Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu am fost azi la eco si bebe are 297gr, ceea ce mi se pare ca e cam micutz, fata de ultimile masuratori, adica acum e in grafic si doar cu 1 zi mai mare, fata de data trecuta unde deja era cu o saptamana mai maricel. Ecografia a fost destul de dificila, bebe stand cu capul in jos, chiar f in jos, se pare in schimb ca am o verste buna si anume ca au disparut chisturile de plex coroid.

Am vazut ca sa discutat spitalele private si de cele de stat. Eu una, in cazul exemplului pe care l-ai dat Camy_pus este daor in caz izolat si nu se compara cu greselile care se intampla zilnic intr-un spital de stat. Faptul ca ai nascut intr-o clinica privata si nu intr-un spital intradevar ti-ai asumat un risc, dar o clinica nu o poti compara cu un spital, iar faptul da dintr-o droaie de ecografii pe care le-ai facut nimeni nu a vazut ca bebe are probleme si prin urmare mi se pare ca toti au fost niste idioti si din pacate tu si copilul tau a-ti fost niste victime.....dar nu se poate generaliza......iar din punctul meu de vedere pot sa pun pariu cu tine ca in sistemul privat se produc cu mult mai putine erori fata de sistemul de stat. Eu am nascut prima oara la Euroclinic si o s ao fac si a doua oara cu aceeasi incredere

Betty78 19+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

IONELAMARIA nu esti singura: esti cu bebitza si cu DD.

KATY poate ar fi bine sa ii spui medicului tau ca ti se intareste burtica. Sa nu ai contractii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laura merci de sustinere. Cand o sa plece atunci sa vedeti voi stari aiurea...dar sper sa fiti tot pe aproape si sa ne sustinem unele pe altele.
la toata lumea si plec si eu sa mai pove putin cu mama ca maine dimi pleaca si dupa aia la .
Noapte buna sau spor la treaba! (dupa caz)

Ramona,
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Noapte buna si de la noi. Margam sa . la burtici si la bebici.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Scuza-ti graba, era "mergem". Din nou .

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LIDIA74 am sunat doktorul si nu avrut sa vb cu mine ca era okupata si asistenta mia zis sa ma duk la doktorul de familie sau la o clinica fara programare.deci iti dai seama

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

BUNA fetele din nou ce mai faceti cele care nu dormiti dar cred ca cu siguranta toate.
eu nu stiu ce se intampla ca nu ma simt cam bine ma doare un pik burta bebe ma apasa in jos cam tare si ma ustura operatia de cezariana inauntru si imi curge un lichid gelatinos alb in cantitate mika.si bebe e cam agitat.nu stiu ce se intampla.imi este cam frika sincera sa fiu.mie si frika sa ma duk la spital deci nu este o durere insuportabila numai ca ma apasa rau si ma ustura operatia.

ma gandeam ca poate creste bebe si mi se intinde piele.nu mai stiu la ce sa ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Katyuscha, probabil ca e ce zici, se intind ligamentele si de-aia te doare, mai ales ca ai cezariana, dar daca esti asa speriata mai bine mergi la un control de urgenta. Nu-ti face bine sa stai asa cu frica. E normal sa avem scurgeri mai abundente acum, dar poate n-ar fi rau sa controlezi la doctor. Si eu sunt un pic mai stresata azi ca nu-l prea simt pe bebe, dar sigur e bine, probabil el se misca de zor, dar loveste in interior si nu simt. Ai grija de voi!

Laura 19+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

salut gagici ce mai faceti?cum va sunt burticile?

eu tokmai ce am terminat de facut curatenie in casa ma odihnesc un pik ca ma doare burta si ma duk sa ii fac baita lui Andrei dupa care fac si eu o baie la cada sa ma relaxez un pik si dupa aceea ladar mai pana akolo.ca maine am musafiri si o sa fiu iarasi in picioare fa mancare,regateste ce mai e si mai fa si pe plac musafirilor ca na e prima data cand vin la mine dar e fain cand vine cineva in vizita imi plac mult vizitelor numai ca nu prea imi place ca tre tot timpul numai eu sa le fac pe toatecine ma pus sa ma marit offff..........GLUMEAM. dar stiti cum e orice gluma este si un adevvar

vam-cit ma duk la treaba iarasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata..
am dormit ca cizma de aseara de la ora 22 pana acum..
Dar ma simt bine acum...mmmmmm...imi face foarte bine somnicul mie..se pare ca si lui bebe la fel...ca sta asa de cumintel

La prima sarcina..si sotul meu a fost plecat..si avea multa treaba acolo..dar eu asa de tare m-am enervat la un moment dat..ca l-am amenintat i-am spus ca-mi fac bagajele si plec daca in 2 zile nu vine...si a venit...i-a zis soacra ca nu glumesc..
Chiar nu glumeam..pt ca el a plecat cu o echipa la montaj in Franta si s-au lungit treburile..si a trebuit sa stea mai mult
eu aveam probleme cu sarcina..o tineam ba acasa, ba in spital..cat eram acasa stateam la soacra ca abia ne cumparasem apartamenul...firma mergea si nu prea ...si gata...am rabufnit..
Asa repede a venit Pustache al meu ca nici nu va vine sa credeti.. sambata l-am amenintat ca plec..si luni era acasa..

De atunci nu a mai plecat pentru mai mult de o saptamana.
Si nici el nu mai vrea sa mai plece..a zis ca decat sa stea acolo stresat (din cauza mea ) mai bine pune pe altcineva in locul lui

Si am scapat..dar ma rog, norocul nostru a fost si este ca firma este a sotului meu...nu lucreaza la cineva..ca in situatia aia..ar f fost destul de urat probabil.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput