Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

MULTUMESC MULT PT RASPUNSURI DRAGUTELE MELE

eu am burtica (bebe)pozitionat jos cum azis si SIMINA-KIM deasupra "randunicii" si poate da domnul si o sa am si eu fetita dar cum vrea Domnul.cand eram cu Andrei insarcinata a fost sus sub piept si acum fac un pik diferenta si poate o iesi si o diferenta

CAMY de ce zici ca sunt o scumpika?ce am facut de sunt.mama ce m-am rusinatam facut ceva frumos zii ca sa mai fac ca sa mai primesc asa complimente frumoase

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Eu sunt de 14 ani in Italia si in fiecare an in vacanta am venit cu masina, doar daca veneam iarna ptr. Craciun si Revelion veneam cu avionul. Da nu-i usor ca eu dupa ce ajungeam acasa o saptamana nu ma mai atingeam de masina, ma lua cu greta numai cand o vedeam dar trebuie sa spun ca tot drumul pana acasa ma opream doar ptr. pisu si mancare, nici nu dormeam. Acum daca merg cu masina am de gand sa fac pauze din 2 in 2 ore si noaptea sa dorm pe undeva. O iau incet ca nu ma grabesc de data asta. Normal ca nu vreau sa-i fac rau lui BB. Si daca dr. zice ca nu atunci ma supun si merg cu avionul.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

SIMINA miai facut pofta vreau si eu ma duk sa imi fac dar nu azica azi am alt meniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Va pupacesc mai fetele...merg la

Katy....asa esti tu...scumpica

Noapte buna!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

sincera sa fiu nu am chef sa fac nimik dar na tre sa fac sa vada oamnenii cas gospodina........de nu ami pot ma cam doare burta si ma apasa in jos tot timpul si mi se cam intareste burta astea ce sunt contractii sau e normal?parca as fi la primul copil dar cu Andre nu am avut asa.nici nu am simtit ca am fost gravida doar dupa cezariana miam dat seama ca m fost ca ma durea

Katy, mie ce spui tu imi suna a contractii.... ar trebui sa te odihnesti putin... eu stiu? ai grija de voi. Fetele cu mai multa experienta in domeniu.... dati voi un raspuns mai exact si la intrebarea asta

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Eu am inceput sa fac 13-14 ... acum imi spun... mai e putin si vine acasa sotul... acum ma uit in calendar si pare asa mult....
Ma bag si eu in pat.... singura .... de fapt nu mai sunt singura.... nu?dorm cu bebe mic

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

v-am spus eu ca fac 13-14... acum sunt singura... acum sunt cu bebe... acum vine sotul... acum nu mai vine.... uffffffffffff de unde oi fi luat starea asta? mai bine ma bag la somn... poate maine voi fi in alte stare

16+
bebe creste

Mergi la inceput

CAMY si tu esti o SCUMPIKA toate sunteti scumpe

IONELAMARIA multumesc pt raspuns e cam rau eci tre sa mai anulez din ce miam pus in cap sa fac.

noapte buna la fetele care merg la

siiiiiii........... dati un pupik la bebika al vostru mikut

si eu cu cine mai vb ???????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

ionelamaria tu esti stresata ca nu mai vine odata acasa, eu is stresata ca trebuie sa plece si nici nu o sa fie aici sa-si vada bebelul cand se va naste...
Si ma apuca asa niste crize cateodata de nici mie nu-mi vine sa cred, dar tot nu ma pot controla. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa raman singura. Pardon, cu soacra (mai bine de ramaneam singura de tot).
Cumva sper sa gasesc puterea sa trec peste si sa ma gandesc doar la bebelul ce va veni si impreuna sa-l asteptam pe tati.

Ramona,
20+

Mergi la inceput

IONELAMARIA SI RAMONA COPOT va cred scumpelor si imi pare rau pt voi stiu prin ce treceti ca am trecut si eu la fel cand imi aduk aminte ma apuca plansul cand a plecat nea lasat pe amandoi in usa plangand Andrei avea 1 luna jumate si abia neam reunit de tot dupa 7 luni jumate nenorocite prin cate am trecut of Doamnei ii ziceam in fiecare zi ce face asta mik si fiecare zambet si fiecare pipi si treaba mare era cu totul la curent. ce sa va zic sa fiti tari si o sa treceti si peste asta.

sincer va sustin si FITI TARI pentru voi si in primul rand pt puiutul care va veni curand.

Mergi la inceput