Puiuti de Randunici 2008!! (274)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ce ma bucur ca i-a scazut febra lui David!

Felicitari si Dianei pentru primii ei pasi!

Citat:
citat din mesajul ursuletei

Nu Bubulino, n-am nicio greata, chiar nu am nimic, decat crize de nervi
Am spus ca sunt in sevraj si ca la vlad nu a fost atat de greu.

Mai Ursule, te burzuluiesti tu dar eu te-am ghicit, numai ca se pare ca nu mi-ai vazut mesajul. Dar eu te iert ca ..de! Ai motiv!...Esti in sevraj..Sttt nu mai zicem la nimeni

Citat:
citat din mesajul elarei
Sevraj cauzat de lipsa de ce? La ce ai renuntat si-ti lipseste asa de rau? Cafea? Pepsi? Cioco.. De fumat stiu ca nu fumai..sau ma insel eu?
De prizat nu prizai, nu?

Bubule, am revazut filmarea si ai dreptate..nu se vede mai nimic Nu-sh de ce aveam impresia ca se vede bine burticutza. O sa fac niste poze ca sa v-o arat.
Am vazut si eu pozele..fffff frumoase dar nu s-a incarcat tot..mi se blocheaza si nu am inteles la ce v-ati referit ca era cu avertizare pt gravidutze.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Elara, ziceam de parcul de distractii din Copenhaga, avea avertizari la unele chestiuni care iti ridicau stomacul in gat , iar la unele aratau ca n-au voie persoanele in baston , in rest, putea oricine (dar toate aveau limita de inaltime 120 sau 140 cm)

Ai mei nici acum nu dorm , Stef adormise, dar s-a tavalit in pat si cand m-am dus sa-l verific era fleasca de transpirat si s-a trezit cand l-am schimbat...Vlad misuna pe hol si vine sa ne mai pupe din cand in cand

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bubulina, m-am uitat o data singura si o data cu relu la filmulete/ , f f f frumos. vrem si noi, cum ati plecat? cu cine? preturi tot.

elara, am vazut mami burticuta f bine, am pus stop si m-am uitat

Maine am ultimul examen si sper ca va fi ultimul....

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am uitat sa va zic, marti mergem sa-l vedem pe bebe pt prima oara, am emotii, nu am avut pana cand m-am programat la dr.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Tonic, multumesc frumos. Din pacate am manere dispuse orizontal iar la sertare nu exista nimic eficient?

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Elara, ziceam de parcul de distractii din Copenhaga, avea avertizari la unele chestiuni care iti ridicau stomacul in gat , iar la unele aratau ca n-au voie persoanele in baston , in rest, putea oricine

multam de explicatii.

Citat:
in rest, putea oricine (dar toate aveau limita de inaltime 120 sau 140 cm)

limita minima, nu?

Citat:
Ai mei nici acum nu dorm , Stef adormise, dar s-a tavalit in pat si cand m-am dus sa-l verific era fleasca de transpirat si s-a trezit cand l-am schimbat...Vlad misuna pe hol si vine sa ne mai pupe din cand in cand

ce fruumooos

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

sara buna!
Bubule, bine ai revenit!
Eu fac bagaje de zor, sunt rupta de oboseala, maine dimineata plecam spre mare....de-abia astept!

va pup si sa va treaca mucii!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ma bucur pentru Davidut ca i-a scazut febra si deci o ia spre bine.
Diana la mai multi pasi!
elara- asa e ...nu mai avem libertatea dinainte dar mai gasim portite si uite asa cresc copii mari.
Dulce Maria cu broscuta!
mihutza11- si Vlad e fascnat de wc dar suntem cu ochii pe el ca cie stie ce arunca acolo.Nu-mi gasesc cheile de 2 zile si stiu ca el le-a avut in mana.
mimonix- cu hamul e liber,absolut liber caci alerg odata cu el si actionez doar cand se impiedica.
Am fost si noi la d-ra azi si Vlad are 85 de cm si 11,2ookg.Este bine la plamani nu are rosu in gat deci febra e de la masea si mi s-a spus ca 2 sapt. de acum incolo asa va fiNu putea sa fie ca pana acum?Foarte usor am trecut peste perioada cand au iesit dintii!
va pup si eu de noapte buna!
merg la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello hello..pup fetele...uimite????Mi-era dor sa citesc o ciripeala.
Tea tot cu muci,dar macar sa ramana doar la muci..sa vedem ce-o mai fi si in noaptea asta..
Cu sifonierele,poate v-ati dat seama,nu ma deranjeaza,mai ales ca-si face si ea de lucru si pot si eu sa fac altceva,si m-am obisnuit sa-mi gasesc ciorapii/chilotii prin multe locuri,dar nu stiu cat e de ok sa se obisnuiasca sa devasteze tot..adik ma gandesc ca nici prea multa libertate...nu stiu..
Cuscra,draga de tine,ai inceput cu ..?Of..mi-ai amintit ce-am mai patimit si eu...dar lasa ca trece si maine poimaine devii soacra cu 3 nurori.
Mimo,m-am amuzat ce-i drept de gandurile tale de mama la mare,dar stiu ca-i greu...Eu nu stiu daca m-as fi incumetat sa le dau altora din lta Teodorei,dar probabil ti se face mila cand vezi cum se uita altii in gura copilului...si eu sunt maniaca cu caratul ibricului,ustensilelor,vaselor etc....la tara eu car si lighenusul Teodorei pt spalat fundul..
NB.pup

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Tuchi, mersi mult! si drum bun, concediu placut!!

Ursulico, rezervarea e facuta pe net, la o agentie din Miami, platit cu cardul. Pretul de la agentia din Romanica era dublu!!!! Iti dau detalii pe mess . Separat biletele de avion, cazarea in Copenhaga...Oricum se depaseste bugetul , fiind 2 saptamani de umblareala e cam dublu si ceva fata de o saptamana in Antalya ultra all inclusive...dar merita din plin, la cate orase vizitezi, pe care, altfel, nu aveai cum sa le faci cu banii astia. A fost foarte intens concediul, ne trezeam dimineata si aveam pana la 5 dupa-amiaza timp de umblat, apoi trebuia sa fii inapoi pe vas, aia nu te asteptau pe tine!! in unele orase stateam de la 7 la 2 la pranz. Dar noi ne-am facutde-acasa itinerariul in toate orasele, bugetul aproximativ, harti, ghiduri, bani schimbati (la aia mergeau coroane daneze, suedeze, norvegiene, ruble in Rusia, dolari pe vapor si euro ). Recunosc, Cata s-a ocupat de tot, cateva luni a stat si a planuit totul , eu am facut bagajul si am plecat ca o floare

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput