Puiuti de Randunici 2008!! (274)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty eu atunci nu aveam termen de comparatie. Fata de pompita manuala, aspiratorul electric era mult mai bun. Dar abia acum am vazut ce inseamna BB.

la aspiratorul meu mic (e cu acumulatori care il incarca) nu merge montata BB pentru ca nu are furtun rotund in care sa bag piesa respectiva. Are insa un accesoriu rotund cu o perie, sa vad daca merge adaptat.

Roxana ne intalnim maine cu muciosii?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

muciosiiiiiii, faceti-va bine repede, ca a venit sezonul de balaceala si se plictiseste Muffy singur in atata piscina!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am primit ceva taaaare::

ION: Mai Vasalie, da-mi un chil de palinca pana ce-o fac pe a me.
VASALIE: ia mai Ioane, ca doar suntem preteni..
ION, dupa doua zile: Mai Vasalie, mai da-mi un chil de pailnca ma, ca n-am reusit s-o fac.
VASALIE: Ia ma Ioane, ca o s-o faci azi mane si tu.
ION dupa o saptamana venea spre poarta lui Vasalie care era la masa cu Maria lui si zice: Tu, Marie, daca vine la noi zi-i ca nu-s acasa (si se baga sub pat).
Vine Ion si zice: Ziua buna Marie! Ziua buna Ioane. Apai Vasalie une-i? Nu-i acasa, zice ea. No, eu am vinit cu ale doua chile de palinca si cu inca o jumate sa ne cinstim ca-ntre pretini din palinca noua.
Daca Vasalie nu-i aci, ne-om cinsti doar noi. Se cinstesc, se-ncalzesc, se suie-n pat si s-apuca de treaba. Vasalie de sub pat aude, simte oarece si cugeta adanc:
Tui mama ei de treaba! Ce sa fac? Pusca am, gloante am, dar nu-s acasa.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tare, Simo!
Clau, face figuri mess-ul, vad ca nu intra..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

a nascut gabi. dar sunt plina de nervi IAR!!! a avut travaliu de la 8.30 dimineata pana la 22, in conditiile in care acum 2 zile avea tensiune mare si la 22.15 au bagat-o in cezariana!!! cum e posibil??? uffffffffff! mor de ciuda! imi amintesc cu groaza povestea mea....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubu ultima imagine din montaj, casa aia, chiar ca e haven In rest palate, mare calma...tiii, naspa!
Arielparca zicea sa va zic ceva, dar am uitat ce Ia vedeti voi singurele ce vroia
Naty cred si eu ca nu i-a placut fetii la nisip, cah! Ca smecheria nu-i nisipul in sine ci atmosfera, copiii cu galeti colorate, eheheee...stau si mi-o imaginez sarmana , ce-o fi fost in capul ei A innebunit mama Ma bucur sa aud ca David e mai bine!
Simo tare
Roxana esti exclusivista vad Al meu n-are muci dar il incearca o diaree , se pune??? Putem sa venim si noi la intalneala?
Kya mai bine mai tarziu decat niciodata! Traiasca BB! Dar eu nu inteleg de ce te tot chinui sa o adaptezi la aspiratorul mic, ce-are ala normal?
Luny de cand ne-am intalnit cu voi in IOR eu nu mai scap de scarile alea ...sa-i spui te rog lui Mufa data viitoare sa nu-si mai arate talentele
Acum va pup, ma duc sa impachetez familia care pleaca la botez ...am hotarat, stau acasa ca mi-au ajuns ultimele doua week-enduri de plimbari

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

a nascut gabi. dar sunt plina de nervi IAR!!! a avut travaliu de la 8.30 dimineata pana la 22, in conditiile in care acum 2 zile avea tensiune mare si la 22.15 au bagat-o in cezariana!!! cum e posibil??? uffffffffff! mor de ciuda! imi amintesc cu groaza povestea mea....

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Sa-i traiasca, sa fie sanatos! Totul e bine cand se termina cu bine!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

mimooo, sa nu mai spui de slipii pt 2 ani, ca i-am ispravit! dar poti sa mai spui de costumele cu ariel si cu pooh .
abia astept dedicatiile speciale pt mine cu pozele cu prichindeii in slipii "mei"

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

aaaa, era sa uit. ceva fain:
http://www.youtube.com/watch?v=4aK6KmeeLfg

"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ariel ti-am trimis mesaj privat. Scuze, am niste zile f aglomerate, musafiri non-stop si peste o sapt. plec in concediu si tb sa pregatesc totul Peste toate ma simt si cam rau, sigur de la oboseala, nici cafea nu pot sa beau, mananc fructe si beau lapte, zici ca sunt la regim.
Ma bucur ca sunt mai bine copiii, incearca si tu sa te linistesti. si eu patesc asa cu Antuca, ma enervez pe ea si apoi imi pare rau. Cel mai urat fac daca o pun sa caute ceva si nu gaseste desi e in fata ei. Ma ia durerea de cap, dar e mostenire de familie:asa e si sor-mea si are 40 de ani.. ai grija de tine Spune-mi daca le mai ai, daca vrei intram pe mess.

Elara ti-am vazut si eu papusica. E incredibila! Si sa stii ca gasesti la CArrefour sigurante pt usile de dulapuri cu conditia sa ai manere dispuse vertical. Pt sertare nu am gasit nimic sa-i reziste lui Luki. Ne-am obisnuit cu ideea...

Luny nu te speria, toti copiii se uita printre picioare. Intre gura lumii si realitate distanta e mare insa.Unde mergeti la piscina? Ce chiloti v-ati luat pt apa? Luki nu are muci de raceala, ii curge uneori ca apa din nas. Eu cred ca si de la mirosul de clor de la bazin, ca si eu fac la fel, ma ustura si fata, gatul, iar in ziua cand nu mergem n-avem nimic.

Mimo multam de raspunsuri! Am comandat slip, sper sa mai fie , mai vreau si un sort. O sa merg luni sa ma uit. Stau la doi pasi de mall si n-am mai fost de prin aprilie sau mai cand m-am intalnit cu Luny erau copiii mai mici. Tu ce i-ai pus lui Vladut la mare sau nu s-a balacit in apa? Noi sigur vom sta mult si la piscina (din motiv de Mica Sirena) si nu pot sa-l tin pe Luki dezbracat. In plus el n-are nici un stres cau kk sau pishu, daca-i vine face indifereant unde e!

fug sa verific copiii si revin.
am o scrisoare speciala pt Bubu ca mi-a facut pofta cu parcul ei!

Mergi la inceput