FIV 231
Raspunsuri - Pagina 16
simona2 spune:
Iti inteleg nerabdarea, Ellanik...dar ma tem ca e mult prea devreme sa te gandesti la eco...eu am 10 zile de la beta pozitiv si tot era mic mic mic.
Dr. meu m-a chemat abia pentru joia viitoare la prima eco (ar fi cam 6.5 saptamani atunci)..dar eu n-am rezistat si m-am dus la o alta clinica azi... eram prea tensionata..voiam sa vad cu ochii mei ca e acolo unde trebuie, desi stiam ca nu o sa vad mare lucru.
5+
simona2 spune:
Ca sa fiu putin mai clara, Ellanik..azi sunt 22 de zile de la embriotransfer, embrionul are mai putin de 1 mm de nu s-a vazut, saculetul are 7.8 mm. Un piculet de rabdare, sigur va fi bine
5+
catalina2307 spune:
ellanik , simona - sa va ajute Dumnezeu si sa fie bine pana la sfarsit.![]()
coltul meu de rai
ellanik spune:
Catalina 
asa sa fie !
Maria08

Va doresc si eu voua acelasi lucru!Doamne ajuta!
Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
anka_daria77 spune:
Iana, Husky, Dana si toate celelalte fete inimoase de aici va multumesc pt toata sustinerea. Din pacate la mine s-a terminat aici. Nu stiu cand si daca v-a mai fi un urmator FIV. Va doresc din inima la toate celelalte fete sa va indepliniti visele.
iana_mari spune:
OFF,ANKA imi pare tare rau
Acum nu poti sa te gandesti la urmatorul,dar iti vei reveni si vei face fiv-ul norocos pt. ca meriti sa fii mamica.
iana
7+ 

ingeras26a spune:
Anka_Daria, imi pare tare, tare rau...suntem multe care am trecut prin aceasta deceptie. trebuie sa ne ridicam si sa o luam de la capat. in momentul in care vei fi insarcinata si vei naste, vei vedea ca tot ceea ce s-a intamplat rau in viatza ta de pana atunci, toate deceptiile si supararile se vor sterge ca prin minune din memorie...
Ellanik, ti-am spus eu? felicitari inca o data! 

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ellanik spune:
Anka_daria imi pare rau sincer.
Ingeras
Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
frank spune:
ELLANIK NICI NU STII CAT MA BUCUR! extraordinar! dupa rezultatul de la bhcg o sa-ti dai seama si de cati puiuti ai. eu zic k 2! alte pareri?? ![]()
pup fetele!
anka imi pare tare rau! din pacate stiu ce simti!