ani, pe tocuri de 11,5, cu un maiou decoltat destul de "ambitios" si cu niste pantalonasi scurti-scurti... vreo 2-3 cm sub fese... Ar fi fost frumoasa foc daca n-ar fi fost plina de celulita de la brau pana la glezne. Acum...ce sa inteleg?? Poate ca nici nu este importanta prezenta sau absenta inamicului nostru nr 1.

Super tare...

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ramsan , liliac eu am facut facultatea in bucuresti. asa mizerabil cum e, l-am iubit. insa acum e cumplit de aglomerat. iasul are un aer aparte, dar mi sep are cam gol cand studentii pleaca.

dar cred ca acum copoul e o splendoare. uff, ce dor mi s-a facut de casa. abia astept sa ajung la bacau. Poate trag o fuga si la iasi...ca frate-miu are licenta acum.
alinus multa sanatate.
clau asa am inceput si eu sp. Sa vad cat ma tine. azi mi-am luat un fel de mancare foarte racoritor...humus cu morcovi...abia astept sa mananc acusi :) observ ca in ziua cand nu bag dulciuri ma simt mult mai bine...asa ca voi incerca sa rezist eroic. pana la urma, e totul in capul nostru!

iulika da, de-abia astept. sa mananc salata de dovlecei si sa nu fac nimik si sa ma duc sa-mi fac manichiura. ca aici niciodata nu ajung si mi-e si frica..asa ca atunci cand ajung acasa la cosmetica...ma simt atat de bine of, parca as sta cu salbaticii, nu printre oameni. dar intotdeauna se gaseste pe ce sa cheltuiesti banii si cosmetica nu e tocmai ieftina aici.

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ramsan multumesc pentru sfaturi. Am plecat la control, va pup pe toate.
+ 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Ramsan multumesc pentru sfaturi. Am plecat la control, va pup pe toate.
+ 28

Bafta sa vii cu vesti bune!

Laura 22+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele , de azi-dimineata ma chinui sa va prind din urma
eu sunt tot la lucru cu tot medicalul meu
oricum era ultima saptamana si mai vin doar maine si gata
acasa nu apuc sa intru pe forum de alexia
cum ma asez la calculator cum apare si ea si vrea pe youtube cu bebe sau veronica

biaz sper ca esti mai bine

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

30+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput