Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna ziua fetelor

Am disparut nitel din peisaj pentru ca trecem printr-o perioada mai aglomerata, de-abia o astept pe mama soacra pe la noi La serviciu avem mult de lucru, trebuie sa pregatesc un training cu 120 de persoane, sefii tuturor delegatiilor Comisiei in lume ... deci bataie de cap etc ... Pe langa asta avem si activitati extra-serviciu Cautam de zor apartament si de altfel am si gasit, am facut o oferta si acum asteptam raspunsul :)

A propos de apartament, ieri citeam aventurile voastre cu bormasini si vecini lipsiti de bun simt - chestii pe care le-am trait evident si eu timp de vreo 24 de ani ... Va cred si eu ca va vine sa va mutati la casa cand se intampla faze din alea, eu faceam efectiv crize de nervi la mama in tineretea mea ... brrrr Sa vedeti aici, in Belgia: am cititi ieri procesele verbale ale sedintelor de bloc de la apartamentul pe care sper eu sa il cumparam. Subiect: locatarul y se plange ca in bucatarie miroase urat (!!) - solutie: sa vina imediat firma care se ocupa de asemenea probleme si sa rezolve. Locatarii x au lasat nu stiu ce obiecte mare la gunoi - sa pofteasca sa le ridice imediat. Acolo nimeni nu are voie sa faca nici cel mai mic lucru care ar putea afecta stilul cladirii (blocul e de 7 etaje, din 77, dar zici ca e nou noutz, o sa va arat poze daca il luam). Daca vrei sa iti pui parabolica in balcon - ai bnevoie de acorul celorlalti proprietari. O tipa cica isi pusese o copertina pentru soare pe balcon inainte de a avea acceptul adunarii - ei bine, s-a luat hotararea ca acea tipa sa isi dea copertina jos - e obligata, desi evident ca e apartamentul ei... si multe alte chestii de genul asta. Acum ... io sper sa nu imi sara in cap cu cupil mic si alergacios prin casa

Altfel, bebe e relativ bine, inca racitura, are nasul julit, a picat in el Ah si si-a ars fundul rau de tot - nu stiu cum L-am luat curat si frumos mirositor de la tanti (avea deja funducul un pic roshu cam de o zi... dar tratam cu creme) - pe drum cred ca a facut kk si cam am ajuns acasa am dat sa il schimb - cand sa il spal: curgea sange !!! Sa imi vina rau ! Efectiv avea o arsura acolo ... am pus imediat mana pe tel si l-am sunat pe doctor care mi-o zis ce sa fac. Este foarte sensibila pielea lui bebe al meu ... efectiv cred ca o juma de ora a stat murdarel ... nici macar... Of ... Mi se rupea inima de el - dar ma mir ca nu a plans ... Nu prea parea sa il afecteze, doar cand cadea in funduc se stramba.

Trebuie sa fug, imi pare rau dar nu am timp sa raspuuuund la fete ... am o prezentare urgenta.

Va

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Buna ziua fetelor

Am disparut nitel din peisaj pentru ca trecem printr-o perioada mai aglomerata, de-abia o astept pe mama soacra pe la noi La serviciu avem mult de lucru, trebuie sa pregatesc un training cu 120 de persoane, sefii tuturor delegatiilor Comisiei in lume ... deci bataie de cap etc ... Pe langa asta avem si activitati extra-serviciu Cautam de zor apartament si de altfel am si gasit, am facut o oferta si acum asteptam raspunsul :)

A propos de apartament, ieri citeam aventurile voastre cu bormasini si vecini lipsiti de bun simt - chestii pe care le-am trait evident si eu timp de vreo 24 de ani ... Va cred si eu ca va vine sa va mutati la casa cand se intampla faze din alea, eu faceam efectiv crize de nervi la mama in tineretea mea ... brrrr Sa vedeti aici, in Belgia: am cititi ieri procesele verbale ale sedintelor de bloc de la apartamentul pe care sper eu sa il cumparam. Subiect: locatarul y se plange ca in bucatarie miroase urat (!!) - solutie: sa vina imediat firma care se ocupa de asemenea probleme si sa rezolve. Locatarii x au lasat nu stiu ce obiecte mare la gunoi - sa pofteasca sa le ridice imediat. Acolo nimeni nu are voie sa faca nici cel mai mic lucru care ar putea afecta stilul cladirii (blocul e de 7 etaje, din 77, dar zici ca e nou noutz, o sa va arat poze daca il luam). Daca vrei sa iti pui parabolica in balcon - ai bnevoie de acorul celorlalti proprietari. O tipa cica isi pusese o copertina pentru soare pe balcon inainte de a avea acceptul adunarii - ei bine, s-a luat hotararea ca acea tipa sa isi dea copertina jos - e obligata, desi evident ca e apartamentul ei... si multe alte chestii de genul asta. Acum ... io sper sa nu imi sara in cap cu cupil mic si alergacios prin casa

Altfel, bebe e relativ bine, inca racitura, are nasul julit, a picat in el Ah si si-a ars fundul rau de tot - nu stiu cum L-am luat curat si frumos mirositor de la tanti (avea deja funducul un pic roshu cam de o zi... dar tratam cu creme) - pe drum cred ca a facut kk si cam am ajuns acasa am dat sa il schimb - cand sa il spal: curgea sange !!! Sa imi vina rau ! Efectiv avea o arsura acolo ... am pus imediat mana pe tel si l-am sunat pe doctor care mi-o zis ce sa fac. Este foarte sensibila pielea lui bebe al meu ... efectiv cred ca o juma de ora a stat murdarel ... nici macar... Of ... Mi se rupea inima de el - dar ma mir ca nu a plans ... Nu prea parea sa il afecteze, doar cand cadea in funduc se stramba.

Trebuie sa fug, imi pare rau dar nu am timp sa raspuuuund la fete ... am o prezentare urgenta.

Va

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

mara are putza roshie ca la maimutza. si chitzaie de la asta. NU mi-am dat seama pana mai devreme cat o deranjeaza, ca am lasat-o in curu gol, a venit la mine chitzaind, si... s-a pishat pe mine. am dus-o repede sa o clatesc, si dint-o data - chitzaiala gata.
Daca mai chitzaie asha si dupa ce trece rosheala, ii colectez un pipi.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Micaela, Danicris, Lily multumesc fetele!!
Micaela bafta la doctor!
Adriana super poze, ce fluturas frumos is ce tort frumos a avut! Mi-a facut pofta
Cleo si la mine merge sudocremul!! sper sa fie doar iritata MAruca!
Simonixieri m-am intalnit cu mami tau!!E o scumpa, mi se pare ca parca ar fi cineva din familie :) Succes cu apartamentul

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

mai fetelor, e ceva in aer!!!

Si Annika e iritata, nu asa rau, da nu inteleg de ce nu-i trece!!

Eu o spal dupa fiecare kk si o las si fara pampers insa cu pantalonasi mai largi - mai ii uda uneori, insa nu ma deranjeaza.
O data am gasit-o insa mancand kk - facuse pe covor si scarma cu degetul in el si ce s-a gandit? - ce gust o avea? si hap, o gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Micaela, Danicris, Lily multumesc fetele!!
Micaela bafta la doctor!
Adriana super poze, ce fluturas frumos is ce tort frumos a avut! Mi-a facut pofta
Cleo si la mine merge sudocremul!! sper sa fie doar iritata MAruca!
Simonixieri m-am intalnit cu mami tau!!E o scumpa, mi se pare ca parca ar fi cineva din familie :) Succes cu apartamentul

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Si eu sper sa fie doar iritata. Io am auzit de Sudocrem-ul asta, dar nu am folosit. Cred ca o sa incerc si eu, ca Bepanthenul e singurul care e functionat la noi. Deh, e pretentios fundul copilului meu. Oricum e scump ca dracu. Si mie nu mi se pare justificat dar, na, ce nu fac eu pentru printisorul meu? Care urla in parc ca vrea sa rastoarne caruciorul cu papusi? Eheee si cica e inceputul.Mi-am adus aminte de ce zicea Simonix. Pai draga mea stii in cate pozitii se poate utiliza impingatorul? Multe. Si nu pe roti.
Rotile sunt pentru studiu, nu pentru ca sa se deplaseze mai usor.
Sunt depresiva. Sotul a plecat la munte. De obicei cand pleaca ma apuca pe mine depresia = chinezesc sau pizza.
Acu cred ca voi incerca ceva mai constructiv: ma duc la Selgros dupa inghetata de lamaie, si ce s-o mai lipi de mine. Si poate iau jucarii copilului. Eu o sa mananc cereale. Asa ca sa mai slabesc.
Dupa aia poate mergem la piata cu Mara si Cleo, daca vor mai dori sa iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Un filmulet despre viitorul alimentatiei brrrrrrrrr:
http://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570

astept si filmul Food.inc

Reallaura: Spor la facut bagaje. Plecati deja in concediu?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor. Noi suntem... nu stiu cum suntem... tot nu vrea sa pape mare lucru... la pranz putina carnita de pui, doua bucatele de paine inm u i a te in supa si o rondea de morcov fiert. acum la 4 a papat 70 ml de lapte facut cu mucilagiu de orez. Stiu ca mi-a zis dna de la Medicover azi sa nu insist cu mancatul dar mi se pare atat de aiurea, chiar nu inteleg cum de nu-i e foame... Nu inteleg... Cu greu ma abtin, dar mi-am invatat lectia ieri cand din cauza mea a varsat ca am imbuibat-o cu niste carnita imediat dupa ce-i dadusem 120 ml laptic... In fine... temperatura e 38,3 in fundic... ce sa fac? Ii dau ceva? Si se tot sparcaie, asa... trage cate o bashinica cu kk moale... of... cred ca sun iar la Medicover...

Pupam Robertel si Mara cu fundicurile rosii

Si pe iulia sa nu fie suparici...

Si pe toate care v-ati gandit la noi si ne-ati urat sanatate.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

David

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani!
Sa fiti iubiti si sanatosi, sa aveti o viata frumoasa ca o zi de iunie!
Shintaro-Daniel
Daria Maria
Gabriela
David
David-Andrei
Teodora_-Larisa

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Inais pupam printesa Iasmina si-i trimitem multa pofta de mancare de la Patrick! Al meu mananca tare bine, insa numai ce vrea el, nu stiu cum sa-l fac sa pape cereale, branza si iaurt. Nici sa nu le vada. Si cand te gandesti ca in sarcina singurele alimente care mi-au dat greata au fost cerealele, branza si iaurtul… (eu care de obicei inainte le mancam fara probleme) … foarte ciudata treaba.

Ylari multa sanatate ! Wow, o luna intreaga de galagie ! Cred ca ma duceam la nebuni. La mine proprietarii si-au refacut curtea cam o saptamana si imi venea sa ma duc sa le zic vreo doua… Dar m-am abtinut ca sunt baieti de treaba.

Desiree eu am fost o singura data la Niagara si mi-a placut mult de tot, insa vorba ta, cred ca a doua oara nu mai e asa spectaculos. Am trecut in revista toate activitatile. E fain ca e statiune si e atmosfera aia de vacanta.

Socrate si eu cand ma apuca depresia ma reped la frigider ! Noroc ca am inceput serviciul, am tinut si eu cura mea faimoasa de slabire, aia daneza, care stiu ca nu e deloc buna la sanatate, insa nu mai puteam, nu ma mai incapea nimic. Si am slabit 6 kg in 2 saptamani sunt cat de cat multumita. Acum vreau sa ma apuc de sport, sa alerg seara pe malul apei aici la mine insa nu stiu daca ma lasa piticotul.

Cleo am vazut ca esti roscata, iti sta tare bine !

Ca_eric vacanata placuta! Si eu vreau la NY, insa nu am cum sa ajung deocamdata ca sunt cu mama soacra si ei ii trebuie viza , e mai complicat. Mai are putin si scapa si ea de corvoada vizelor, aplica pentru cetatenia germana cum ajunge inapoi, socra-miu deja a obtinut-o. Si in sfarsit nu o sa le mai trebuiasca vize sa vina la noi.

Chinabulina stiu exact ce zici. Al meu e campion la marait si scheunat. Mai fetelor e ceva de speriat, cum ma vede incepe plansul si alintatul. Cu soacra-mea e cel mai cuminte baietel, cum apar eu in peisaj, e de groaza, intinde manutele catre mine si incepe panarama. Cateodata seara rasuflu usurata si abia astept sa ma duc la servici a doua zi, bineinteles cu o tona de remuscari. Acolo sunt in priza toata ziua, si cand vin acasa sunt si mai coplesita. Si bineinteles ca ma simt ca dracu’ si ma gandesc ca nu sunt o mama buna, ca nu sunt in stare sa stau cu copilul meu si sa ma bucur de el. Dar efectiv ma termina. Vrea numai in brate, si ma doare spatele de mor pentru ca a luat mult in greutate. Si numai la tzatza. Cum il las 5 secunde, sa ma duc pana la baie incep ureletele si dat cu capul de pamant. Acum a invatat sa caute singur tzatza si daca stau pe un scaun vine si ma trage de tricou si sta efectiv asa in picioare si cu tzatza in gura. Nu cred ca mai iese ceva laptic, pur si simplu sunt pe post de suzeta. Ma simt cateodata prizoniera in propriul corp, imi vine sa evadez din el, sau sa-i tai tzatza si sa i-o dau sa ma lase in pace. Atat de mult am tinut sa alaptez, mi-a placut tare mult, insa de o bucata de vreme imi vine sa-mi iau campii cand il vad numai cu mainile pe tzatza si scheunand de mama focului.

Am vazut poze dementiale cu Gogo si Andra , sunt amandoua niste frumoase, cum se joaca ele acolo in tarc.

MsBB esti de coma cu motanul tau! Am ras cu lacrmi. Si la bancuri, bineinteles.

Magnetism nici eu nu mai folosesc betigase, sotul face niste infectii oribile in urechi si i-a zis ORL-istul ca de la betigasele de urechi, i-a interzis sa le mai foloseasca. Asa ca nici pe Patrick nu il sterg, numai cu o laveta micuta de bumbac. Sper sa nu fie nimic, si eu mai imi dau din greseala mai adanc si ma doare putin insa nu am nimic mai apoi.

Iulia imi pare rau de faza cu mama ta, si ai mei se cearta, nu-si vorbesc, mama imi scrie niste e-mailuri ca-mi tot vine sa ma duc. Insa m-am simtit vinovata ani intregi, nu mai fac greseala sa ma simt vinovata in continuare. Sunt responsabili de fericirea lor ca sunt totusi mari si vaccinati.

Micaela succes la endocrine ! Am vazut pozele de la ziua Dariei, sunt super ! ce idee buna cu petrecerea la gradinita. Apoi ce norocoase sunteti ca va intalniti, o sa aiba mladitele si mugurasii nostri de-a prieteni de varsta lor !

Adriana ti-am vazut fluturasul, La multi ani ! sa creasca mare si fericita, sa fie sanatoasa! Iata, tu ai doua mladite, o Gemanusa si o Taurasa.

Simonix mult spor la treburi, acasa si la servici ! si pupacim pe Robertel cu fundul rosu ! La noi Bepanthenul da rezultate bune. Nici Mustela si nici Sudocrem nu au functionat. Si al meu trebuie schimbat pe loc ca de nu se irita una doua.

Laura unde pleci ?

Miss bine ai revenit, mi-era dor de tine ! Am citit impresiile de calatorie, ma lua cu calduri cand am ajuns in Italia. Eu am observat ca nu mai suport deloc caldura. M-a schimbat Canada asta iremediabil. Si in tara, la 20 de grade asta primavara, dupa toata iarna pe care am inghitit-o luni intregi, ma simteam aiurea, inconfortabil.
Dimineata cand sunt 15 grade si plec numai in maneca scurta si fustita sau rochita la servici ma simt cel mai bine, desi lumea mai are si cate un pulover pe deasupra.
si imbratisari multe, sa treaca supararea si depresia ! Sa stii ca si eu am momente cand ma simt prizoniera si ca vreau sa evadez, unde, nu stiu prea bine. Si am momente cand imi zic ca vreau acasa, dar nu in Romania, undeva, unde inca nu am ajuns niciodata. Imi lipseste sentimentul ala de siguranta si de liniste pe care ti-l da “acasa” si care nu stiu unde sa-l caut. Noroc cu piticul. Vorba lui Francoise Dolto, copilul simte imediat cand mama devine depresiva si de aceea se comporta ca un salbatic, face tapaj, ca sa-si scoata mama din starea asta. Asa si eu, cand trebuie sa alerg dupa el toata casa sau sa-l duc afara ca nu ma mai inteleg cu el in casa, imi trece imediat si supararea.
Oricum sper ca ziua asta speciala sa-ti aduca numai bucurii !

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput