Puiuti de Randunici 2008!! (274)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Da, Mimo, de cee?? o, mai gad!
Hai ca urmeaza urmatorul oras, STOCKHOLM. Aici am fost pe o insula, intr-un parc de 75 de hectare , Skansen, un fel de muzeul satului de la noi , aveau si acolo parc de distractii, dar nu ne-am riscat , am mai vazut Muzeul Vasa, o corabie care s-a scufundat dupa ce-a fost lansata la apa si dupa 300 de ani au gasit-o desteptii aia, intacta si au pus-o in muzeu! misto, nu?
Va mai povestesc una-alta pe masura ce pun pozele
Here we go!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8f3d387bbd1a54ca079f09&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 mimo, ce slipi? de copii?? 80 lei?? ...de fapt nu e rau ca sunt scumpi, ca imi merge mie mai bine, ca eu am cu 25 de ron ...bine, nu sunt de la M.C., sunt de la Disney mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) |
Auzi Tonic, are si Ariel, mai ieftin Ariel am dres busuiocul?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Simo27 spune:
M-ati terminat cu kilele alea de cirese!
Dar,lasa ca maine voi primi si eu o Galeata Maaare plina ochi cu cirese de la Sebes
Oana,cum ai avut inima de asa ceva???numai cand le vad mi se apleaca
Ariel,si eu il mai tip pe David.asta e...nu sunt destul de calma...siii:sa vina cm-ul ala
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Simo, nu stiu fata, n-am stiut in ce ma bag Si aveau avertizari pe alea ca cei slabi de inima si gravidutele nu au voie
Gata, iau o pauza, s-au trezit piscoteii si sa ma duc la pupaceala! Mai am 4 orase
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Auzi Tonic, are si Ariel, mai ieftin Ariel am dres busuiocul? Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
spune-i lu' tonic ca nu mai am de 1-2 ani, am de 2-3 ani, dar merge pe poponeata astora ....si mai zi-le la fete ca am si costume pentru fetite, cu ariel, cu pooh si palariute de plaja si mai multe , apoi sa-mi spui ce au zis
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Maia37 spune:
Imi pare tare rau Ioana prin ce treceti dar stiu ca cedeaza greu febra si revine repede la amigdalita asta purulenta.Lasa ca Doamne,Doamne va apara si pe voi si pe David cum l-a aparat si pe Vlad al meu si nu s-a intamplat mai rau.
Olgutzika- multumesc
Naty-imi pare tare rau de Iulia si sper ca toti puiutii sa se faca bine mai repede!
elara spune:
Help1 CE ziceam ed fi-mea? Ca nu am problema cu sertarele si dulapurile?
De azi a incepuuut! De acum nu o mai laud NICIODATA!
Scoate tooot, imprastie...In bucatarie a varsat o groaza de sare fina, in sufragerie o cutie cu agrafe de birou...
Cum o scap o putin din ochi cum a facut trazanaia.
Ce sa caut la raionul cu produse de sigurantza? Exista ceva de lipit sertare si dulapuri, nu?
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Aoooleeeeeeuuu, ce a apucat-o?
Asta nu e copilul meu!
CARE ATI FACUT O VRAJA CU FATA MEA?
Doar de mii de ori am umblat si inchis dulapurile in fata ei si nu mi-am pus problema ca nu stie sa deschida ci m-am gandit ca nu vrea. Si azi a apucat-o brusc? Umbla la vase, la cratiti, la farfurii..trebuie sa stau lipita de ea. Eu inchid si ea deschide!
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ariel_7000 spune:
elara, never say never...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga