Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Si la mine are acelasi efect, deocamdata, mangaierea burtii. Cand simt pe bebe ca misca pun mana acolo si se opreste imediat. Ramona, 21+ ![]() |
]
copilasii la 2 de saptamani..incep sa auda, sa miroase, sa simta dulce sau amar...sa faca diferenta intre zi si noapte...
asa ca ei simt atingerea...si se lipesc de uter si se lasa mangaiati..
o sa vedeti dupa nastere ce minunat va fi cand copilasul vostru..asa mic cum este el...in momentul cand il luati VOI in brate...o sa va recunoasca imediat si nu o sa mai planga..
Credeti-ma ca citisem asta..dar cand am trait-o..am ramas inmarmurita..
Copii va cunosc atat de bine...iar mangaierile voastre nu au cum sa le faca rau...
Se spune ca un copil ca sa traiasca frumos..pe langa mancare are nevoi doar de IUBIRE!!...copii simt iubirea noastra fata de ei...
..si astea nu le spun din ce am citit...ci din ce am trait fetelor!
Mangaiati-va copilasii...sa nu va fie teama de asta...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
ma scuzati..am vrut sa scriu ca copilasii la 20 de saptamani simt asta..
..am gresit eu mai sus...va rog sa ma iertati 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
RamonaCopot spune:
Si pe mine ma dispera chestia asta cu cezariana, ca daca prima data ai nascut cu cezariana e musai si dupa aia la fel. Si am mai auzit si ca doar doua sarcini ai voie
.
Maica-mea l-a nascut pe fratele meu cel mare prin cezariana, iar apoi au mai urmat trei nasteri normale (eu ultima). Si nu a patit nimic nici mama si nici noi. Cred ca este vorba doar despre comoditatea doctorilor acum.
Ramona,
21+ 
myrella_21 spune:
Fetele...sper sa fiti bine si sa ne intalnim cu bine si peste 2 saptamani pentru ca eu plec in concediu medical 2 saptamani...
mi-am luat medical pentru problema aceea de la ochi pe care v-am zis ca mi-au descoperit-o ....nu am voie la calculator si eu la servici numai asta fac si atunci degeaba vin daca nu pot lucra nimic....
sarcina usoara va doresc 

17+
poze 
dymomo77 spune:
Eu am auzit chestia asta cu mangaiatul burticii si de la medicii tineri

Ca stateam intinsa in pat cu mana pe burtik si cand venea medicul de garda incepea teoria...
20+
dana n. spune:
Ai mai fetelor, cum sa fie periculos sa mangaiem burtica? Eu acum adorm numai asa, mangaind-o.
Intr-o seara cand a pus si tati mana, sa vedeti ce a inceput sa se agite... comunica cu el. Asa frumos a fost...
Acum plec la medic ptr eco morfologica.![]()
Va pup!
------------------------
20+ 
Albume foto
simona9999 spune:
Buna fetelor!
Iata ne reauzim, cu mine dupa un weekend in care am fost cam agitati: am avut hartii de pregatit, pt control de la Garda.Sper sa iasa ok.
felicitari Simina pt inca o sapt
, bem si mancam in cinstea ta si a celorlalte fete care mai adauga inca o sapt. Noi facem 20 maine
rgagapie, sa o stapaniti sanatosi si pe masina cea noua, si nu uitati sa o udati !

Camy , mult succes la renovari, spor si rabdare de otel. Sper sa nimeresti meseriasi harnici si care fac treaba buna, ca la noi in Rom parca au ramas numai din cei care nu prea se pricep, sau carora le place sa se lungeasca. treb sa stai tot timpul dupa ei....dar dc tu esti in conced, si pari mana de sef, cred ca o sa-i strunesti bine!
.
am citit si eu ce spuneati voi de mangaiatul burticii, si mai ca nu stiam ce sa cred , mai ales ca de abia am inceput sa miscam mai bine, si intr-adevar parca asa incercam sa comunicam.... gesturi involuntare la inceput, caci duci mana la burtica, doar gandidu-te ca acolo e 
Katyuscha21, esti bine, cum te mai simti? cam obositor cateodata cu pregatirile, si eu am avut in weekend si musafiri, dar a fost super ca am mancat din farfurioare de plastic si am baut tot din pah de plastic. asa ca am strans ft repede masa
. felicitari inca o data pt cine le-a inventat
Pupici la toate burticile.... 90????

19+ 
Cristinna spune:
Hello girls
In primul rand multumesc fetelor "camy si pirelia" pentru urarile de la multi ani
. Sincera sa fiu nu ma asteptam la asta, cu atat mai mult cu cat "activitatea mea" in ultimul timp pe forum este doar de citit. Multumesc inca o data
.
Doresc si eu tututror fetelor care s-au nascut in luna iunie sa aiba ceea mai fericita zi de nastere din viata lor , sanatate , implinire si multa iubire alaturi de sotii si puiutii lor
.
Sa stiti ca nu v-am parasit de tot, ba din contra va citesc zilnic....cu scrisul stau mai prost..dar sunt la curent cam cu toate evenimentele
.
In alta ordine de idei, am facut si eu DT si TT care au iesit bune,multumesc lui DD. Am avut emotii cumplite desi nu a trebuit sa astept rezultatul decat vreo 6 ore, fata de 2 saptamani cat aud ca unele din voi au de indurat pana la aflarea rezultatului.
Se pare ca vom avea o
pe care o va chema Nora
si suntem tare fericiti, asta avand in vedere ca noi mai avem un baietel David de 2 ani si 5 luni care ne lumineaza viata in fiecare zi
.
Va multumesc in ca o data fetelor
si va doresc tot ce e mai bun pe lumea asta
.
O sa incerc sa fiu si eu un pic mai activa cu scrisul de acum... va 

pe toate!
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si
19+
Ramonika spune:
cristinna - si eu ti-am urat la multi ani ![]()
felicitari pt.
te asteptam mai des sa ne scrii!
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki