Burtici fericite de septembrie-octombrie (79)
Raspunsuri - Pagina 13
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Hai sa va mai povestesc ceva sa radeti. Data trecuta cand am nascut la aprox o ora imi suna telefonul.Stiti cine era? O colega de servici sa ma intrebe dac stiu pe unde se afla un dosar... .Eu eram obosita vroiam sa dorm si ei nu ma slabeau deloc.. Laura 22+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Si eu ma astept la asa cevaClaucia, sper sa rezisti tentatiilor. Daca mai posteaza cineva vreo 5 retete de tarte.....
Monica
21+ cu
mimika spune:
kiki, tie ti s-a confirmat ca ai 2 baieti? Sau e doar feeling-ul tau?
28+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
liliac1 spune:
Fiind ora de masa pentru mine (pe care o respect cu sfintenie si in care mananc numai porcarii!!) ma duc sa-mi cumpar...foietaje. La un mom dat aud fluieraturi din spatele meu...un grup de baietasi imi ovationau poponeata
si eu ma simteam tare bine
Numai ca fac greseala sa ma uit totusi la cei ce pareau a-mi aduce osanale si cand colo ce mi-e dat sa vad?? In urma mea o fatuca de vreo 18-20 ani, pe tocuri de 11,5, cu un maiou decoltat destul de "ambitios" si cu niste pantalonasi scurti-scurti... vreo 2-3 cm sub fese... Ar fi fost frumoasa foc daca n-ar fi fost plina de celulita de la brau pana la glezne. Acum...ce sa inteleg?? Poate ca nici nu este importanta prezenta sau absenta inamicului nostru nr 1.
Moama, uite-asa am picat tocmai din varful plopului ![]()
Liliana,
Andra-Maria &
cu
22+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Iulika29 spune:
AA fetelor vorbeati de Copou si acum m-a apucat melancolia..Va jur ca parca am imaginea in ochi si in acelasi timp parca mi-a venit la nasuc mirosul imbietor de tei.Påna si påsårelile le aud..
..astea sunt de aici..(påsårelile)![]()
![]()
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Fiind ora de masa pentru mine (pe care o respect cu sfintenie si in care mananc numai porcarii!!) ma duc sa-mi cumpar...foietaje. La un mom dat aud fluieraturi din spatele meu...un grup de baietasi imi ovationau poponeata Moama, uite-asa am picat tocmai din varful plopului Liliana, Andra-Maria & cu 22+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
ramsan , liliac eu am facut facultatea in bucuresti. asa mizerabil cum e, l-am iubit. insa acum e cumplit de aglomerat. iasul are un aer aparte, dar mi sep are cam gol cand studentii pleaca.
dar cred ca acum copoul e o splendoare. uff, ce dor mi s-a facut de casa. abia astept sa ajung la bacau. Poate trag o fuga si la iasi...ca frate-miu are licenta acum.
alinus multa sanatate. 
clau
asa am inceput si eu sp. Sa vad cat ma tine. azi mi-am luat un fel de mancare foarte racoritor...humus cu morcovi...abia astept sa mananc acusi :) observ ca in ziua cand nu bag dulciuri ma simt mult mai bine...asa ca voi incerca sa rezist eroic. pana la urma, e totul in capul nostru!
iulika da, de-abia astept. sa mananc salata de dovlecei si sa nu fac nimik si sa ma duc sa-mi fac manichiura. ca aici niciodata nu ajung si mi-e si frica..asa ca atunci cand ajung acasa la cosmetica...ma simt atat de bine
of, parca as sta cu salbaticii, nu printre oameni. dar intotdeauna se gaseste pe ce sa cheltuiesti banii si cosmetica nu e tocmai ieftina aici.
MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Fiind ora de masa pentru mine (pe care o respect cu sfintenie si in care mananc numai porcarii!!) ma duc sa-mi cumpar...foietaje. La un mom dat aud fluieraturi din spatele meu...un grup de baietasi imi ovationau poponeata Moama, uite-asa am picat tocmai din varful plopului Liliana, Andra-Maria & cu 22+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |

MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
laura78nico spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Ramsan multumesc pentru sfaturi. Am plecat la control, va pup pe toate. + 28 |
Bafta sa vii cu vesti bune!
Laura
22+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
adela2006 spune:
buna fetele , de azi-dimineata ma chinui sa va prind din urma
eu sunt tot la lucru cu tot medicalul meu
oricum era ultima saptamana si mai vin doar maine si gata 
acasa nu apuc sa intru pe forum de alexia
cum ma asez la calculator cum apare si ea si vrea pe youtube cu bebe sau veronica
biaz sper ca esti mai bine 
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
30+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE