Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou................
la multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!!!! chiar avem copii mari!!!!maine-poimaine se duc la facultate.......

eu popun "ziua imbratzisharii de grup la Strumfii de 2 ani"!!!!!! ce ziceti? ar trebui sa facem propuneri, cine pe cine sa ia in brate si sa-si dea un pupic. facem propuneri si le supunem la vot.........uite de exemplu, azi eu le-as vrea imbratzishate pe kali si pe oanamada!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

alina.a, abia astept sa vad poze de la petrecere.......calatorie placuta celor care au plecat, sau pleaca in voiaj....sa aveti vreme buna si vant din pupa. si apropos de pupa.....musso n-a mai aparut. o fi plecat la turci???????????
cu spalatul pe dinti, n-am probleme, in sensul ca e cooperant. problema e ca mai uit eu.........il spal in special seara ca dimineata nu sunt acasa cand se trezeste el si nu i-am mai trasat sarcina soacrei.
eu iar am o stare din aia de kko...........nush ce pana mea mi s-a pus asa pata!
va poop si va doresc un vikend minunat..........

Mergi la inceput

..si la multi ani pt Loredana........ vecina mea de cartier..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Elisa, Arina si Maria Sa cresteti mari, sanatoase, voioase si norocoase.

Pe mine ma apuca plansul cand imi dau seama cat timp a trecut si mai ales cat de repede a trecut.

Apropo de subiectul zilei, spalatul pe dinti, Tudor sta la spalat pe dinti pentru ca mami il spala pe dinti ca sa ii dea microbii jos de pe dintisori. Si cum stie ca microbii ii fac bubita...sta cu gura deschisa si din cand in cand ne oprim ca sa inghita pasta de dinti din gurita si sa imi spuna ca microbii se duc jos, si imi si arata cu degetelul podeaua. Si la sfarsit:
-gata mami, nu mai e nici un microb
- niu niu (adica unu unu)
- mai e un microb mami?
- da da
- unde mami? ia sa vad?
- .... arata cu degetul in gurita

Si nu in ultimul rand multa sanatate strumfilor bolnavi

Alina

Creatiile mele

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut!
incep prin a ura "la multi ani!" "surioarelor" elisa si arina. sa aveti o viata frumoasa si lipsita de griji si probleme, pe cat de greu v-a fost inceputul. si sa stiti...aveti niste mame de exceptie, niste eroine si niste luptatoare!
"la multi ani!" de asemeni, maria.
anto, multumesc de PM. imi pare tare rau ca victor se simte rau in continuare. si ca o consolare, nici denis nu se spala pe dinti, nici macar o data la 2 zile. el singur deloc, eu, cu lupte si urlete din partea lui, il spal cu forta cam de 2 ori pe saptamana. ce sa le facem? asteptam ziua in care vor intelege singuri ca e bine sa se spele pe dinti. deocamdata nu vad nimic in neregula la dintii lui.
si tot despre noi....am trecut pe antibiotic; ieri, dupa ce v-am scris m-am dus la el ca se trezise si avea febra - i-am dat nurofen si m-am decis sa-i dau si antibiotic. sera la 6 avea din nou febra, ii dau panadol, nu scade. am intrat boale - nu n-a intamplat niciodata sa nu-i scada febra la antitermice. inainte de culcare i-am pus un supozitor cu paracetamol, cu multe plansete, desigur. la 1 noaptea cand a sunat ceasul pt antib. el ardea . m-a luat groaza. i-am dat cu forta antibiotic si nurofen, ca nu vroia, s-a inecat, saracul, ii venea sa vomite si mie sa plang ca-l chinui asa si ca din cauza mea, ca nu i-am dat antibioticul la timp, acum s-a agravat. deja ma vedeam la spital cu el, cu injectii si certata de toti ca ma cred doctor. insa, slava Domnului pana dimineata nu a mai facut. eu mai mult n-am dormit, mi=am pus ceasul din 2 in 2 ore sa-l verific dar ma trezeam mereu inainte.
parca dimineata era un pic caldut si i-am dat tot nurofen. acum doarme si pare ok. are din nou scaune moi, cu mucus mult...de fapt sunt mucii pe care nu sta sa-i aspir si flegma din gat care unde sa se duca si ele decat in pampers?
tare-i greu sa fii mama, cate griji si cate probleme...
ar tebui sa fac si ceva de mancare dar n-am nici un chef si nici nu-mi sta mintea acolo, ca sa ma gandesc ce sa mai fac...n-am nici o idee!
micky...mai las-o incolo de kko...bucura-te ca sunteti sanatosi si e frumos afara.

hai, va las! sanatate multa va doresc si o zi frumoasa!

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mychy....hai ma..lasa starea de kko ...e frumos afara, soarele straluceste pe cer...e sambata....avem puiuti mari, e chiar frumos!
Uite ca sa vezi ca fac orice pentru tine...ma imbratisez si cu Karligutza daca asta te face sa zambesti!
Acum pe bune...eu chiar nu am nimic cu ea...de fapt eu nu antipatizez pe cineva de la noi de aici de la strumfi (pe forum, da, am "cativa clienti" pe care nu-i pot inghiti nici cu un pahar mare de apa)...aici toate imi sunteti dragi si fiecare are ceva special, frumos de spus si de aratat!De fapt, asta este singurul motiv pentru care am mai scris, in ultima vreme, aici pe DC.
Pupici

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Salutere gagici
Doarme fiu-miu si mai apuc si eu sa forumesc un pic .

Multumesc ptr primire, credeam ca m-ati uitat .

Si Chris se spala frumos pe dinti, dimineatza si seara. Fara pasta, insa. Ptr ca nu stie sa scuipe . Asa ca ne spalam doar cu apa .

Karligutza, multumim ptr capitol si ptr titlul .

Anto, pupici la Victor, sa se faca bine . Poate te ajuta sa-ti pove cum l-am invatat eu pe Chris sa se spele : Ii dadeam lui in manuta peria mea de dinti si eu o luam pe a lui. Apoi, in oglinda, il lasam pe el sa ma spele pe mine in timp ce eu il spalam pe el. Si el incerca sa faca ceea ce facem eu si se distra de minune. Apoi, dupa un timp, i-am dat periuta lui si tot in oglinda i-am aratat cum sa se frece. Pe maselutze il mai ajut si acum sa se spele, dar se descurca destul de bine si singur.

Timi, cu scuzele de rigoare, felicitari ptr Sarah .

Cristina, imi pare tare rau ca Denis e bolnavior. Sper sa va faceti repede bine

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ashera felicitari pentru bb2! O sa vezi ce repede trece acum, mie asa mi se pare, imediat trec saptamanile, am ajuns deja in 28! Sarcina usoara.

Alina, ai dreptate, si eu cand ma gandeam la prima sarcina, imi aminteam ce frumos e sa fi gravida, ce stralucitoare esti, ce frumos misca bebele, am uitat complet ca sunt alti nervi, alte miscari hormonale, ca e greu, ca ai arsuri, ca te misti mai incet, ca nu poti face orice cu corpul tau...si am o sarcina tare usoara Bine, asta la inceput, acum e din nou ok, m-am obisnuit, abia astept sa imi vad puiul nr 2, cand ma voi gandi ce usor era si frumos sa fi gravida...

Si pentru ca aici se aude ecoul si nu vreau sa deranjez, pun niste poze din Grecia de acum o saptamana...cu o burtica mare mare si o fetita scumpa si buna cum nu e alta pe lume!

http://family.webshots.com/photo/2037517760102256463MCWEgD

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Insanatosire grabnica pentru copilasii bolnavi! .

La multi ani, Elisa, Arina si Maria!

Timi, multumesc .
Claucia, superbe pozele, pupici Alessiei si burticii.
Ashera, felicitari pentru bb2 si sarcina usoara!
Oaana, multumesc .
Oanamada, multumesc din suflet, poze n-am pus pe net, mi-e tare peste mana deocamdata, daca ai timp am pe mess pozele de a 2-a zi, restul sunt inca in aparat.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ashera, m-am uitat la pozele voastre impreuna cu sotul meu si ne-a placut foarte mult de Chris. Mi se pare un copil foarte frumos si cu cun chip expresiv. O sa fie innebunite fetele dupa el.

Noi plecam acusi la mare. Am emotii.

Va pupacesc cu drag pe voi si pe toti strumfii.
La multi ani sarbatoritilor!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput