Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi burtici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva
interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,burtici!Vad ca a fost cam liniste pe aici...ma bucur ca nu am avut asa de mult de citit din urma!
Eu am avut ieri examen,am fost in vizita la socri si bunici ;iar azi am fost la nunta..sunt cam obo....dar am intrat sa vad ce mai faceti..
Simina,felicitari pentru cele 19 saptamani si sa ajungi cu bine la capatul celor 40!
Camy..ma bucur pentru tine ,felicitari pt bebe miscacios...si noi am devenit mai activi.
Katyuscha ai grija cu baile in cada
Laura inca nu am auzit ca mangaiatul burtii ar face rau ..mi se pare cam aiurea...e un gest facut din dragoste,asa ca ..nu stiu..

va doresc noapte buna..si vise placute..

miany
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Miany, m-am uitat acum pe net sa gasesc ceva despre treaba cu mangaiatul burtii si n-am gasit. Nici nu prea am rabdare sa caut. O sa o intreb pe prietena mea de ce mi-a zis asa. Ea are gemenei (e aici pe forum) si m-am gandit ca stie ce zice. O sa va spun daca aflu ceva. Si eu m-am mirat (si suparat putin) pt ca si mie imi place sa-l mangai pe bebe. O mai fac, dar nu la fel de des de cand mi-a zis. Acum mai mult tin mana pe burtica si vorbesc cu el, in loc s-o si misc.

Laura 19+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

eu am citit ca atunci cand mangai burtica bebe simte si se lipeste de uter ...aproape de mana noastra
...nu provoaca nici o contractie...atunci cand am contractii si ma mangai de multe ori burtica devine moale....

Azi vine mami a mea si sta la mine cateva zile..
A fost in Olanda...si stiu ca-mi aduce ceva frumos ..si banii pt materialele de constructii
...asa ca de maine merg sa cumpar materialele...si saptamana asta sa inceapa dezmatul (adica demolarea)...si cand ma gandesc ca este tot apartamentul ...ma cam apuca nervii..stiu ca nu o sa terminam pt ca schimbam tot...dam faianta, gresie jos...si pun tot...in bucatarie...ghiuveta noua, marmura, parghet, zugraveala, usa, fereastra...la fel in toata casa...usi, ferestre, parchet, zugraveala, wc schimbat, cada...tot...punem cabina de dus..
Sper sa terminam pana vine bebe...Doamne Ajuta..
Avem doar o camera facuta din tot apartamentul...asa ca restul...un ditamai hol, 2 bai, bucatarie, balcon si inca 2 camere intra la "gatit"
Sper din inima sa reusim pana apare bebe...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata tuturor, o saptamana cat mai buna va doresc.

Eu ma plang de „prajeala" - a se vedea bronzata ca tractoristul. Ieri a plecat la pescuit cu iubitul meu. El pescuia, eu citeam. Apoi a veni si sora cu nepotica. Cea din urma nu prefera sa stea la umbra ci sa se plimbe cu Mia (adica eu). Asa ca m-a prins soarele si s-a razbunat ca l-am ferit pana acum. Si ma ustura de mama mama .... .

Poate sa-mi dea si mie cineva reteta de paste carbonara? Ca asta vreau sa gatesc diseara, desi viitoarei soacre nu-i plac spaghetele.

Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata burtici

azi merg sa iau rezultatele la TT. Care nu prea cred ca nu sunt bune . mai am ceva treaba prin oras.... dar su nt foarte bucuroasa ca azi e racoare in Iasi. Sunt nori pe cer... ii adooooor

O zi frumoasa si o saptamana plina de vesti bune.... si bebei miscareti ( poate il simt si eu pe al meu, ca burtica nu se vede.... pe bebe nu-l simt... si-mi vine sa ma mut la ecograf)

16+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Paste Carbonara

Timp de preparare:
30 min (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 punga paste 400 g, 300 g kaiser, costita sau sunculita taraneasca, 3 oua, 300 g parmezan, un cubulet de unt (pentru prajit), delikat, busuioc

Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust.

Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in unt.

Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc.

Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra [b]

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
noi sambata si duminica nici n-am mai deschis calculatorul macar. a fost si foarte cald si am si fost plecati aproape tot timpul, iar cat am stat acasa am dormit sau am facut diverse treburi...

cristinna - LA MULTI ANI!
desi nu ne-a mai vizitat de mult, poate ne citeste.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Cristinna

La multi ani, sa fii sanatoasa, sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate, fericire, o nastere super usoara si un copilas sanatos!

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

cred ca de maine nu o sa mai scriu atat de des......am vb cu nenea zugravu' si maine dimineata la 8:00 este aici ..prima data mergem impreuna sa cumparam materialele..si gata

Sunt in extaz

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput