Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Nu apuc sa citesc dar nu ma pot abtine sa nu va arat ce am facut noi azi uite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Nu apuc sa citesc dar nu ma pot abtine sa nu va arat ce am facut noi azi uite

mami de Edvin Sebastian

Vai socrate ce simpatic este!!!
Cu caruciorul ce ai facut?

Desiree, da mai imi place reteta, uite chiar acum am terminat de papat o portie.

Eva nici acum n-a papat, decat jumate de iaurt, putina, foarte foarte putina paine si o bucatica cat un bob de fasole de cascaval. Mi-a luat acum si jumate de biscuite si il mananca de pe jos... In tot timpul asta se scanceste si se jeleste biata de ea... Eu zic ca de la dintzi e, altceva n-are... Of of...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ylari, cu caruciorul nu am avut noroc azi. Sau ma rog depinde cum privesti. Am sunat de dimineata, mi-au zis ca e pe stoc si ca pot sa ma duc sa il iau. EEE peste 5 minute cand tocmai ma imbracam urmand sa imbrac si copilul ma suna ca de fapt nu e la raion ca e in depozit etc. Ca ar tb sa dau un avans samd, pana la urma i-am dat o comanda pe site si astept sa ma sune cand ajunge la ei. Le-am zis ca e o diferenta de 600.000 la celalalt magazin unde am gasit caruciorul deci sa stea linistita ca vin sa iau de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

desire multu de sugestie..stii care e treaba..nu cred ca pot trece pe partea canadiana, as vrea sincer ca ama auzit ca e mai faina privelistea de la canadieni, dar eu nu am green card si nu stiu cum e daca imi cer americanii cand vin inapoi. o s aintreb cand ajung acolo.
merci iti trimit pm

simona crede-ma ca abia astept sa iau vacanta. sa ma plimb ca anu trecut am sarit...

msbb tre s a faci mai des strigari..ca poate reusesti s ascoti si alte mamici din barlog... las ca trimit poze...ca o sa facem multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Ylari, cu caruciorul nu am avut noroc azi. Sau ma rog depinde cum privesti. Am sunat de dimineata, mi-au zis ca e pe stoc si ca pot sa ma duc sa il iau. EEE peste 5 minute cand tocmai ma imbracam urmand sa imbrac si copilul ma suna ca de fapt nu e la raion ca e in depozit etc. Ca ar tb sa dau un avans samd, pana la urma i-am dat o comanda pe site si astept sa ma sune cand ajunge la ei. Le-am zis ca e o diferenta de 600.000 la celalalt magazin unde am gasit caruciorul deci sa stea linistita ca vin sa iau de la ei.

mami de Edvin Sebastian

pai si nu ni-l arati si noua?
noi am avut o zi de 2 lei. copilul asta ma saboteaza, ma gandesc serios sa ma intorc la munca ... dimineata e de groaza (ma rog, in prima parte a zilei, nu doar dimineata): urla, se scanceste intr-una!!! azi m-au lasat nervii, m-a apucat bocitul uitandu-ma la ea cum miauna ... si pitica s-a ridicat de jos si a venit sa ma mangaie ... dupa-amiaza, insa, e o dulceata; ne jucam frumos, rade din toate puterile, e minunata!!! dimineata ma plang lui tati in telefon ca e o mica terorista, iar pana seara, cand vine el, se face o dulceata de fata, de zice asta ca-s cu capul total!!!
colac peste pupaza, azi mi s-a blocat si calculatorul de cateva ori si inca n-am reusit sa descarc poze... in final am iesit in parc si ne-a prins o ploaie!!!
mda, m-am plans...
dar am vazut-o pe julia cataratoare si mi-a trecut . si fiica-mea e alpinista, trebuie s-o filmez si eu...

edit, ca am citit bancul de la emycor si am zis sa scriu si eu unul:
Dialog intre trei nebuni.
Primul: Eu sunt trimisul lui Dumnezeu!!!
Al doilea: Ba eu sunt trimisul lui Dumnezeu!!!
Ultimul: Sunteti amandoi nebuni? Nu am trimis pe nimeni!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

FETELOR, ia uitati ce statistica au facut americanii:

http://www.eastandard.net/InsidePage.php?id=1144016637&cid=450

deci sa slabim, ca ce place ochiului, promoveaza mai usor.
Ma duc sa ionchid aragazul si ma bag la neshte abodmene. Apoi ma vopsesc blonda

de cate ori avem impresia ca nu suntem apreciate, nu uitati, e doar pt ca tre sa mai slabim.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina
Dialog intre trei nebuni.
Primul: Eu sunt trimisul lui Dumnezeu!!!
Al doilea: Ba eu sunt trimisul lui Dumnezeu!!!
Ultimul: Sunteti amandoi nebuni? Nu am trimis pe nimeni!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

foarte tare bancu' !!!

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ooooof... Deci temperatura 39, diaree, voma, toate astea in 30 de minute. De la masele, am trecut pe tratament si regim, lapte fara lactoza, etc... Maine nu mai ma duc la oftalmolog, okiul arata oricum foarte bine, nu mai e rosu deloc. Urmeaza o noapte grea, va pup ca fug sa o culc ca e si nedormita saraca de ea, ii pica okii in gura.

Va pup pe toate...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara fete dragi,

Nu am apucat decat pe fuga sa vad poze f frumoase de la petrecerea Dariei, s-a vazut ca a fost ceva cu totul si cu totul deosebit, bravo! F frumoase iar de aniversata nu mai zic!

Si am citit de Eva ca e bolnavioara, sanatate multa. ai facut f bine ca ai trecut pe lapte fara lactoza face minuni in diaree. Pup si insanatosire grabnica.

La noi tati e in delegatii si am facut greseala de a veni la curte. Nu pot sa va spun cat imi e de greu. Nu ma ajuta nimeni, mama e implicata in tot felul de proiecte, sormea treaba si ea, sunt singura cu Vlad pe baricade intr-un loc in care la fiecare pas exista un pericol. E groaznic! Macar la bloc e totul safe, il las singur chiar dc mai maraie. Aici tre sa fiu cu ochii pe el in fiecare fractiune de secunda, nu-mi areisesc deloc creierul cu altceva, abia astept sa vina tati joi sa ne ia si nici ca mai vin aici decat insotita de el si cand e lumea mai libera.
El e fericit, avem pisoi mici pe care ii smotoceste, pui de gaina carora le smulge puful, iepuri, catel, e innebunit dupa toti, alearga de la unul la altul. si se balaceste in fiecarer galeata cu apa pe care o intalneste indiferent cat de imputita ar fi. Apoi cu parul de pisica si mainile din galeti baga in gura. Imi vine sa mor, cu toate ca stiti, eu nu sunt obsedata pe tema asta. Si totusi....

Va pup, maine sper sa vin cu o veste buna!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

seara buna,

noi suntem in pregatiri ca plecam vineri, asa ca nu prea mai am timp de nimic. Vreau sa-i urez lui Socrate ca in we nu voi intra, desigur! Sa fii fericita, sa ai tot ce-ti doresti, baiatul sa se faca mare si sa-si bucure parintii!!

tare Msbb tot asa ca-mi vine mie !!
Ylarisanatate multa Evei, sa se faca repede bine papausa!
Socrate tare haios e motanul!! Arata foarte haituit saracul! hihi
Cleo ce abdomene, ma, dupa atata mancare??? Vrei sa-mi fie rau??? se insala ma americanii cu studiile astea!!
Lily am vazut-o pe Julia cum se cocoata in fotoliu! NU ti-e frica sa nu cada, eu sunt tare panicoasa!
Alysh scumpa mea, succes mult maine la dizertatie!!! Sa iasa totul perfect!! Asa sunt si eu cand ma duc la mama, nu ma simt deloc in largul meu si mi se pare foarte greu, iar bb e nelinistit si vrea acasa...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput