PRIETENE FARA TITLU (39)
Raspunsuri - Pagina 3
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Intru si eu pe fuga doar ca sa va arat ce am gasit eu, incepand cu al 5-lea produs de pe pagina:
http://www.tinkerbella.ro/prodlist.php?ctg=6
Nu mai stiu cine ma intrebase despre jocul asta, de ii spune Fischertips la noi, vad ca se gaseste si in Romania dar sub o alta denumire.
INGRID, imi pare rau pentru soacra ta, va doresc din inima putere sa depasiti momentele astea, imi pare rau.
MONI, distractie placuta la Oradea.
BRANDUSA, da, a fost tare faza cu cizmele, acum sunt ascunse ca tot intreaba de ele.
Tu ce faci, cum te simti? Cand trebuie sa nasti?
toate fetele, fug sa imi iau puiul acasa.
Avem pui de trei ani si mai vrem inca un
www.helpsonia.com
Denisam spune:
Salutare,
Mai am 2 min din pauza de masa si am zis sa va salut, sa va spun ca am ajusn inapoi la canada aseara , cat de cat mai linistita, nu am intrat ca am avut mariprobleme cu A cu fusul orar-de unde totul incepuse promitator,dupa 1 zi de romanica, baiatul meu se chinuia saracul 3h sa adoarma,dormea 3-4max si apoi iara treaz-el de obosit era vraiste saracul,se freca la ochi,casca,dar nici in brate nu isi gasea locul,cred ca nu era obisnuit nici cu caldurile(desi ai mei au AC-e 1 sg aparat si nu bate la fel in toate camerele) si isi cauta ca un catelus locul in pat, am turbat aproape de oftica-in fine am mers cu el la medic si i-a prescris intai ceva naturist pt 3-4 seri ca sa il ajute,nu a mers si pt 3 seri ii da mama peritol in final, dar juma de doza si doar seara si se pare ca functioneaza de luni seara incoace, si-a gasit locul doarme si el de la 10-10.15 pina la 7.30-maxim 8,deci e pe drumul cel bun,si sper de maine s anu ii mai dea, eu asa i-am spus ca nu are sens-oricum e posbil curand sa ii iasa si ultimele masele -cele de 2 ani.
Emma a fost ok de la inceput cu fusul, se rasfata cam mult cu tata,el o si culca si ii citeste(mama se axeaza pe A ca sa isi da drumul si el cu vb) mai ales, e o mincacioasa(sper sa nu se ingrase prea mult, am dus-o cu 17.5 kg),le place f. mult si in parcuri si l atzara deocamdata, E se baga chiar in vb cu copii mai mari, si-a gasit o fetita de 5 ani care stie si putina engleza dar vb in ro oricum,cu frate-miu si cumnata mai vb in engleza ca s-a sprins ea ca ei stiu bine, si de-ea opricum si-a mai facut prieteni si la casa de la tzara laor mei(1 baiat de 11 ani si 1 fata de 17),plus in alt parc una Anabela-o distreaza numele fantastic.
Pe 4 iulie i-am rezervat lui A la un loc de joaca fain sa ii faca petrecere si sa il serbeze,abia astept sa vad pozele, eu voi fi insa de pe 30iunie seara pina pe 5 iulie seara in florida la un prieten,mergem cu el peste tot- o sa descar maine poze noi si voi pune si eu.
Mai intru eu dc pot maine, ca sa vad si pozesi sa va mai zic stiri,va pup si numai bine.
Pupici la copii destepti si la gravidute in special
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
Buna seara,dau si eu un semn,ca ieri la nepoata-mea numai am citit,nu puteam scrie ca era virusat PC.In seara asta sunt iar dincoace.
Aseara am luat-o si pe Diana cu mine,s-a delectat cu jucariile baietilor,am iesit si pe centru la plimbare in zona pietonala pe la 21-22 ,ca ei in zona stau . La ora aia m-am pus si ne-am luat inghetata ca muream de pofta.Prin urmare azi Diana a facut un pic de febra si acum seara a crescut pana la 39 Probabil inghetata a pus doar capacul,o fi luat ea vreu virusel ca a mai fost racita cateva zile o fetita cu care se juca.Baie eu n-am facut,ca scrie p-aci ca n-au voie gravidele in apa termala Vremea s-a imbunatatit,mai da cate o ploaie de vara dar e iar cald,ba chiar am vazut ca urmeaza canicula.Cred ca vineri o intind spre casa si eu.
Ieri pe la amiaza ma plimbam cu Diana prin statiune si a ochit mandra mea si-o veverita! Tare bucuroasa a fost.
Si o faza draguta: au trecut doua tiganci cu un nou nascut oracaitor pe langa noi si Diana super incantata tot comenta bobo in sus bobo in jos ... Dar dupa ce ne-au depasit le arunca o privire lunga si imi zice cam incurcata: " MAMI DA' NU ELA TIGAN! ASA ELA FATZA LUI NUMA' ... ! NEAGLA ..."
Pusi la toate
MONI 32s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Buna dimineata,haideti la o cafea!
MONI 32s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
DENISA vad ca ai ajuns cu bine iar acasa.Bietul Alex,sper sa nu patesti si la intoarcere la fel cu el.Vad ca Emma e in elementul ei! Am vazut ca ai pus poze dar n-am apucat inca sa le studiez.
IRINA am vazut-o pe Sabina cu Cleopatra Stratan,initial il zarisem pe Pavel si ma gandeam de unde cunosc io moaca aia pana m-am prins.
ANDA super jocurile alea! Ce mai face Mark?
ANAMARIA voi ce faceti ,mai mergeti la baie?
BRANDUSA ma gandeam azi la tine cu febra Dianei ca a dus-o mami la un medic batran ala responsabil cu baile sa se uite la ea in gat,ca noi nu ne pricepem.Si-a zis ca e inflamat gatul si ca sa ii dam musai antibiotic - nici nu ma asteptam la altceva.Mami a zis ca sa hotarasc eu.Peste vreo ora o intind incolo ,o sa vad ce si cum mai evolueaza pana diseara.A facut febra si azinoapte,urca,coboara ca de obicei la ea ... Deocamdata nurofenul si panadolul e baza.Ii mai cumpar si vit C cu propolis ca l-a terminat.Eu i-am dat doar o pastila pe zi cand ii dadeam si fierul,tu cate le dai de obicei??
Bee spune:
Buna fetele.
Moni, eu le dadeam minim 3 pe zi! Ca ai mei sunt disperati dupa gustul lor! SI ce puteam scapa de ei?
SI vezi ca-i faci varza sistemul imunitar cu atatea antibiotice! Deja a luat 2 ture intr-o perioada scurta de timp. Inainte a plece lua deja antibiotic, acum sa-i dai din nou e prea mult. Dar e parerea mea, copilul vostru! febra aia are si ea rostul ei, chiar daca e mare. Distruge microbii!
Si finutul nostru de 10 luni a facut febra mare, 39 cu 6, eu i-am spus ca cel mai probabil e Roseola Infantum, ca si ai nostri au facut tot pe la 10 luni, iar Razvan cu febra 40. SI s-a dus cu el la spital si o rezidenta, ca are gatul fff rosu (e evident ca si la boala aia virala e gatul rosu) si sa ia Augumentin. A luat copilul Augumentin, si-a dat peste cap burtica, pentru ca febra sa treaca in 3 zile si sa apara bubitele. Asta este. Fiecare face ce vrea cu copilul lui. SI pediatra noastra, la care mergeam rar, a vazut-o pe fii-mea cu gatul rosu, sau pe RAzvan si mi-a zis daca vreau sa-i dau antibiotic. Nu am vrut, nu am dat, nu s-a intamplat nimic.
Sanatate Dianei!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Ursoaica spune:
Buna seara
Bee acum 4-5 ani era altceva pe aici.
Moni retete 1, retete 2, retete 3 si pe acolo mai gasiti multe alte bloguri cu retete.
Am pus niste www.dropshots.com/Ursoaica#date/2009-06" target="_blank">poze si un filmulet cu noi in parc.
miraklucker spune:
Off, ingrid imi pare rau.
eu numai scrut doua cuvinte. Trebuie sa prajituresc. David are maine serbarea de final la gradinita care se lasa cu grill si altele. Eu tocmai ce m-am intors de la sedinta de la firma. In ziua mea libera. Altfel sunt suparata rau si si mai rau dezamagita. Ieri am avut scandal mare cu colega, am ajuns pana la seful mare. Ce mai tam tam . si eu urasc de moarte chestiile astea. si nu ma incalzeste cu nimic ca seful imi ia pararea. colega tace o vreme si iar gaseste motiv. Ieri nu i-a convenit tonul meu.....................ma gandesc serios daca sa nu-mi caut altceva.
Daria a facut eritem infectios, a 5-a boala a copilariei. A fost rosie rosie in obrajiori si o zi cam molesita. acum s-au inrosit bratele si genunchii. Tipic pentru aceasta boala. Se transmite rar, culmea ca la ea la cresa e prima pe anul asta.
Bee, David cu Daria au semanat cat de cat de la inceput. Anamaria zicea ca parca si fetele au inceput sa semene mai bine intre ele. Eu nu le vad, strainii isi dau seama mai bine de chestiile astea. Si eu m-am uitat la pozele vostre nu demult. Vroiam sa te vad graviduta. Ana a crescut si e tare scumpa, iar Razvan e un roscovan frumos foc.
....gata ma duc sa execut comanda pentru maine....tortul cu capsuni
.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Ana_m spune:
Hola,
Noi pe aici , intre lucru si plaja , abia mai apuc sa intru .
Clara e innebunita dupa apa si plaja , toata ziua ar vrea la mare . De mancat asa si asa , toata ziua vrea sa mance numa sunca . Acum sear ai-am fiert sa aiba pe maine niste sarmale .
Miercuri aici a fost zii libera , a fost sarbatoare , asa ca am iesit la un gratarel si dupa aia la plaja. La locul de gradar era amenajat si loc de joaca pt copii , a fost super Clara a fugit non stop pe acolo , a papat si in masina imediat a adormit , juma de ora , pana am ajuns la plaja , si acolo a continuat alergarea pe plaja .
Mira, vai de capul tau cu asa colega intepata . Gata ia David vacanta ? Saracuta Daria , pe toate le culege , de eritemul asta chiar nu am auzit .
Bee asa ma amagesc si eu ca o sa imi revin .
Dar am venit in bagaj cu sunca , carnati si slanina , crezi ca am vreo sansa ??
Moni , ce mai stii de Ingrid ?
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Bee spune:
Buna fetele.
Moni, cum e Dia?
AnaM, daca mananci ce ai enumerat goale sau cu branza/ cascalval+ salata, nu le acmulezi. Vai ce o inteleg pe Clara cu marea! Parca e un facut, numai la mare visez! SI raman cu visele anul asta. Poate la anul.
Mira, sanatate Dariei. SI spor la tortul de capsuni. La noi au trecut capsunile atat de repede! Urat cu colega ta cea certareata. EU nu cred ca am poze gravida! Pur si simplu nu ma suport. Orice mi-ar zice oricine cu stralucirea, (i)radierea gravidelor, eu ma vad doar maaaare.
Ursoaico, ai slabit tare bine. Felicitari! uff, la noi la tzara problemele sunt mai romantice decat in orash: cand ploua? ca avem nevoie de apa la plante; cand e vant, sa nu fie prea rau; daca vine ploaia, sa nu fie c grindina; furtuna cu traznete.........m-am saturat de ea; cainii-capushe. 12E/mp (anul trecut erau 20E/mp), mai pui bani sa faci casa si ai adrenalina rurala in loc de apartament in orash. Dar macar astia mici ai mei par mai fericiti si mai sanatosi. Ce stiu ei de grijile noastre? SI asa e si bine!
Eu sunt chiauna de nesomn cu furtunile astea cu traznete.Plus Razvi trezit pe la 2.30 si culcat candva spre dimineata pe lumina. SI grijile evident. Sunt intr-o pasa tare proasta. Mi-e sa nu ma ia si bb3 pe nepregatite, ca nu-s in stare si de asta! Ce ma consoleaza e ca suntem cat de cat sanatosi cu totii! Doamne ajuta.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia