Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Am schimbat si semnatura.
PS Legat de mangaiatul burticii: si la sarcina cu David si acum ,de cate ori mangaiam burtica eu sau Calin (sotul) simteam contractii , dar nu erau dureroase. Dr mi-a zis ca e din cauza ca bb simte si se lipeste de peretele uterului acolo unde e mana...insa nu mi-a zis nimic de faptul ca e periculos sau nu. Eu la sarcina asta am simtit miscarile de pe la 15 saptamani, fata de 20 cu David, insa sunt mai rare, chiar si acum, insa avand in vedere ca eu sunt destul de lata in bazin si fetitza are muuuult loc de zbenguiala, nu-mi fac probleme..inca
Va

Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 19+ Nora

Mergi la inceput

Ramonika, scumpa mea...scuzeeeee si multumesccccc.Esti o scumpa. Neuronii de 35 de ani sunt de vina.

Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 19+ Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

La Multi Ani! Cristinna
Sa fii snatoasa si saptamani frumoase si usoare pana la nasterea bebelusei. Esti printre fericitele castigatoare a unei super perechi de bebelusi : fata si baiat. felicitari si pentru aceasta realizare

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Dragele mele, am reusit sa intru si eu in album, am vazut pozele, sunteti incredibil de frumoase si radiati de fericire.

Am incarcat si eu cateva poze, asa vom avea ocazia sa ne reprezentam si fetele cand vorbim pe forum.

Citeam despre fetele ai caror soti fie au fost plecati fie tocmai pleaca si voiam sa va spun ca, oricat de greu ar fi, totusi voi aveti macar mangaierea ca la un moment dat cel pe care il iubiti va veni alaturi de voi. Eu si fetita mea nu avem aceasta mangaiere. nu vreau sa par patetica si sper sa nu ma judecati, dar ma apuca asa o jale uneori cand citesc cum sotii vostri va rasfata si alearga sa va ajute atunci cand aveti nevoie si eu...

Dar nu imi pierd speranta ca vor veni vremuri mai bune si pentru mine si bebelina mea.

Va pup cu drag

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LACRAMIOARA ce dulcica esti...ti-am vazut pozele...
Cred ca iti este greu singura dar sunt sigura ca o sa rasara Soarele si pt tine...Te pupic si numai bine iti (va) doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lacramioara te inteleg ca ti-e greu... dar trebuie sa fii optimista. Si sotul meu e mai mult plecat... in fapt va fi langa mine urmatoarele 2 luni... adica in trim 2 cand e mai usor.... dar asta e... vb doar putin la telefon... si in rest... stau singura... nici mama nu poate sa vina pe la minje... ii e foarte greu... si te inteleg... dar stii cum e: tot ce nu ne omoara ne intareste... ai sa vezi ca... fetita ta iti va da puterea sa mergi mai departe cu optimism...

LA MULTI ANI, CRISTINNA!!!! sa fiti sanatosi, tu si intreaga familie!

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

La multi ani,Cristinna! Sa fii sanatoasa si fericita!O sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!

miany
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Am schimbat si noi semnatura ,asa ca cinsteeee..la toata lumea!!

miany
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Lidia, Ionela, va multumesc mult pentru incurajari, chiar am nevoie de ele.

Sunt o persoana foarte optimista de felul meu, totusi in situatia data sprilinul vostru este nepretuit.

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Multumesc fetelor din suflet, sunteti niste scumpe.
Da Simona, deocamdata pot zice sunt foarte norocoasa sa am o super pereche de copilasi, sper doar sa nu am surprize si din Nora sa iasa Raul

Cristinna mami de
David Cristian 25.01.2007 si 19+ Nora

Mergi la inceput