Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua fetele!!!!
Este randul meu sa fac cinste ....azi am facut 19 sapt
Va invit la un frappe si o felie pe pizza!!!!!!...as vrea eu!

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

felicitari, acceptam propunerea ta

17+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Felicitari SIMINA , ne bagam si la pizza virtuala/// ca sigur nu face rau nimanui

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

pai virtuala zic si eu...si frappe-ul la fel

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Camy sper ca nu mai esti suparata cu nunta. Eu n-am vrut sa insist, nu mi-am dat seama ca aveai interdictie de la doctor. Am crezut ca ti-ai impus-o singura din precautie.

Doris - eu una n-as veni cu masina atata drum. Mult mai bine cu avionul. Si noi initial vroiam sa mergem in Bulgaria cu masina, dar si pana acolo mi s-a parut prea departe, de Italia nici nu mi-ar trece prin cap. Am ramas cu planuri loco - Mamaia si Poiana Brasov. E absolut suficient.

In alta ordine de idei sunt bucuroasa ca m-au scutit nasii de cheltuielile cele mai mari. Baietelul lor implineste 5 ani in septembrie si ei alt copil nu mai fac (ea are 36 de ani, el 40 si sunt si cam comozi). Asa incat m-am ales cu patut de lemn (mai trebuie sa cumpar doar saltea noua), patut pliabil de voiaj si pentru cand e mai mare scaun de masina nou noutz ca David al lor n-a vrut sa stea in el, scaun de mancat - foarte misto (nici n-am vazut la altii asa misto) si suport pentru cadita de baie.

O sa caut o comoda sa-i pun lucrusoarele in ea si deasupra suportul de infasat (mai mult ca sigur gasesc una sa se potriveasca ca patutul e din lemn bejuliu deschis), saltea la patut si carucior care sa aiba si scoica. Desi si carucior mi-a promis fina-mea ca-mi da unul, dar s-ar putea sa nu-mi placa. Ca ea nu l-a folosit ca l-a cumparat si ulterior a realizat ca nu incape in lift (eu cum stau la casa n-am problema asta).

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua fetele!!!!
Este randul meu sa fac cinste ....azi am facut 19 sapt
Va invit la un frappe si o felie pe pizza!!!!!!...as vrea eu!

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

te-ai dat pe brazda, ai??????
pai eu o sa mananc tot

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mda.....
piciul meu azi a avut meci...mancal-ar mama sa-l mananc de baiat
a miscat cam 5 minute continuu si se vedea bine si prin tricou...am inceput sa-l mangai si tot a miscat
Dragalasul de el..
Sunt foarte fericita..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Simina felicitari si o la o felia de piza ma abonez si eu.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA felicitari pt 19 saptamani. Sa ajungi la 40.

CAMY ce bine ca l-ai simtit pe bebe. Sa nu mananci toata pizza.Macar o guritza as vrea si eu.

Eu am facut supa cu galusti...si au iesit asa pufoase...Va invit la o supica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

si noi avem tot 19 sapt

o duminica placuta

lorelix 19+ sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

'Neata!

Happy Father's Day! pentru cine sarbatoreste.

Simina, felicitari pt cele 19 sapt! La mai mare!

Cami, felicitari pt fotbal! Al meu inca n-a dat nici un semn azi, iar ieri f putin. Cred ca . Sa nu te mangai prea mult pe burta. Mi-a spus o prietena ca asta poate cauza contractii.

Katyuscha, ia-o mai usor cu treaba! Iar cu baia in cada... Stiu ca tu ai zis ca ai facut si in prima sarcina si ti-a fost bine, dar chiar vrei sa risti, mai ales dupa ce nu te-ai simtit asa bine? Ai intrebat si tu doctorul daca e ok? Pt ca vad ca noua celorlalte ni s-a spus ca nu e bine si asta citesc peste tot... Daca o faci cu apa calaie, banuiesc ca e ok. Asa faci? Ai grija de tine si de bebe. Si pune-l pe al tau la treaba!

Va pup si va doresc o duminica placuta!

Laura 19+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

salutare si de la mine eu nu de mult mam trezit si acum citesc din urma fetelor va multumesc ca va faceti griji pt mine

LAURA GARNER fac baie la cada dar nu stau mult si doar daca am chef si asta se intampla odata la ceva timp iar daca fac apa e calie si e numai buna sa te relaxezi 5 in.mie doktorul nu a zis ca nu am voi ba din contra daca ma relaxeaza e ok.numai sa am grija.eu sunt constienta ca prea mult nu e bun nu fac eu cum faceam cu Andrei acum am rarito rau.odata la 2 -3 saptamani cada si in fiecare zi dus(deci zic ca sa nu se creada ca fac o data la 2-3 sapt baie)

vam -cit ma duk sa halesc ceva.

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput