Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

banc:

Un ziarist american ii ia interviu unui batran texan, trecut de 80 de ani.
La un momentdat reporterul:
- Dle, stiti ca pentru prima data in istorie America are un presedinte
negru?
- Fugi dom'le de-aici....e imposibil...
- Nu serios...
- Hai dom'le lasa-ma in pace...traim in America si asa ceva e imposibil...
- Uitati ziarele ce titluri au: New York Times - "Barack Obama - Primul
presedinte de culoare de la Casa Alba", Washington Post - " Pentru prima
data un cetatean de culoare ajunge presedinte" ...
- Extraordinar...e incredibil...tare mandru trebuie sa fie stapanul lui...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

daviducu de missp sa fii sanatos si multe bucurii sa aduci familiei tale! La multi anisori!!!

noi suntem bine, e tare cald la noi aprox 90 grade...peste 30 de grade celsius..plus ca umiditatea e ridicata si ai impresia ca nu poti respira, asa ca stam mai mult in casa.

Eric nu mai vrea sa stea in picioare, nici sa mearga..doar in 4 labe...oare e ok? sper ca nu tine mult treaba ca de 3-4 zile e asa nu mai vrea sa mearga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric

daviducu de missp sa fii sanatos si multe bucurii sa aduci familiei tale! La multi anisori!!!

noi suntem bine, e tare cald la noi aprox 90 grade...peste 30 de grade celsius..plus ca umiditatea e ridicata si ai impresia ca nu poti respira, asa ca stam mai mult in casa.

Eric nu mai vrea sa stea in picioare, nici sa mearga..doar in 4 labe...oare e ok? sper ca nu tine mult treaba ca de 3-4 zile e asa nu mai vrea sa mearga....

probabil a cazut, s-a speriat. E o toana, o sa rpinda curaj si o sa mearga singur.

Mara e si ea cu diaree- cred ca a 10 a oara azi. Si fundul rosu. Ma duc s aiau crema aia minunata. O las in casa cu fundul gol... s-a pishat pe gresie - asta e. Atat ca am sters acolo, si a alunecat iar. E goala pushca, s-a dus la Lucy si a inceput sa rada de ea. Zau -amandoua sunteti in curu gol
I-am dat perisoare fierte si orez. sa speram ca se drege treaba .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI M&M DE 24!

Eu nu prea mai am timp sa scriu multe, desi va citesc. Am vazut fluturas de Adriana, f frumoasa, sa va traiasca.

Vreau sa va pove ceva de obsedata mea de ordine: am fost cu Victoria la plimbare mai zilele trecute si nu mi-am dat seama ce cald e, asa ca am avut sosete si adidasi; cand am ajuns acasa am intrat direct in dormitorul Victoriei sa o dezbrac, ca-i era si ei cald rau, mi-am dat sosetele jos si le-am uitat pe jos in dormitorul ei; le-a luat ea (mai tarziu) si mi le-a pus in cosul ei cu rufe de spalat!
Isi duce singurica scutecelul la gunoi, eu deschid usa si ea il pune in galeata.
Acum 2 seri eu iesisem la tigara pana i se umplea cada ptr. baita, daddy era cu ea, a dezbracat-o in baie si i-a spus sa isi duca hainutele murdare la cosul de rufe. Le-a luat, a intrat la ea in dormitor si cum cosul nu era acolo (era jos la laundry room, asteptam sa se usuce hainele ei) nu stia ce sa faca. Daddy i-a zis sa le puna pe jos, langa celelalte care asteptau cosul si nu a vrut, i le-a dat lui daddy. Eu sper ca asta e semn ca va fi ordonata!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desiree, ce printesa ordonata ai tu acolo, mai-mai!

Cleo, uf si Mara e cu diaree??? Dar ce-o fi mai??? Bine ca papa. A mea e in greva grevelor grevelor foametei, ce sa mai... Am sa incerc acum la 7 un bibe cu supica.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: deci nici n-a vrut sa vada supa... I-am dat lapte... Asta e, ne intoarcem la epoca bebe mic... oricum cu chiu si cu vai l-a mancat si pe asta... Maine cred ca ma gasiti la BALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!

DAVIDSA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA AI O COPILARIE SI O VIATA MINUNATA ALATURI DE PARINTII TAI FRUMOSI!

DAVID ANDREI
TEODORA LARISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vroiam sa zic ceva apropos de fetita cu sanisori de la gaini de avicola, de care pove MSBB: eu stiu o mamica (,) care zice ca nu e bine sa dai copiilor cartofi, ptr. ca "le ia mintea" si o sa fie prosti!
Vorbind de mancare, i-am facut azi Victoriei ptr. micul dejun asa: am prajit bucatele miiiiiiici de bacon (deja gata prajite) si apoi am batut un ou peste. A papat ca flamanzila.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara,

LA MULTI ANI DAVID DE MISS! Lucruri frumoase si vesele sa-ti apara mereu in viata, sa ai parte de multa sanatate!
MISS DRAGA MEA, intru pe blog cat de des pot si citesc cu placere ceea ce scrii.Acum ca am terminat cu masterul sper sa-mi gasesc cateva minute sa deschid un cont si sa-ti scriu mai des.

Fete dragi multumesc pt bafta, gata, am terminat azi masterul, am luat 10 si la prezentarea disertatie, sunt fericita dar sfarsita.

Vlad a avut crampe urate azi noapte pana la 3 dimineata. A plans intruna. Tata ne-a trezit la 7 sa ne duca la bloc. Sunt zombi. Au fost si emotii mari, m-am taiat si la un deget pana la os.....ce sa mai, numai aventuri. Dar totul s-a terminat cu bine, asta e important.

Laurita, Chinabulina, Danicris, MsBB, Belleane, Adriana, multumesc mult ca v-ati gandit la noi!

Ylari, ma bucur ca s-a ameliorat starea Evei.

Iulia, sunt alaturi de tine. Eu cred ca parintii ne iubesc neconditionat. Problema e ca inaintand in varsta devin mai dificili, uneori ne mai dezamagesc, dar cred si sper sa fie o chestie trecatoare.

Laurita, spor la pregatiri iubita mea. SA AVETI O VACANTA DE VIS, SA VA PLIMBATI, SA VIZITATI, SA VA RELAXATI, SA VA IUBITI! Parisul respira iubire si cred ca veti simti asta! Va doresc sa va intoarceti fericiti si cu bateriile incarcate pt Mircisor!
Si sa ne intalnim mai des dupa intoarcerea voastra, SPER!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Pupam fetele bolnavioare: Eva, Mara, Annika. Eu sper sa treaca repede. Azi am constatat ca au spart premolarii de sus ale lui Sebastian. Asta explica maraiala din zilele si noptile trecute.

Desiree ce bunataturi papa Victoria, ce ordonata. Cred ca ma inscriu pe lista pentru nora...cineva macar sa fie ordonata nu?

Doloress vii cam rar pe la noi, e greu cand muncesti.

Laura plecati deja?

Sotul meu a ajuns la munte unde ploua torential. Eu am fost la Sellgros si am luat telefonul de la Fisher Price pt copil. Acu apara pe butoane.

A cazut pentru ca merge in cerc. Are el o chestie. In loc sa mergem ca lumea noi alergam in cerc si mai sarim pe varfuri. Normal ca a alunecat pana la urma.
Acum se simt niste mirosuri....tb sa il schimb.

Edit: Miss eu te inteleg. Dar va tb sa iesi din asta, ai un copil superb, care va vrea ca mamica lui sa fie fericita de ziua lui. Eu sunt sigura ca o sa poti. de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

iubitele

Belleane, Alysh, Socrate, doloress nu plecam inca, vineri dimineata de ziua lui Socrate maine voi fi in mare disperare, cu bagajele, cu tuns, vopsit, pedichiura, manichiura.
Mai am si un mare stres cu zborul, cu faptul ca-l las pe Mirci singur...ooof
nici nu am plecat si abia astept sa revin.
Doloress la Paris mergem. Prognoza?? averse, ploaie,. averse. hmm Cu iaurtul pentru Patrick...stiu ca el era fan...ei, lui MIrcea nu prea i-a placut niciodata. acu i-l amestec cu o banana si doua caiese sau o banana si o piersica si se bat turcii la gura lui. si branza la fel...o mananca mai bine cu fructe. ia incearca
Desiree eii, bravo pentru fetitza ordonata
ca-eric o avea febra musculara???
Alyshpai nu mai ai nici o scuza, nu mai scapi!! Felicitari pentru prestatie la master!! fata desteapta!
Ylari imi pare rau ca Eva e in greva foamei! EU m-as duce cu capul...nu suport s anu manance. SI baga zdravan in el,dar iese imediat afara.
Belleane am salvat linku sa vad filmuletul dupa ce adoarme Mircea, pare interesant, mercic
ma duc sa-l culc

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput