Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, haioase si pozele tale. Am vazut ca l-ai prins si tu pe Raducu meu cum dormea pe el in leagan
Tiberiu mi s-a parut asa de dulcel si cuminte, a papat tot, a zambit tot timpul, s-a jucat frumos, mi-a placut mult de el. Si chiuvetica aia era asa de haioasa, si lui Andrei i-a placut. Ai vazut ca era si o toaleta tot asa mititica?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

seara buna fete dragi..
Mai nu reusesc deloc sa mai tin pasul cu voi. Hmmm.
Am sa scriu rapid ca mi-au placut f tare pozele de la Dariuca, rochitza ei(prima) si a Micaelei, locatia, tortul, Raducu adormit si motzatele adrianei + maruca la trambulina. Nemaipomenit!
SIs, Mircisor si pe tine .
MsBB sa va fie de bine iesirea cu China si gogo..sper ca ati avut vreme buna si azi
Ylari, poate-i iese si ei vreun dintisor...sau poate caldurile...Mai au si ei zile, si al meu mai mult zile d-astea are decit zile in care papa cum tb...
Bratafel si Adriana, ma bucur ca fetele sunt mai bine!!

Noi ne-am intors vineri seara de la Crasna. Foarte frumos acolo, am stat la iarba, in aer curat, liniste, foarte placut. Joi am fost si la salina la Slanic, mi-a placut si experienta asta...mai ales pt copii. Erau acolo fel de fel de activitati, trambuline, saltele, biciclete, terase sa papi..veneau unii d edimineata si stateau pina la 3, imbracati bine ca erau vreo 12 grade numai...
Am venit insa mai repede pentru ca matei voia numai in brate, si pe mine ma dureau miinile de atita carat..neavind carutul la noi...iar acolo cam toate erau in panta si deci fiu-miu cadea la greu, baga pietricele in gura..ma dispera..
per total a fost foarte frumos, muult, mult verde si liniste..

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

S-a intors Miiiiiisssss!!!!!

Fug sa cetesc

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi mamici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Buna seara si de la noiiiiiiii!
Sa incep cu ziua de vineri adica cea a lui B.G. si vreau sa va multumesc din suflet pt urari fetelor,tuturor fara exceptie,lui Lorich pt rima,lui Gabitzam,lui MsBB iti multumesc draga mea pt gandurile tale bune si pt injectia de optimism administrata,vb pe mail,inca o multumire pt Reallaura,Micaela06,belleanne,Alish,simonacip si pt toate fetele de aici de care imi cer scuze daca le-am uitat,dar si pt Doloress cu scuze pt interpretarea gresita de atunci.
Vineri am avut o zi de concediu si am mers eu cu B.G.la noul bazin de inot unde e mult mai bine decat la BabySpa instructorul e un tip super iar B.G.face pe zi ce trece progrese Mari din toate punctele de vedere mai ales faptul ca l-am dus vreo 3 luni la BabySpa.
Dupa am fost la shopping cu soacramea si mi-am achizitionat 2 perechi de sandale plus o geanta de la Madonette iar lui B.G.i-a cumparat o colega venita proaspat din Italia o pereche de slapi super haiosi pt piscina.
Azi i-am luat motzul si iar a primit o tona de haine,jucarii,banutzi pe care ii lua din plic si se ducea doua mese mai incolo la restaurant la niste fetize si le tot dadea banii.Am ras cu lacrimi caci socrul zicea ca de pe acum va merge la fetitze,stiti voi de care,si le mai da si bani.A ales cheile de la masina,surubelnita,si a luat canuta cu apa de pe tava pe care a varsat-o peste toate obiectele ce mai ramasesera pe tava inclusiv pe telefonul lui tasu.
Ma bag la somn caci maine am o zi f grea,si probabil ca in August pt ca am avut ceva vanzari si ne-am facut treaba,dep de marketing sa plece pt o sapt in Hong Kong abia astept sunt fan excursii exotice in locuri cat mai indepartate.
Va pupam pe toate

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza !
Rise and shine
O de inviorare?

LA MULTI ANI !!!

Sa fii sanatos SHINTARO DANIEL tu si intreaga ta familie , sa ai parte de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari , iar tu, mami, sa mai vii pe la noi!

Si inca un LA MULTI ANI si veselie pt :

La multi ani Alexuta75 - multi , multi ani fericiti alaturi de familia ta, sa fii sanatoasa, sa va bucurati de Antonia si viata sa va aduca numai realizari!

Revin

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ylari - stiu ca am vazut cu siguranta odata si la Metro pampersi speciali pt pisicina- de la Huggies

Bratafel - ma bucur ca Bianca si-a revenit si e ca noua

Andrada - fff tare Tiberiu - m-am scos, acum stiu sigur ca are mandra mea un partener de dans - se vede, are ritmul in sange . Spor la cumparat cadou pt tati - acusi tre sa imi storc crieru' pt omu' meu si-s cea mai ... cea mai .... cea mai .... in ale cadourilor

Simona - sa va fie de bine iesirea . Ma bucur ca v-ati simtit bine cu toate ca ai avut bratele ocupate - asa faci miscare - lovesti 2 in 1 - il faci pe Mati fericit si faci si activitate fizica

Magne - sa va fie de bine dezmotzarea . Ne alegem si noi cu ceva ?

Miss - bine ati revenit acasa !Sa va fie de bine vacanta si astept continuarea, sa aflu cum v-a priit pana la capat . Emotii pt ziua cavalerului?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

neatza

deci pt Alexutza75, si pt Shintaro Daniel. Sa fiti sanatosi, si la punga grosi, sa fiti senini si impliniti.

despre cadouri la sotz: io o sa ii iau o mashina de tuns in cap. Ca el se tunde des si sa nu mai alerge pe la frizer. L-am intrebat daca vrea una . Dar si barcutza cu telecomanda pe apa e super idee. Ce, si el e copil ...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata!

incep cu urarile:

Leeloo2004 (Gabriela) si Alexuta75. Sa fiti sanatoase, voioase si sa va bucurati de comorile voastre!

Shintaro Daniel pentru 1 anisor!

Eu am avut wkd plin...sambata cu trebi gospodaresti...dar macar le-am terminat cu brio si cu ajutor de la sotz.
Ieri am lasat copilul cu mama si noi am fost la bookfest...super targ. Bogaaaat...nu ca in alti ani. Bani sa ai. Am luat o caruta de carti, am cheltuit mult prea mult...dar mult prea putin pt cate ne-am fi dorit in realitate (am ramas cu gandul la cateva carti...). Apoi am tras o fuga pana in Ikea. Ne-am obosit bine, insa ne-am mai detasat de subiectul copil. Nu ca asta ne dorim, insa face bine la psihic sa te plimbi relaxat, fara grija "aoleu se trezeste! cand a mancat? cand trebuie sa manance? de ce nu vrea in carut? ia-o in brate! etc, etc"...stiti voi!

In concluzie am ce citi...acum Iasmi doarme. Merg sa framant painea si sa pap de dimi si apoi, cu cafeaua in brate, ma apuc de lecturat!

Sa scriu 2 vorbe despre ce am citit de voi zilele astea:

Am vazut pozele de la petrecerea Dariei! Super fetita! Mi-au placut mult rochitele. A 2-a cu funda la spate...super! Dar si prima. Tortul a iesit ff frumos! Copilasii super draguti! Am ras vazand filmuletele de la trambulina si cel cu Raducu adormit! F frumos totul!
Am vazut si pozele Anisiei...sarpele ala...am trecut rpd peste...insa Ale o dulceatza!

Altele de comentat nu am...asa ca inchei aici!...aaa MsBB ati facut dom'le poze la picnic?

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Shintaro Daniel, sa ai o copilarie frumoasa, plina de veselie si sa fii inconjurat de iubire!

Deci azinoapte imi venea sa-l trantesc din pat pe Raducu sau sa-l bat, m-a tocat marunt-marunt-marunt. S-a foit, s-a frichinit, a scancit, nu-si gasea locul, nici tzitzi nu-i mai trebuia.
Dimineata s-a sculat fresh ca o floricica. La un moment dat zanganea si el si frate-su in cate un pian de jucarie, de mi-au facut nervii prastie definitiv.

Pfiuuu, la mine acum incepe weekendul. Iar cand o sa ma intorc la servici zic ca am luat vacanta.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput