Cele 7 noi minuni ale lumii

Cele 7 noi minuni ale lumii | Autor: Annie80

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca stiti , sau nu, www.new7wonders.com/nature/en/index/" target="_blank">Cele 7 noi minuni Si romania participa cu www.new7wonders.com/nature/en/nominees/europe/c/RetezatNationalParkNationalPark/" target="_blank">Parcul retezat si cu Dunarea (alaturi de celelalte tari)

Sa fim alaturi de frumusetiile tarii, spor la vot.

Scuze , daca s-a mai discutat despre!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

S-a mai discutat dar tot nu s-a-nteles ca frumusetea nu se voteaza dupa nationalitate, sau ca Retezatul sau Dunarea nu sunt mai cu motz printre alte cateva sute sau chiar mii de locuri la fel de frumoase din Romania, sau ca aceste pseudoconcursuri n-au nici finalitate, nici obiectivitate.

Daca ar vota chinezii in masa s-ar alege orezul praful de acest top. De altfel, in librariile noastre sunt cateva carti pe tema minunilor: 100 de minuni ale lumii, 70 de minuni ale arhitecturii, Marile minuni ale naturii etc. Printre ele si cartea www.librarie.net/carte.php?id=89110&nia=593" target="_blank">100 de minuni ale Chinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns troll-hey spune:

Parcul National Retezat este fabulos, dar pentru a fi o adevarata minune ii mai lipsesc vreo mie de vile si trei hoteluri. Poate se ocupa vreun consiliu judetean de carenta aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui troll-hey
Parcul National Retezat este fabulos, dar pentru a fi o adevarata minune ii mai lipsesc vreo mie de vile si trei hoteluri. Poate se ocupa vreun consiliu judetean de carenta aceasta.

Vilele si hotelurile sunt reteta ideala pentru distrugerea unui parc natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

uite ca la chinezi nu m-am gandit

oricum ai 7 minuni de votat , la alegere si sunt o gramada de minunatii, pt a vota

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns troll-hey spune:

Capcaune, eu am vorbit la misto, ca orice troll respectabil. Dar tare mi-e teama ca sint premonitoriu. Am atatea exemple montane la indemana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Nu vad de ce nu am vota , ipotetic vorbind, frumusetile naturii (nominalizate) din Romania; fac pariu ca marea majoritate din cei care voteaza o fac in scopul intrarii tarii lor in top 7, nu neaparata ca muntii/lacurile etc lor sunt mai motzate.
E un mod de a promova pozitiv imaginea unei tari si implicit un mod de a sprijini turismul.
Ceea ce ma aduce la: eu nu votez. E nevoie de rauri de turisti in Retezat si in Delta? Ce nu e cunoscut e bine protejat. Parerea mea.
Plus ca nu cunosc celelalte nominalizari, din cate am vazutin poze, toate-s spectaculoase si deosebite.
Hmmm... e un fel de "da io cu cine votez?"

Mami de pisicuta (28.06.2006)

Mergi la inceput