FIV 231

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimi_m

Felicitari tuturor burticilor
Iana_Mari ce tratament de sustinere ai facut ? am citit din urma dar nu am reusit sa-l gasesc .
Eu in septembrie intru in focuri si m-am asigurat cu ceva stoc de progesteron injectabil...

de unde ai reusit sa faci rost de progesteron injectabil?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ellanik, sa fie primit eu primesc orice mi se da

Ioana, blondina draguta! m-am intors din concediu si deja sufar, ca nu o sa mai am parte pana la sfarsitul verii dar mi-am tarat cu stoicism piciorul dupa mine, desi in prima zi se facuse cat bolovanul. asa ca l-am rugat pe un chelner sa-mi produca niste frunze de varza, ca cica ar fi bune. si pt ca dl stia ca ceapa e buna, le-am pus pe amandoua, asa ca mi-a iesit tocanita de picior... Acum insa pot sa calc, desi nu sunt o caprioara inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HUSKI activeaza PM si-ti explic.
Pe mine m-a invatat Moniland.
Trebuie sa intri la profil personal apoi la option+si vezi semnatura.
Scrii in acel cadran numele sau ce vrei tu apoi semnul 7+.
Astept sa vad .Scrii in paranteza [....]

iana

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fireyes suntem bine. Ne-am speriat putin ca piticilor li se facuse chef de iesit afara dar pana la urma i-am convins ca e bine sa mai stea putin in burtica. Stau numai in pat si nr zilele ramase pana la marea intalnire. Oricum suntem obisnuiti cu emotiile. Toata sarcina a fost o adevarata aventura dar chiar si asa este minunat.

Imi doresc din suflet sa simtiti si voi miracolul maternitatii si asta cat mai curand posibil. va tin pumnii stransi sa reusiti toate.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

fetelor, voi de cand ati inceput sa luati Medrol, si cat timp ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Imi doresc din suflet sa simtiti si voi miracolul maternitatii si asta cat mai curand posibil. va tin pumnii stransi sa reusiti toate.

Da,da,da, si eu imi doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankflor spune:

Multumesc Simonia si Mihaele, si nu este nici o problema ca nu a mai raspuns nimeni, poate celelalte fete nu au avut nevoie de analize in zilele de week-end.

Va pup pe toate toate si va orez o zi cat se poate de frumoasa!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu azi am repetat testul de urina si a doua liniuta a iesit claaaarrrr.Maine fac beta.Doamne ce fericire!!!

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Bravo Ellanik! Doamne ajuta sa fie totul perfect!!

Noi avem 5.4 saptamani azi, am facut prima ecografie si se pare ca vom avea un singur bebe. Totul e ok, mai mergem saptamana viitoare sa vedem mai mult...embrionul era prea mic azi si am vazut doar saculetul.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Simona felicitari pentru bebe.Eu ma gandeam sa fac programarea pt eco pt sapt cealalta dar ...as fi vrut mai repede.Daca zici ca nu se vede nimic...Nu stiu ce sa fac.Adica ...maine fac beta dar deja ma gandesc sa fac eco.Sunt foarte curioasa sa vad cati s-au prins.

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput